• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüm gittikçe zayıflıyor

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var

1senedir kilo kaybı yaşamaktayım ama böyle deli gibi bi zayıflık değil bu yani görenlerin bazen çok zayıfsın bazende böyle çok iyisin dediği bi zayıflık fakat bu konuya dair benim temel şikayetim vucutsal olarak verdiğim kilolarda yüzüm gittikçe inceldi ve gözlerim iyice çukurlaştı.
önceden aynaya baktıgımda kendimi güzel bulan ben yüzüm ne hale geldi nasıl düzelicem demeye başladım..
bu konuda bana yardım edebilir misiniz..
ne şekilde yüzümdeki zayıflığı toparlayabilirim..
yani çok sık ve az yemek yiyen birisiyim bu ben kendimi bildim bileli böyledi. kilo alıp vermeleri kafama takmıyorum ama yüzden kilo almam yada en azından eski halime dönmem nasıl mümkün olacak bi fikriniz var mı

canım önemli olan iç güzellik bence seni yüzün için seven erkeğe hiç bakma zaten.

yok canım öyle değil ya hani yüzüm inceldi kimse bakmıyor konusu değil bugun annem bile yüzün kaşık kadar kaldı gözlerin iyice çukurlaştı dedi yani sorun aslında bunun beni rahatsız ediyor olması. mesela şunu da problem yapmam yüzümün dolgunlaşması için illa ki kilo almam gerekiyosa yok ben sadece yüzümün toparlamasını istiyorum demem yani yüzümün genel itibarıyle çökmüş gbi gözülmesini kafa takıyorum

sanırım biraz kilo alman gerek canım ama bu da çok dikkat gerektiriyor yani kilo alıcam diye de saglıksız beslenmemelisin bence en iyisi bu şikayetini bi doktora götürmen canım...

Son düzenleme:
canım o zaman psikoloğa git bak sen de biliyorsun aslında sorunun psikolojik

yani psikolojik bi sorun değil de belli besin kaynaklarıyla yada buradaki arkadaşların bildikleri yöntemlerle sorunuma cevap bulurum düşüncesiyle yardım istedim.. konunun psikologa gitmekle halledilmesi yerine diyetisyene gidilerek halledilmesini tercih ederim çünkü psikolojik bi problem değil

sanırım biraz kilo alman gerek canım ama bu da çok dikkat gerektiriyor yani kilo alıcam diye de saglıksız beslenmemelisin bence en iyisi bu şikayetini bi doktora götürmen canım...

çok sık yemek yiyip çok sık acıkan birisiyim bide midemde ülser ve gastirit var kilo alamıyor olmanın sebepleri olarak ben onları görüyorum burada sağlıklı bi yönlendirme alamazsam uygun bi zamanda doktora da giderim ama burada çok fazla soruna çözüm bulunuyor bide böyle dikkatimi çeken bi durum haline geldi o yüzden yazmak istedim belki güzel fikirler çıkabilir :126:

yapısal bir şey canım yüzden kilo kaybetmeye yapacak bir şey pek yok mesela ben de nekadar kilo versem de yüzüm hiç çökmez ama annem bir kaç kilo verse hemen yüzünden belli olur

eğer bir sene içinde çok fazla kilo kaybın olduysa doktora gitmeni öneririm
ama normal olarak bir kaç kilo verdiysen pirinç unundan muhallebi yapıp geceleri yiyebilirsin kilo aldırır:34:

yapısal bir şey canım yüzden kilo kaybetmeye yapacak bir şey pek yok mesela ben de nekadar kilo versem de yüzüm hiç çökmez ama annem bir kaç kilo verse hemen yüzünden belli olur

eğer bir sene içinde çok fazla kilo kaybın olduysa doktora gitmeni öneririm
ama normal olarak bir kaç kilo verdiysen pirinç unundan muhallebi yapıp geceleri yiyebilirsin kilo aldırır:34:

verdiğim kiloların aşırılılığı yok aslında stres ve mide rahatsızlığıma bağlı olarak kilo kaybettiğimi düşünüyorm ama çok dikkat çekici bi noktaya gelmeye başladığında doktor yolunu tutmam gerekecek sanırım :42:

süt,bebe bisküvisi ve pekmez ya da bal karıştırılır ve akşam yatmadan önce içilir.1 ayda 4 kg kessin:)yani ben de öyle duydum burda,5 gündür bu mamayı yapıp yiyorum bakalım kilo alabilecek miyim?:)

ewet bu yolla kilo alınabiliyo hatta ben denedim we gayet iyi bi şekilde aldım ama inanın sağlıklı değil ben 1 nisanda 4o kiloyla başlamıştım bu süt bisküwi karışımına şimdi tam 45 i gösteriyorum tam kilo aldım diye sewinirken sağlığımdan oldum sürekli bi bas dönmesi miğde bulantısı kusma...bugün doktora gittim ne yazıkki kansızlık warmış sürekli süt içildiği zaman kansızlık yapıyomuş ne yapıcam bilmiyorum bıraksam bi dert bırakmasam baska bi dert ama bu yüz toplanması konusunda bol bol su içmeyi tasiye ederim ben de hızlı kilo alıp werenlerdenim su içmediğim zaman yüzümde bi kuruluk hissediyorum içine doğru çöktüğünü fark ediyorum ama çok su içince de yüzümün güzelleştiğini toplandığını görüyorum bende işe yarıyo zor bi şey değil yani denemekte fayda war :))

Back