Evet her insan bir olamıyor. Ben daha bugüne kadar birine kilo ver/kilo al sen kilo mu aldın deme haddini kendimde bulamadım. Niye durduk yere başkasının canını sıkayım ki ? O öyle mutlu demek ki. Bana düşmez dedim hep. Ama insanlar hadsiz.kendinden memnun olmayan başkalarının da memnuniyetsiz olmasını istiyor , ben böyle mutluyum diyip geçiyorum genelde ben. bu seferde çok sağlıksız kilo ver ölürsün diyorlar ya ölürüm ölmem sanane dimi , benimle mi gireceksin mezara kendine bak diyip geçiyorum, İlla ki takıyoruz tatlım insanız ama bir süre sonra kendimizi beğenmemeye başlıyoruz o durum kötü.
bende hayatta demem zamanında çok kırıldığım için kimse kırılsın istemem , ama çevremde kilo vereyim mi alayım mı diye soranlar oluyor onlara da kırmadan yorum yapıyorum. veya spor salonuna git fiziğin şekillensin diyorum en azından yardımcı olmaya çalışıyorum.Evet her insan bir olamıyor. Ben daha bugüne kadar birine kilo ver/kilo al sen kilo mu aldın deme haddini kendimde bulamadım. Niye durduk yere başkasının canını sıkayım ki ? O öyle mutlu demek ki. Bana düşmez dedim hep. Ama insanlar hadsiz.
Biri sorarsa görüs belirtilir tabi. Ama damdan düşer gibi de denmezbende hayatta demem zamanında çok kırıldığım için kimse kırılsın istemem , ama çevremde kilo vereyim mi alayım mı diye soranlar oluyor onlara da kırmadan yorum yapıyorum. veya spor salonuna git fiziğin şekillensin diyorum en azından yardımcı olmaya çalışıyorum.
hayatta demem öylelerini de gerçekten anlayamıyorum zaten ,herkesin bir derdi var senin de bir dert eklemenin mantığı ne :)Biri sorarsa görüs belirtilir tabi. Ama damdan düşer gibi de denmez
Ya güzel derken beni elestirmesi icin kendisinin cok orantili bir fiziğe sahip olması anlamında‘Güzel olsa içim yanmayacak, çoğu da kilolu’
cümlenizle güzellik algınızın ne olduğunu gayet açık ettiğiniz için, aynı tepkiyi diğer insanlara direkt aktarın.
‘Zayıflık güzelliktir, siz kendinize bakın’ deyiverin.
Bu fikrinize asla ama asla katılmamakla beraber, yüzünüzü daha canlı ve dolgun gösterebilecek makyaj hilelerine başvurun derim.
Güzellik algısı yüzle alakalıdır, o da altınoran falan filan.Ya güzel derken beni elestirmesi icin kendisinin cok orantili bir fiziğe sahip olması anlamında
Beni anlattınız resmen:))))Anlamsız bir sevinçle doldu içim birden, narkozdan uyanma hissi sanki...benim gibi bir başkası da varmış
E yüzdeki fiziksel özellikler de doğuştan ve genetik değil miGüzellik algısı yüzle alakalıdır, o da altınoran falan filan.
Beden her birimizin bambaşka, kiminin yapısal bacağı kısa, kiminin göğsü büyük, kimi kilolu, kiminde leğen kemiği aşırı çıkık bazıları da siz gibi zayıf ve narin yapılı.
O sebeple, güzellik kavramına beden dahil edilmez.
Siz nasıl başkalarının bedenleri ve güzellikleri hakkında konuşmuyorsanız, kendinize de konuşturmayın lütfen.
‘Ah şekerim çekemiyorsunuz zayıflığımı vücut ölçülerimi’ gibi cümleler kullanın.
Ve cidden yüzünüzde aşırı zayıflık, küçüklük var ise, daha canlı görünmek adına güzel tonlarda hemen burun kenarlarından başlayan hafif bir allık, renkli bir parlatıcı gibi yüzünüzü vurgulayacak makyaj yöntemlerine başvurabilirsiniz.
Güzelliğinize güzellik katılır, millet daha da delirir
Güzellik tarihinde beden güzelliği aranmaz, söylediğim şey varsayım değil.E yüzdeki fiziksel özellikler de doğuştan ve genetik değil miKiminin kafası büyük, kiminin burnu eğri, kiminin alnı çok geniş vs.
Kimseyi mutlu edemezsin canim.sen saglikliysan kim ne demiş boşver.161 boy 46 kiloyum. Cok zayıf değilim yani. Ama her gören sen kilo mu verdin,çok zayıfsın artık bıktım. Yüzüm çok ufak bu yüzden olduğumdan zayıf duruyorum.Kilo alınca da direk bacaklarım kalinlaşıyor bu defa da basenlerin mi genişledi senin oluyor.Kaldıki 53 kiloyken bile yanaklarım kolların zayıftı. Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.
Güzellik tarihinde beden güzelliği aranmaz, söylediğim şey varsayım değil.
Keza 1700lerde yağlı göbüşlü kat kat kadınları en güzel görmezdik.
Bedende altınoran her cm de değiştiğinden ve yaşadığı topluma göre şekil değiştirdiğinden, güzellik yüzde aranır.
Güzellik tabirine yüz dahildir.
Yüz, genelgeçer milattan önce ya da sonra, farketmeksizin kalıbı ya da en yalın haliyle gözümüze hoş geleni bellidir.
Tarih boyunca değişmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?