Yüzümde çıkan benler...

Benimde vucudumda ve yuzumde var. En buyugu mercimekten kucuk kasimin uzerinde . ama 2ay gunes kremi kullanmadim yuzumde nokta seklinde 10tanete yakin cikti. Kollarimda da bi okadar var. Ama benimki siyah ben. Siyah bende zararli mi alinmasi yada bu sekilde cogalmasi. Babamda da var ama sadece bitane hic cogalma olmadi

Benimde hep yeni yeni benlerim cikar. Hem benliyim hemde cilli. Doktorada gitmistim günesten demisti. Artik günes kremi kullanmadan disari cikmiyorum.

benim de vücudumda birçok ben çıkmış ve çıkmaya devam ediyor. büyüyolar da. önlem için cildiyeden randevu aldım. Allah korusun kanser belirtisi dahi olabiliyomuş. sen de tez zamanda görün doktora.

cildiyeye gidin. zamanla büyüyebilirlerde üstelik. benim sırtımda bayağa kocaman kocaman benler var.başta küçüklerdi zamanla fasulye boyutunuda geçtiler . ben korkuyorum açıkçası cildiyeye gidicem haftaya sizde aksatmayın derim.

benim de vücudumda birçok ben çıkmış ve çıkmaya devam ediyor. büyüyolar da. önlem için cildiyeden randevu aldım. Allah korusun kanser belirtisi dahi olabiliyomuş. sen de tez zamanda görün doktora.

sende mi buralardasın

sonradan ben çıkıyor muymuş ya şaşırdım...
cildiyeye göründünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…