• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki izler canımı sıkıyor, fotografları link olarak bırakıyorum :(

Igneliyi isinin ehli yapmayinca boyle oluyor.Asiri asiri asiri hassas tenim var ve beyazim.Hic iz kalmadi ve boyle olmadi.Ayari fazla tutmus saniyoeum.Ya da aklima tek gelen epilasyondan sonra bolgeye su surmemek lazim.Su mu surdunuz ?

Igneliyi isinin ehli yapmayinca boyle oluyor.Asiri asiri asiri hassas tenim var ve beyazim.Hic iz kalmadi ve boyle olmadi.Ayari fazla tutmus saniyoeum.Ya da aklima tek gelen epilasyondan sonra bolgeye su surmemek lazim.Su mu surdunuz ?
Benim de cildim hassas olduğu için ilk 2 gün su değdirmiyorum sadece Fucidin kullanıyorum. İlk seans sonrası hiçbir problem olmamıştı o yüzden şu anki durumun sebebini ben de anlamış değilim. Gittiğim yer de hem burada hem başka forumlarda fazlasıyla tavsiye edilen bir yerdi :(

1 sene boyunca iğneli yaptırdım hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Hassas oluyor yapılan yer kızarıyor falan ama ertesi güne geçiyor kızarıklık. Hassaslıkta 2 3 gün içinde bitiyor.

Ben bu konu altında başka bir şey sormak istiyorum. Daha önce iğneli yaptıranlar ve bu tarz durumlarla karşılaşmayıp memnun kalanlar nerede yaptırdığını da yazabilir mi? Bende güvenilir bir yer arıyorum da. M Musluk Suyu Chelzy Chelzy
Yaptırdığım yer kapandı canım. :/

İğnelide normal neden lazer yaptırmıyor sunuz? Tüyler koyu bence lazer işe yarar.

Kiloyla sıkıntısı olan bayanlar mesaj at yardımcı olurm

ptesı cıldıyeden hemen randevu alın
boyle olmamalıydı

6 Ocak'da uzun araştırmaların sonucu iğneli epilasyona başladım. Deneme seansından sonra herhangi bir problem yaşamayınca 11 Ocak'da gittiğim ikinci seans sonrası yüzüm ilk attığım fotograftaki gibi su topladı. İşlemi yapan kişiye sorduğumda normal olduğunu, sorun olmayacağını söylediler ve işleme devam ettik. Sadece işlem süresini çok kısa tuttuk. Bugün ise üçüncü seansımın üzerinden 10 gün geçti ve yüzüm son attığım 2 fotograftaki gibi. Su toplayan yerlede kırmızı lekeler mevcut ve yanık lekesi olmasından şüpheleniyorum. Madecassol kullanıyorum işe yarar umuduyla. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ilk hali, 2, 3
Bende yuzume igneli epilasyon yaptirdim ilk basta kizariyordu ama 2 haftaya gecmis oluyordu tamamen.
Simdi ise yuzumde ne kil kaldi ne de tek bir iz.

Ben 15 sene falan önce iğneli yaptırdım 15 20 senans falan yıllarca çenemde delik delik izlerle gezdim çok kötü olmuştu ve 4 5 sene sonra anca geçmişti izleri. Şuan bile çok dikkatli bakınca görebiliyorum.Sonrasinda lazer yaptirmiştim 10 seneden fazladır yaptırıyorum halen kıl çıkıyor.Kaç senedir lazer yaptırdığını hatırlamıyorum bile 15 senedir de olabilir.

Bence bir dermatoloğa danışın. benim de cildim hatalı bir lazer işlemi sonucu yanmıştı. Dermatolog "geçer ama 2-3 ayı bulabilir geçmesi" dedi ve nitekim öyle oldu.

