- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
- Konu Sahibi persephone__
-
Peki nasıl kurtulabilirimağdayla bir defa alınınca sürekli alman gerekebilir ayrıca sarışınım diyorsun çıkan tüyler siyah olur iyice belirgin olur bence
Merhaba şampuana doğum kontrol hapı mı attınız merak ettim.Nedenine gelince ben de yüzde tüylenme oldu ben de sarışınım.Şampuana koymuştum .ben biotine 5ooo e bağlamıştım tüylenmeyi.merak ettim şimdi.Sanırım şampuanın içine attığım yaplardan sebep olacak yüzümde tüyler çıktı ve bu beni çok rahatsız ediyor. Aslında sarışınım tüyler de sarı ve çok yakından dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama algıda seçicilikten midir bilmem ben çok kafaya takıyorum sürekli makyaj yapıyorum görünmesinler diye. Sizce bunları ağdayla alsam daha belirgin mi çıkar bütün gün aynayla bakıyorum çok kafaya taktım herkes bişey yok diyo ama ben görüyorum
Sanırım şampuanın içine attığım yaplardan sebep olacak yüzümde tüyler çıktı ve bu beni çok rahatsız ediyor. Aslında sarışınım tüyler de sarı ve çok yakından dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama algıda seçicilikten midir bilmem ben çok kafaya takıyorum sürekli makyaj yapıyorum görünmesinler diye. Sizce bunları ağdayla alsam daha belirgin mi çıkar bütün gün aynayla bakıyorum çok kafaya taktım herkes bişey yok diyo ama ben görüyorum
Merhaba şampuana doğum kontrol hapı mı attınız merak ettim.Nedenine gelince ben de yüzde tüylenme oldu ben de sarışınım.Şampuana koymuştum .ben biotine 5ooo e bağlamıştım tüylenmeyi.merak ettim şimdi.
Evet attım galiba ondan ama ben biotinde kullanmıştım bıraktım.asıl şampuanı bırakmak lazım demekk ki.tüyler sarı lazer de olmuyor ne yapacağımı şaşırdım çok ama çok üzülüyorum.Bence sizinki de doğum kontrol hapından olabilir. Çok kişiden duydum.
Evet attım galiba ondan ama ben biotinde kullanmıştım bıraktım.asıl şampuanı bırakmak lazım demekk ki.tüyler sarı lazer de olmuyor ne yapacağımı şaşırdım çok ama çok üzülüyorum.
Sapsarı zaten o kadar üzüntüm var ki tarifi yok bunlar da ek oldu üstüne sinirlerim acaip bozuk.Çok mu sarı? Benim de siyah ve kalın değildi. Ama çok açık renk de değildi. İlk seansta belli olur zaten işe yarayıp yaramayacağı. Yüz seansı 30-50 arası bir şey. Bunun için üzülmeye değmez.
Sapsarı zaten o kadar üzüntüm var ki tarifi yok bunlar da ek oldu üstüne sinirlerim acaip bozuk.
Çok teşekkür ederim .ama taktım işte.iple de hiç yapmadım.denemek lazım.Teşekkür ederim.Üzmeyin bu kadar kendinizi. Bu kadar üzülüyorsanız iple aldırın. Bir kısmının rengi koyulaşabilir. Sonrasında lazer ya da iğneli yaptırırsınız. Ama bu kadar canınızı sıkacağına alın gitsin. İp en iyi tercih sizin için.
Evet atmıştımMerhaba şampuana doğum kontrol hapı mı attınız merak ettim.Nedenine gelince ben de yüzde tüylenme oldu ben de sarışınım.Şampuana koymuştum .ben biotine 5ooo e bağlamıştım tüylenmeyi.merak ettim şimdi.
Hep beraber araştıralım sizde edindiğiniz bilgileri bize yazarsanız iyi olur.Peki nasıl kurtulabilirim
Aslında yüz kremlerinin veya makyaj temizleme ürünlerinin de bazılarının içinde besleyici vitaminler oluyormuş ondan da olabilirmiş. Anneme söyledim direk gece kremini yoğun mu sürdün dedi. Zamanla geçer belki takma falan dedi. Bilemiyorum.Hep beraber araştıralım sizde edindiğiniz bilgileri bize yazarsanız iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?