Polikistikover'ım olduğu için ve yüze lazer önerilmediği için düşünmemiştim. Kesin çözüm iğneli epilasyon diyerek başladım uzun araştırmalar sonucunda ama sonuç pek de iç açıcı olmadı açıkcasıİğneli yaptırmadım ama neden lazer düşünmediniz... bu kıllara etkili olurdu beyaz ten siyah kıllar. Seanslar devam ediyor mu, herhalde etmiyordur. İyileşene kadar gitmeyin ediyorsa da. Silverdin mi kullansanız acaba... bir doktora danışın bence
İstanbul için en çok önerilen yerlerden birine gitmiştim ama yeteri kadar iyi değilmiş demek kiBen de yaptırdım önceden. Hiç böyle olmadi. Ki hassas bir cildim var. Kıllar da sarıydı kökü zor bulunuyordu falan...Yani yerini iyi seçememişsiniz sanirim
Su toplamasının üzerinden 20 gün geçtiği için kalıcı oldugunu düşünmeye başlamıştım ben de, umarım dediğiniz gibi olurBence geçer bu izler , benim de oluyordu , bir haftaya kalmaz geçiyor ama, iyileştirici kremler var onlardan kullanmıştım, bir de lr diye bir markanın aloe vera hızlı rahatlatıcı spreyi vardı ondan almıştım, güneşe çıkmamaya dikkat edin , ya da güneş kremi kullanın sürekli. Leke kalmaması için. Geçmiş olsun, korkulacak bir şey yok bence. Fito kremdi galiba kullandigim krem de tam emin olamamak la birlikte
Işte su toplamasını önlemek için dediğim gibi krem ve spreyi kullanın. Bir de hassas yerler olduğu için olabiliyor .Su toplamasının üzerinden 20 gün geçtiği için kalıcı oldugunu düşünmeye başlamıştım ben de, umarım dediğiniz gibi olur
Ben de epilasyon sonrası maksimum 3 kez dışarı cıktım ki hepsinde maske ve şapka taktım :) Dediğiniz gibi bir imitasyon yaşanmış..Benim doğumdan sonra yüzümde daha doğrusu çene ve boyun kısmında olmustu tek tük ama kalın ve koyuydu. Alan küçük olduğu icin iğneli lazer oldum hemde defalarca ama hiç bir sorun yaşamdım. İgneli lazer olurken dikkat etmen gereken iki önemli kural var . Birincisi hijyen ikincisi güneş . İlk iki hafta kesinlikle güneşlenmemek gerekiyor. Dışarı çıkınca bile yüksek faktörlü güneş kremi kullanman gerekiyor . Belliki yüzündeki kış bölgesi geniş olduğu icin cildini irrite yapmış ve izler kalmış . Bence devam etmemelisin bu tedaviye .
Fucidin ve Madecassol kullanıyordum, dediklerini de araştıracağım teşekkürlerIşte su toplamasını önlemek için dediğim gibi krem ve spreyi kullanın. Bir de hassas yerler olduğu için olabiliyor .
Peki sizde böyle izler kalmış mıydı, kaldıysa da geçmiş miydi? Kıllardan da kurtulmak istiyorum leke de kalmasın istiyorum, ikisini aynı anda elde etmek zor sanırım :)Resimlerde kendimi gördüm. Şuan hamile olduğum olduğum için işlem sonrası kullanamıyorum ama hamileliğimden önce gittiğim yer cleocin vermişti. Çok işe yarıyor istediğiniz sıklıkta işlemden hemen sonra dahi kullanabilirsiniz. Kolonya gibi yakıyor hatta mikropları kırıyor. Benim cildimde aşırı hassastır ne ağda ne ip asla gelmiyor. İğneliyle kurtulmak istemiştim bende. Birde asla elinizi sürmeyin
Teşekkür ederim, ben de evde bile güneş kremi sürmeyi düşünüyordum :)İzler kalıcı mi bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam evde bile güneş kremi sürerim o izler geçene kadar. (Ben zaten her gün güneş kremi sürüyorum evde cildim lekelenmeye müsait ve lekelerim var.) Medecassole de devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?