Su toplamasının üzerinden 20 gün geçtiği için kalıcı oldugunu düşünmeye başlamıştım ben de, umarım dediğiniz gibi olur
Su topladıysa yanmış demektir zaten. İşlem çok yanlış yapılmış gibi duruyo fotoğraftan. Büyük ihtimalle gözeneklerden direk köke sokmaları gereken iğneyi tene batırıp yakmışlar. Ben bi daha aynı yere işlem yaptırmamanızı öneririm. Başka bi yer seçerken de önce vücudunuzun görünmeyen bi bölgesinde deneyip sonuca göre yüzünüze yaptırın. İğneli epilasyon doğru yapıldığında çok iyi sonuç veren bir işlem ama doğru yapılmazsa kalıcı iz bırakiyor maalesef çok temkinli olmak lazım.

6 Ocak'da uzun araştırmaların sonucu iğneli epilasyona başladım. Deneme seansından sonra herhangi bir problem yaşamayınca 11 Ocak'da gittiğim ikinci seans sonrası yüzüm ilk attığım fotograftaki gibi su topladı. İşlemi yapan kişiye sorduğumda normal olduğunu, sorun olmayacağını söylediler ve işleme devam ettik. Sadece işlem süresini çok kısa tuttuk. Bugün ise üçüncü seansımın üzerinden 10 gün geçti ve yüzüm son attığım 2 fotograftaki gibi. Su toplayan yerlede kırmızı lekeler mevcut ve yanık lekesi olmasından şüpheleniyorum. Madecassol kullanıyorum işe yarar umuduyla. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ilk hali, 2, 3
Baya yanmış yüzünüz doktora görünün

Peki sizde böyle izler kalmış mıydı, kaldıysa da geçmiş miydi? Kıllardan da kurtulmak istiyorum leke de kalmasın istiyorum, ikisini aynı anda elde etmek zor sanırım :)
Evet geçiyor sadece ellemeyin. Birde işinin ehli demişler alakası yok ben türkiyede ilk açılan güzellik merkezine gidiyorum çeyrek asırdır varlar. Yüzünüz hassassa böyle durumla karşılaşılabiliyor bende yaşıyorum çünkü. Sadece ellemeyin bol bol antiseptik söylediğim solüsyonu kullanın krem bir süre kullanmayın bence beni şayet yağlı olduğu için daha da sivilcelendiriyor. İyice bir o su toplma olayı felan geçince sürün

Bu izler gecmiyor malesef uzgunum ama.yillar once 5 kiz arkadas yuzumizdeki vucudumuzdaki tuylerden epilasyona gitmeye karar verdik 2 kisi abla kardes onden basladilar digerlerimiz vardiyli calistgmz icin denk getiremedik. Ikisi igneliye gitti yuzune. Kizlarin ikiside esmer tenli. Yanaklari boyle kizlari izele cevirdielr resmen biz korktuk yani gozzeneklerini acmislar gondermisler resmen kizlari diyoeuzki bak tuy ciksin onemli degil bisekilde alinir ama boule izler kalirsa yuzunz mahvolacak. Ablasi 2 seanstan sonra birakti o kiz kardesi tam 2 sene devam etti ara ara gitti. Tuyleri azaldi yine bitmedi ama yuzu hala boyle yanaklar delik desik cenede izler var.tabi oda cok pisman ama gecti artik. Ben basindan beri aleksendr kullandim yuzume. Jilet vurudanlar var o olayi yapacaksaniz asla yapmam dedim hayir direk makineyi vuruyolar aoguk ufkeyen bir makine. Gayet memnunum benim yuzum yanaklarim mesela inanilmaz tuyluydu sakaldi resmen simdi gayet bebek gibi tertemiz.ama ben evdeki isigin altinda bile 50 faktor koruyucu kullanirim. Demem oki yuzumiz cok hassas bi yere caprsak kac gun morariyourz igneyi kc kat alta batiriyolar nasil iz kalmasin. Haberiniz varmi spot isiklari bile ciltte leke birakiyor. Arti guzellik uzmaniyim bildigim icin konusuyorum gozenekler mikrop kapiyor resmen

Back