- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- 18
- Konu Sahibi begonvillll
-
yuzumde inanilmaz lekeler ve benler var. pazartesi randevu aldim lazere baslayacagim arastirin isterseniz.Günes lekem ile ilgili bir konu acmistim, ardindan hemen dermatolojiden randevu alip gittim. Doktor bana üc bes kremin birlesiminden bi karisim yaptirdi eczacıda. Bu kremlerin hepsi bilindik leke, renk acici kremler. Birisi de expigment.. Her gün aksamlari sür leken yari yariya acilacak dedi. Acilmak ne kelime lekenin oldugu bolum bildiginiz kaynar suda haslanmis gibi oldu. O belli belirsiz lekem simdi simsiyah. Ve cayir cayir yaniyorum.. Mahvetti gercekten, gorseniz.. Doktora tekrar gittigimde cildin hassasmis demekki yapacak bir sey yok diyor, sinirden ne yapacagimi bilemedim.
Sonra yolda karsilastigim bi arkadasimda “bende kullandim o kremleri, günese ciktigim an daha koyu halde lekeler geri geldi” dedi. Sebebi o kimyasallarin cildi asiri hassaslastirip lekeye daha müsait hale getirmesiymis. İnternette yorumlarda da sikayetler bu sekilde..
Sizi de uyarmak istedim.. Lütfen ama lütfen sakin siz de bu hataya düsmeyin.. zaten yurtdisinda yasaklanmis bu tür kremler.. kansere de sebebiyet veriyor diye..Keske önceki haline sukretseymisim.. İnternette herkes bu kremlerin adini verip sürün yüzde yüz gecer diyor, herkes inanip yapiyor. Ama cok yuksek kimyasal iceren kremler. Lütfen dikkatli olun.. sizi de uyarmak istedim... o yüzden yaziyorum. Hayirli geceler dilerim...
keşke yüzünde deneseydin önce neden çünkü ben yüzüme yoğurt bile sürsem 5 dk dan daha az tutup deniyorum yan etki yapacak mı diye ... insan da yüzüne çok takıyor canım ufacık sivilceyi bile seni anlıyorum düzelir ama merak etme bir de unutma insan kusurlarıyla güzeldir bence emin ol o leke yüzüne yakışıyordur sen taktıkça o lekeyi hayat enerjinde söncek kendine olan sevginde ..boşverrrr gitsin:)Günes lekem ile ilgili bir konu acmistim, ardindan hemen dermatolojiden randevu alip gittim. Doktor bana üc bes kremin birlesiminden bi karisim yaptirdi eczacıda. Bu kremlerin hepsi bilindik leke, renk acici kremler. Birisi de expigment.. Her gün aksamlari sür leken yari yariya acilacak dedi. Acilmak ne kelime lekenin oldugu bolum bildiginiz kaynar suda haslanmis gibi oldu. O belli belirsiz lekem simdi simsiyah. Ve cayir cayir yaniyorum.. Mahvetti gercekten, gorseniz.. Doktora tekrar gittigimde cildin hassasmis demekki yapacak bir sey yok diyor, sinirden ne yapacagimi bilemedim.
Sonra yolda karsilastigim bi arkadasimda “bende kullandim o kremleri, günese ciktigim an daha koyu halde lekeler geri geldi” dedi. Sebebi o kimyasallarin cildi asiri hassaslastirip lekeye daha müsait hale getirmesiymis. İnternette yorumlarda da sikayetler bu sekilde..
Sizi de uyarmak istedim.. Lütfen ama lütfen sakin siz de bu hataya düsmeyin.. zaten yurtdisinda yasaklanmis bu tür kremler.. kansere de sebebiyet veriyor diye..Keske önceki haline sukretseymisim.. İnternette herkes bu kremlerin adini verip sürün yüzde yüz gecer diyor, herkes inanip yapiyor. Ama cok yuksek kimyasal iceren kremler. Lütfen dikkatli olun.. sizi de uyarmak istedim... o yüzden yaziyorum. Hayirli geceler dilerim...
Ben duydum bu kremi ve eczacı arkadaşıma sordum alayım mı diye. Günde bir kez gece yatarken az az sür dedi, bütün çillerine yayma bir süre küçük bir bölgeye çalış, sonra yavaş yavaş başka yerlere geç ve inçe bir tabaka halinde sür bol kullanma dedi. Siz böyle mi kullandınız??Expigmenti bende nette cok okudum deniyim dedim evet işe de yaradı. %4 lük olanını kullanıyorum hemde. Ama kardesim benden görüp kendıne surdugunde oda cok kızardı , ona yaramadı yaniCiltten cilde degisiyor demek ki..
Aynen bende gece yatarken ince tabaka halınde suruyorum ve bayagı etkili bi krem gerçekten iltihaplı yenı cıkan sivilceleri bile kurutuyor amacı cildi kurutup soydurmak zaten anladıgım kadarıylaBen duydum bu kremi ve eczacı arkadaşıma sordum alayım mı diye. Günde bir kez gece yatarken az az sür dedi, bütün çillerine yayma bir süre küçük bir bölgeye çalış, sonra yavaş yavaş başka yerlere geç ve inçe bir tabaka halinde sür bol kullanma dedi. Siz böyle mi kullandınız??
dediğiniz kremi bilmiyorum ama uygulamada hata olabilirmi? İçerik olarak daha temiz bir kremi bir arkadaşım yanlış uyguladığı için memnun kalmadı. Sonrasında doğru uygulama şekliyle memnuniyet arttı. O tür kremleri karanlıkta sürmeli ve güneş doğmadan yıkamalısınız. Cildiniz hiçbir şekilde ışık görmemeli. Sonrasında da yaklaşık 1 yıl filan güneşe çıkarken yüksek faktörlü iyi bir güneş kremi kullanmalısınız.Günes lekem ile ilgili bir konu acmistim, ardindan hemen dermatolojiden randevu alip gittim. Doktor bana üc bes kremin birlesiminden bi karisim yaptirdi eczacıda. Bu kremlerin hepsi bilindik leke, renk acici kremler. Birisi de expigment.. Her gün aksamlari sür leken yari yariya acilacak dedi. Acilmak ne kelime lekenin oldugu bolum bildiginiz kaynar suda haslanmis gibi oldu. O belli belirsiz lekem simdi simsiyah. Ve cayir cayir yaniyorum.. Mahvetti gercekten, gorseniz.. Doktora tekrar gittigimde cildin hassasmis demekki yapacak bir sey yok diyor, sinirden ne yapacagimi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?