Yüzüm çok ufak,insanların yorumları sinirimi bozuyor

Ufak surat iyidir guzeldir. Sen begeniyorsan eger ve de saglikliysan ac bi tarik menguc... cekemiyorsan beni catla geber geber diyerek dans et. Takma milleti be sen mutluysan onlara ne

Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.

bunu derken ne farkınız kaldı sizi eleştirenlerden?? Belkide gerçekten yüzünüze biraz et gerekiyordur belkide kötü anlamlı dememislerdir ? Olamazmi

Hhahahahha "Ben olsam suratına bok gormus gıbı bakıp bisey demem"
suna 5 dk dir istemsizce gülüyorum harika

İnsanlar kıskançlığından böyle tepkiler verir.Mankenlerin kilosundasın senin yerinde olmak isteyen bir ton kadın var.Bende 49 kiloya düşünce 52 olmak zorunda kaldım sağlık problemlerinden dolayı.Senin sağlığında bir sıkıntı yoksa kilonu korumaya bak.

Modern güzellik algılayışından bahsediyorsunuz, 1900 lerle başlayan ve milenyumla tektipleşmeye uğrayan.
Bu konuya ilginiz varsa umberto eco güzelliğin tarihi incelemesini öneririm.
Evet değişmedi, değişmez.
Yapılan estetiklerin sebebi zaten altınorana en yakın yüzü yakalamak içindir, ha insan yapımı olduğundan tektipleşir orası ayrı.
Meta değeri yüklendi kadına çünkü geçtiğimiz yüzyılda.
Ama dolgun dudak, belirgin yanak, birbirinden ayrı ve badem gözler, şekilli bir burun 500 sene önce de güzeldi, şuan da da güzel.

Güzellik komple bir bütündür beden artı yüz. Tarih boyunca da güzellik alıgısı değiştiği için eskiden kat kat göbekli kadınlar güzelken sonra anoreksikler sonra büyük popolular vs diye bedenin dahil olduğu şekilde değişmiştir.
Güzellik hem zamanla değişkendir hemde kişiye göre de değişkendir.
En değişmez güzellik ölçütü sevenin gözünde güzel olmaktır

Çok zayıf değilim diyorsun ama baya zayıfsın 1 61 boya 46 kilo epey zayıf. Ben 1 60 ım 60 tan 57 ye düştüm herkes çok zayıfladın kilo al diyor ki bende ne kadar yazıf olduğumu uzun etek giyince fark edebiliyorum. Sen 46 ile kemik gibi bir şeysin muhtemelen

Hayıe fiziğim normal hatta bacaklarim maalesef birazcik kalın herkesin fiziği bir olmaz. Kilo alsam bacaklarım kalinlasiyor yüzüme gitmiyor o kilo genetik biraz annem 60 kilo benden kisa onunda yanaklari yok

Birinin öbürünü açık açık eleştirmesi için toplumun güzellik algısına uyması lazım. Bir iki kisi değil söyleyen insanlar işi gücü bıakmış sürekli "yüzün cok ufak,yüzün çok zayıf" ben artniyet arıyorum artık

Herkese kendini beğendiremezsin, uğraşma. Söylediklerini dikkate aldığın sürece yorum yapacaklardır sana. Umursama.

Çok saçma niye umursayıp konu açtın ki?
Kaç senelik zayıfım sürekli bunları duyuyorum. Kilolu olsan da “ay canım senin bikaç kilocuk vermen gereeaak” diye söylenip duracaklardı.

Genelde açıklama yapmıyorum. Evet diyip geçiyorum. Ay çok zayıfsınn bu ne hal böyle diyorlar evet zayıfım diyorum sadece

Yiyip yiyip kilo almıyorum ne yapabilirim ki umursamıyorum. Zaten böyle mutluyum takmıyorum.

ya bırak seni de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…