- 12 Nisan 2008
- 1.064
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben beyaz tenliyim malesef bazıları bana kırmızı ddiyor yüzüm çok kızarıyor bide yanaklarımda pütür pütür bişeyler var onlar da kırmızı gözüküyor ne yapmalıyım nolur bi yardım edin o pütürler geçermi?
Merhaba arkadaşlar ben beyaz tenliyim malesef bazıları bana kırmızı ddiyor yüzüm çok kızarıyor bide yanaklarımda pütür pütür bişeyler var onlar da kırmızı gözüküyor ne yapmalıyım nolur bi yardım edin o pütürler geçermi?
senağlamacanım benimde sorunum bu arkadaşların dediği gibi ince kılcal damarlarımız hemen derimizin altında olmasıymış ben cilt doktoruna gittim doktor bana doğuştan böyleyse bişey yapamayız dedi.ben sadece utandıgımda sıkıldıgımda yada çok çok sıcak oldugumda kızarırım hemen ama kıpkırmızı olurum doktorda bana bu senle ilgili zamanla geçer kendimi aşmamla ilgili bişey dedi ama tam geçmezmiş azalırmış:1no2:
bende kızarıyorum ama utanınca kıpkırmızı oluyorum öle olunca dahada utanıyorum :S beyaz tenliyim sinir oluyorum kızarıncaa
benimde sorunum doğduğumdan beri yanaklarım kızarır sıcaktan soğukltan utanınca sinirlenince off off allık kullanmak istiyorum ama nerdee cliniqe ürünlerini araştırıyorum bi arkadaş yazmış ne zamandır kullanıyor acaba