Yüzümde tüyler çıktı

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
31
Sanırım şampuanın içine attığım yaplardan sebep olacak yüzümde tüyler çıktı ve bu beni çok rahatsız ediyor. Aslında sarışınım tüyler de sarı ve çok yakından dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama algıda seçicilikten midir bilmem ben çok kafaya takıyorum sürekli makyaj yapıyorum görünmesinler diye. Sizce bunları ağdayla alsam daha belirgin mi çıkar bütün gün aynayla bakıyorum çok kafaya taktım herkes bişey yok diyo ama ben görüyorum

ağdayla bir defa alınınca sürekli alman gerekebilir ayrıca sarışınım diyorsun çıkan tüyler siyah olur iyice belirgin olur bence

Merhaba şampuana doğum kontrol hapı mı attınız merak ettim.Nedenine gelince ben de yüzde tüylenme oldu ben de sarışınım.Şampuana koymuştum .ben biotine 5ooo e bağlamıştım tüylenmeyi.merak ettim şimdi.

Siz de doğum kontrol hapı mı attınız? Sanırım çok şikayet var bu konuda.
Ben lazer epilasyon ile kurtuldum. 1 seans 3-4 ay rahat götürüyor. Ama çok sarıysanız göreceğini sanmıyorum. Ağda da rengini koyultup süreklilik isteyebilir.

Bence sizinki de doğum kontrol hapından olabilir. Çok kişiden duydum.
Evet attım galiba ondan ama ben biotinde kullanmıştım bıraktım.asıl şampuanı bırakmak lazım demekk ki.tüyler sarı lazer de olmuyor ne yapacağımı şaşırdım çok ama çok üzülüyorum.

Çok mu sarı? Benim de siyah ve kalın değildi. Ama çok açık renk de değildi. İlk seansta belli olur zaten işe yarayıp yaramayacağı. Yüz seansı 30-50 arası bir şey. Bunun için üzülmeye değmez.

Sapsarı zaten o kadar üzüntüm var ki tarifi yok bunlar da ek oldu üstüne sinirlerim acaip bozuk.

Sapsarı zaten o kadar üzüntüm var ki tarifi yok bunlar da ek oldu üstüne sinirlerim acaip bozuk.

Üzmeyin bu kadar kendinizi. Bu kadar üzülüyorsanız iple aldırın. Bir kısmının rengi koyulaşabilir. Sonrasında lazer ya da iğneli yaptırırsınız. Ama bu kadar canınızı sıkacağına alın gitsin. İp en iyi tercih sizin için.

Çok teşekkür ederim .ama taktım işte.iple de hiç yapmadım.denemek lazım.Teşekkür ederim.

Evet atmıştım saçıma hiçbi yararı olmadı halbuki

Bütün sorun bence işte detayları ve kullananların sonuçları yazmaması.Ben o nedenle 2 tane sayfa açtım.1.tecrübeleri paylaşmak 2. lekeler neden geri geliyor.buraya çok istedim herkes yazsında hataları bilelim ama gerekli katılım olmadı.ama sağ olsun yazanlarda çok güzel şeyler yazdılar.Zaten boş yazılacağına az öz olsun tam ve kesin sonuç netice olsun...

Hep beraber araştıralım sizde edindiğiniz bilgileri bize yazarsanız iyi olur.
Aslında yüz kremlerinin veya makyaj temizleme ürünlerinin de bazılarının içinde besleyici vitaminler oluyormuş ondan da olabilirmiş. Anneme söyledim direk gece kremini yoğun mu sürdün dedi. Zamanla geçer belki takma falan dedi. Bilemiyorum.

Bilemiyorum ben ne zamandır takıyorum.ama anneniz öyle dediyse doğrudur.yine de araştırmak lazım bence.neler yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…