• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm çok ufak,insanların yorumları sinirimi bozuyor

161 boy 46 kiloyum. Cok zayıf değilim yani. Ama her gören sen kilo mu verdin,çok zayıfsın artık bıktım. Yüzüm çok ufak bu yüzden olduğumdan zayıf duruyorum.Kilo alınca da direk bacaklarım kalinlaşıyor bu defa da basenlerin mi genişledi senin oluyor.Kaldıki 53 kiloyken bile yanaklarım kolların zayıftı. Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.
Evet kıskançlıktan diyor olabilirler bende zayıfları kıskanırım yalan yok ama böyle konuşmam kıskandığımı söylerim 🤣🤣🤣

161 boy 46 kiloyum. Cok zayıf değilim yani. Ama her gören sen kilo mu verdin,çok zayıfsın artık bıktım. Yüzüm çok ufak bu yüzden olduğumdan zayıf duruyorum.Kilo alınca da direk bacaklarım kalinlaşıyor bu defa da basenlerin mi genişledi senin oluyor.Kaldıki 53 kiloyken bile yanaklarım kolların zayıftı. Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.
Ben de 1.68 boy 50 kiloyum, bir akrabamız her gördüğünde ayyy çok zayıflamışsın, yüzün küçülmüş (en uyuz olduğum cümle)hasta mısın? Ama her görüşmemizde aynı cümle. Ben de "yoo hep aynıyım bir kilo vermedim" diyorum her seferinde. Normalde güler geçerim ama artık en sonunda tak etti. "Sema yenge ben yıllardır hep aynı kilodayım, bence sen aynada kilolu bir kadın görmeye alışık olduğundan beni her gördüğünde senin gözüne zayıf geliyorum", dedim. O kadar bozuldu ki bi daha kilo mevzusunu açmadı.

Benim de yüzüm küçük, hatta kafam da küçük. Benim sıpanın beresi bana oluyor ve hatta çocuk gözlükleri yüzüme tam oluyor. Yetişkin gözlüğü büyük kaçıyor. Kilo alınca da Yüz büyümüyor zaten. Gıdıda toplanıyor kilo. Avokado gibi oluyorsun sonra. Alma boşver.

Hem yüzün küçük olması belli bir yaştan sonra avantaj oluyor. 33 yaşına henüz girmiş biri olarak hala 26-27 yaşında olduğum düşünülüyor. Şimdi dert ediyorsun ama ileride işine yarayacak bak :)

Vala ben bile 1.70 boy 59 kiloıyım ama yanaklarim sis hoşuma gitmiyo ama napacaksın evlendikten sonra zayıf insanlar hemen mi kilo aliyor yoksa banami özel anlamadım :KK17:

Benim de yüzüm küçük, hatta kafam da küçük. Benim sıpanın beresi bana oluyor ve hatta çocuk gözlükleri yüzüme tam oluyor. Yetişkin gözlüğü büyük kaçıyor. Kilo alınca da Yüz büyümüyor zaten. Gıdıda toplanıyor kilo. Avokado gibi oluyorsun sonra. Alma boşver.

Hem yüzün küçük olması belli bir yaştan sonra avantaj oluyor. 33 yaşına henüz girmiş biri olarak hala 26-27 yaşında olduğum düşünülüyor. Şimdi dert ediyorsun ama ileride işine yarayacak bak :)
Beni anlattınız resmen:))))Anlamsız bir sevinçle doldu içim birden, narkozdan uyanma hissi sanki...benim gibi bir başkası da varmış :KK49:

Benim de yüzüm tombul duruyor normal kilodayken bile. Eşimin akrabaları beni görünce aa sen zayifmissin fotoğrafta kilolu sandık diyorlar.
Başkasını takmayıp kendini olduğu gibi kabul edeceksin

Sağlığınız yerinde mi? Karnınız tok, sevdikleriniz yanınızda mı? Eğer öyle ise boşverin elalemin lafını. Ben böyle mutluyum deyin geçin.

