Yüzüm mahvoldu🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vivatinell enjoy sun çok güzel lakin ruh gibi bembeyaz yapıyo yüzü :) o yüzdrn az sürmek gerekiyor

Canım, çok üzüldüm ama bir cildi iyileştirecek hangi krem kullanılırsa kullanılsın, güneşten muhakkak iyi bir şekilde korunmak gerekiyor. Eğer bundan sonra da bir şey kullanacaksan bunu iyi düşün. Başka bir doktora git, internetten araştır doktorları, muhakkak bir çaresi vardır. Ama güneşten korun.

Evde de Güneş koruyucu kullanmanız gerekiyor

evde de gunes kremi kullaniyorum.. hatta yillardir 50 faktör kullanmama ragmen gunes lekesi olustu. Ki disarida bile sürekli tazelerdim. Ama bu kremleri kullanmadan evvel cok daha iyiydi goruntu, suan o kadar kotu ki.. korkudan disari bile cikmamistim oysa ki.. gunes deger krem sürdüğüm yere diye.. surekli evdeydim. Hicbir yanlis uygulamam olmadi inanin, ki cok pimpirikliyimdir cilt konusunda. Siz coook dikkat edin lutfen

Bu tarz kremler hergün kullanılmaz , çok minik be bölgesel kullanılır. En önemlisi güneşe çıkılmaz. Ve mutlaka güneş kremi 2-3 saatte bir tekrarlanmalı. Böyle ürünler kuşın kullanılır . Yüzü hassaslaştırıyor çünkü . Ben kullandım güneş lekelerime eser kalmadı bembeyaz bir cildimvar

Çok sağolun deniycem , zaten ruh gibiyim bakalım sürünce ne olacak :)
Cilliyim hayatımın kremi solante pigmenta. Renk acıyor koruması inanılmaz iyi. Saatlerce denizde kalıp yanmıyorum. Önceden su topladığını bilirim güneş yanigindan.

Bugün şikayet için hastaneye gittim. O sırada yine doktorla konuştum. Daha doğrusu deliler gibi kızgındım. Bu kremleri bana verip yüzümü bildiğiniz yaktınız, lekelerde koyulaştı üstelik diye kızarken kendisi “cildi hassas olanlar kullanmamalıydı, ben hesaba katamadım cildiniz hassasmış” dedi. Şaka gibi!!

Başka bir dermatologla konuştum daha sonra,
bu kremlerin çok tehlikeli olduğunu, yüksek ihtimalle ileride de kötü bir tahribata sebebiyet vereceğini, aslında asla kullanılmaması gerektiğini ama her doktorun ezberden direkt bu kremleri yazdığını söyledi. Bende bazı kişilerde işe yarıyormuş bende neden böyle oldu dediğimde de , onlarında bir süreliğine geçiyor lekeleri, emin ol tekrar lekeler geri gelecek, asla bir hastama bu kremleri yazmam ben dedi.

Demem o ki cildinizin bu kremlere benim gibi hassasiyeti olabilir. Ben uygulamada asla yanlış yapmadım inanın ki. Günlerce dışarı adımımı atmadım, incecik bir tabaka halinde sürdüm. Evde bile 50 faktör güneş kremi kullandım.

Şuan görseniz derimi yüzmüşler, üstüne ateşte yakmışlar gibi. Acısı da cabası. Doktor bile şok oldu. Lütfen bu tarz leke kremlerini kullanmadan önce bir değil milyon kez düşünün. Cildi hassas olmayanlara yaramış olabilir fakat bu tamamen risk. Benim gibi kimse olmasın diye yazıyorum. Lütfen lütfen dikkat edin..

Ya şaka gibi ! Kime güveneceğimizi şaşırdık! Lütfen doktor için suç duyusunda bulun. Tazminatını alırsın güzelce cilt tedavini daha kaliteli bir yerde yaptırırsın. Utanmadan bir de cildin hassasmış yapacak bir şey yok diyor. O bilmeyecek de biz mi bilecekmişiz senin cildinin hassasiyetini.

Kantoron yağı ve madecsscol kullanın.
Tabi iyice araştırın içinize sinsin ondan sonra.

Sebamed 50 faktör kullanıyorum. Kolumun güneşle temas etmemesi gerekti ve doktorum önerdi. Gün içinde ara ara tekrarliyorum yüzüme kullanmayi ve memnunum. Geçmiş olsun

Aloe vera uygulayın bölgeye.
Benim de kullandığım bir ilaç sebebiyle göz altlarım resmen yandi. Sanki boyle gozluk cercevesi gözümdeymis gibi bir yanik. Burun üst kisim da dahil. Birsüre aloe vera kullandim,cicegin yaprak ic kısmı ama krem jel falan degil. Simdi epey acildi o yanik lekesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…