- 11 Mayıs 2011
- 7.159
- 3.960
- 373
- Konu Sahibi begonvillll
-
Vivatinell enjoy sun çok güzel lakin ruh gibi bembeyaz yapıyo yüzü :) o yüzdrn az sürmek gerekiyorMemnun kaldığınız bi güneş kremi var mı?
Konu sahibi çok geçmiş olsun
Benim de derim çok ince az güneş görsün kasinip soyuluyor , beyaz olmaktan nefret eder hale geldim ; çiller bi yandan , kızarıp soyulmak bi yandan.
Çok sağolun deniycem , zaten ruh gibiyim bakalım sürünce ne olacak :)Vivatinell enjoy sun çok güzel lakin ruh gibi bembeyaz yapıyo yüzü :) o yüzdrn az sürmek gerekiyor
Bu güneş kremini özellikle roaccutane kullananlara tavsiye ediyorlarmış. Fiyatı uygundu en son aldığımda hemen bitmiyor en güzeli :)Çok sağolun deniycem , zaten ruh gibiyim bakalım sürünce ne olacak :)
Evde de Güneş koruyucu kullanmanız gerekiyorTesekkür ederim yorumlariniz icin..
Uygulama da asla yanlis yapmadim.. Her gece cok cok ince bi tabaka halinde lekeme sürdüm sadece. Ve kullandigimdan beri korkudan hiiic gunesi birakin disari bile cikmadim bir sey olur diye. Bazilarinda ise yariyor dedigim gibi, arkadasimda da oyle olmus. Ama daha sonra lekeleri daha da koyu halde geri gelmis. Cildi öyle bi hassaslastiriyor ki, orasi daha da dayaniksiz hale gelip daha da lekeye müsait hale geliyor.. Cok ama cok uzgunum.. Dedigim gibi yine de siz kullanacaksaniz coook ama cok iyi dusunun.. benim gibi birisi daha olursa cok uzulurum, sırf bu yüzden yaziyorum
Cilliyim hayatımın kremi solante pigmenta. Renk acıyor koruması inanılmaz iyi. Saatlerce denizde kalıp yanmıyorum. Önceden su topladığını bilirim güneş yanigindan.Çok sağolun deniycem , zaten ruh gibiyim bakalım sürünce ne olacak :)
Ya şaka gibi ! Kime güveneceğimizi şaşırdık! Lütfen doktor için suç duyusunda bulun. Tazminatını alırsın güzelce cilt tedavini daha kaliteli bir yerde yaptırırsın. Utanmadan bir de cildin hassasmış yapacak bir şey yok diyor. O bilmeyecek de biz mi bilecekmişiz senin cildinin hassasiyetini.Günes lekem ile ilgili bir konu acmistim, ardindan hemen dermatolojiden randevu alip gittim. Doktor bana üc bes kremin birlesiminden bi karisim yaptirdi eczacıda. Bu kremlerin hepsi bilindik leke, renk acici kremler. Birisi de expigment.. Her gün aksamlari sür leken yari yariya acilacak dedi. Acilmak ne kelime lekenin oldugu bolum bildiginiz kaynar suda haslanmis gibi oldu. O belli belirsiz lekem simdi simsiyah. Ve cayir cayir yaniyorum.. Mahvetti gercekten, gorseniz.. Doktora tekrar gittigimde cildin hassasmis demekki yapacak bir sey yok diyor, sinirden ne yapacagimi bilemedim.
Sonra yolda karsilastigim bi arkadasimda “bende kullandim o kremleri, günese ciktigim an daha koyu halde lekeler geri geldi” dedi. Sebebi o kimyasallarin cildi asiri hassaslastirip lekeye daha müsait hale getirmesiymis. İnternette yorumlarda da sikayetler bu sekilde..
Sizi de uyarmak istedim.. Lütfen ama lütfen sakin siz de bu hataya düsmeyin.. zaten yurtdisinda yasaklanmis bu tür kremler.. kansere de sebebiyet veriyor diye..Keske önceki haline sukretseymisim.. İnternette herkes bu kremlerin adini verip sürün yüzde yüz gecer diyor, herkes inanip yapiyor. Ama cok yuksek kimyasal iceren kremler. Lütfen dikkatli olun.. sizi de uyarmak istedim... o yüzden yaziyorum. Hayirli geceler dilerim...
Sebamed 50 faktör kullanıyorum. Kolumun güneşle temas etmemesi gerekti ve doktorum önerdi. Gün içinde ara ara tekrarliyorum yüzüme kullanmayi ve memnunum. Geçmiş olsunMemnun kaldığınız bi güneş kremi var mı?
Konu sahibi çok geçmiş olsun
Benim de derim çok ince az güneş görsün kasinip soyuluyor , beyaz olmaktan nefret eder hale geldim ; çiller bi yandan , kızarıp soyulmak bi yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?