ben de kendimi bildim bileli 1.60 52 kiloyum ne zaman komşularla toplaşsak aa sen kilo mu aldın aa sen kilo mu verdin soruları :halay:ben hayır aynıyım demekten bıktım onlar sormaktan bıkmadı bazı insanların takıntısı olduğunu düşünüyorum bunun ya da sırf muhabbet olsun diye boş boş konuşuyorlar. İnsanlar hala işsiz birine iş buldun mu, bekar birine ne zaman evleniyosun, evli birine çocuk ne zaman, zayıf birine hastalıklı görünüyosun, kilo almış birine ay çok kilo almışsın dememeyi öğrenemedi gitti

Aynısını yap. Bana da bir tanıdık diyeyim her gördüğünde ay çok zayıfsın ay iyice zayıflamışsın derdi. Bi gün yine konuşunca ay ben verdim de benim verdiğimi de sen mi aldın naptın yüzün tabak gibi olmuş dedim herkesin içinde. O oldu ağzını bıçak açmıyor şimdi 💃

ben de ne kadar zayıflarsam zayıflayayım yanaklarım tombul kalıyor😐 hereksin derdi başka 😄

Aynısını yap. Bana da bir tanıdık diyeyim her gördüğünde ay çok zayıfsın ay iyice zayıflamışsın derdi. Bi gün yine konuşunca ay ben verdim de benim verdiğimi de sen mi aldın naptın yüzün tabak gibi olmuş dedim herkesin içinde. O oldu ağzını bıçak açmıyor şimdi 💃
Arkadaşım sayılmayan ama bir dönem hep aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum bir tip vardı. Görüntümüz aşağı yukarı aynıydı aslında ama bana sürekli ne kadar korkunç zayıf olduğumu söylerdi insanların içinde. Kendisi sürekli dizlerine kadar Uzun ve bol gömlekler giyerdi bu arada.
Bir gün dayanamadım sen kaç kilosun dedim, benden 2 kilo azmış kilosu😂😂😂 şoka girdi olamaz sen çok zayıfsın ben öyle değilim diyor durmadan.
Canım sen bir üstündekileri çıkarıp da aynada bak kendine sürekli böyle şeyler giymekten kendini görmüyorsun sanırım dedim, oh olsun 😂😂😂o günden sonra asla açmadı ağzını. Kıyafetleri de berbattı bu arada🤪

geçen yılla aramda 8 kilo var nerdeyse, geçen yılki iş arkadaşlarım aşırı zayıfsın ay çökmuş çok zayıf diyolardı, bu yıl karşılaştık içimden diyorum 8 kilo aldım ya çok iyi diyecekler diye. demesinler mi sen zayıfladın mı diye.
yuzum kilo almıyor yani yapacağım bişey yok, şu surata et dolmuyor.
herkes kilolu olunca moral mi bozmaya çalışıyolar nedir bilmiyorum.
dert etme, herkes herşeyi söyluyor.

Bu 'çok zayıfsın'cılar gizli bir örgüt bence,zaman zaman toplanıp plan yapıyorlar,düzenli bir şekilde kendilerinden daha zayıf insanları aşağı çekmekle meşguller.Yani ben ömrümde kilolu bir insana ''çok kilolusun,kilo ver'' deme haddini/hakkını kendimde bulmadım,bunlar zayıf değilsen bile seni aşırı zayıf olduğuna inandırıp moralini bozuyorlar.Yani tamam belki bazıları gerçekten iyiliğinizi düşünüp ''acaba az mı yiyor,direnci düşük kalmasın'' diye uyarıyordur ( anne baba gibi ) ama özellikle 854654165 dereceden akrabaların birçoğu sırf gıcıklığına yapıyor.Ya da öylesine konuştuğumuz arkadaşların birçoğu,çok bariz yani.

Ay hepinizin yorumunu okudum bir keresinde pekte samimi olmadığım selam selamdan öte muhabbetimin olmadığı biriyle karşılaştım bir mağazada. Bana ilk dediği şey ne oldu dersiniz "Ay kız biraz kilo al ne kadar zayıflamıssın"oldu. Selam falan yok ha bildiginiz bodoslama dedi bunu.Kalakaldım olduğum yerde. Bunu söyleyen kızında yadırgamak gibi olmasın onu da Allah yarattı ama yüzü şekilsiz ağzı burnu falan,saçları kötü, ben 34 bedenim kız 38 beden instagramda sürekli dekolteli ( dekolte giymek fotoğraf atmak normal ben de giyiyorum kastım bu değil) fotoğraflar kırmızı rujlarla hikaye atıp dikkat çekmeye çalışan bir tip. Delirtmişti beni. Kimi diyor fiziğin ne kadar güzel kimi diyor yüzün çok zayıf. Kilo alıyorum basenlerin çıkmış ne istiyorlar anlamıyorum ben

bende kiloluyum , çevremde tanıdığım tanımadığım alakasız her insanın kilomla alakalı dalga geçmeleri , laf sokmalarını gördükten sonra burada yazanları hayretle okuyorum. çok zayıf olanlarla çok kilolu olanlarla da dalga geçiliyor maalesef. bir de hastalık gibi bir şey oldu kimse kendinden memnun değil bu yüzden çevresindekileri beğenmiyor. zayıflık endüstrisine deli gibi para harcanıyor , ameliyatlardır , mamalar dır , çaylardır ,spor salonlarıdır böyle bir ortamda olmadığın için yat kalk şükret.

Ay hepinizin yorumunu okudum bir keresinde pekte samimi olmadığım selam selamdan öte muhabbetimin olmadığı biriyle karşılaştım bir mağazada. Bana ilk dediği şey ne oldu dersiniz "Ay kız biraz kilo al ne kadar zayıflamıssın"oldu. Selam falan yok ha bildiginiz bodoslama dedi bunu.Kalakaldım olduğum yerde. Bunu söyleyen kızında yadırgamak gibi olmasın onu da Allah yarattı ama yüzü şekilsiz ağzı burnu falan,saçları kötü, ben 34 bedenim kız 38 beden instagramda sürekli dekolteli ( dekolte giymek fotoğraf atmak normal ben de giyiyorum kastım bu değil) fotoğraflar kırmızı rujlarla hikaye atıp dikkat çekmeye çalışan bir tip. Delirtmişti beni. Kimi diyor fiziğin ne kadar güzel kimi diyor yüzün çok zayıf. Kilo alıyorum basenlerin çıkmış ne istiyorlar anlamıyorum ben
kendinden memnun olmayan başkalarının da memnuniyetsiz olmasını istiyor , ben böyle mutluyum diyip geçiyorum genelde ben. bu seferde çok sağlıksız kilo ver ölürsün diyorlar ya ölürüm ölmem sanane dimi , benimle mi gireceksin mezara kendine bak diyip geçiyorum, İlla ki takıyoruz tatlım insanız ama bir süre sonra kendimizi beğenmemeye başlıyoruz o durum kötü.

geçen yılla aramda 8 kilo var nerdeyse, geçen yılki iş arkadaşlarım aşırı zayıfsın ay çökmuş çok zayıf diyolardı, bu yıl karşılaştık içimden diyorum 8 kilo aldım ya çok iyi diyecekler diye. demesinler mi sen zayıfladın mı diye.
yuzum kilo almıyor yani yapacağım bişey yok, şu surata et dolmuyor.
herkes kilolu olunca moral mi bozmaya çalışıyolar nedir bilmiyorum.
dert etme, herkes herşeyi söyluyor.
hahahha ay parçası gibi yüzüm var bende kemikli yüzüm olsun diye dua ediyorum , allah başka dert vermesin bize :)

Back