Lazer Epilasyon Yüzüm çok berbat durumda :((

ben de yüze gidiyorum yoğun ama inceler.sizinki gibi olsa çoktan biterdi.çünkü sert olanlar hemen bitiyor.yer belirtmek yasak mı özelden söyleyebilirim tabi hangi şehirde olduğunuz önemli.buz lazer benimki bu arada

Bende igneliye gidiyorum yüzüm için. Aynen sizinki gibi kalın siyah tüylerim var. İnce olanları aldırmıyorum. Sadece göze batan siyah kalın olanları aldırıyorum. Zaten toplasan 15_ 20 kıl var alınan. Boynumdakilerin çoğu ilk seanstan sonra bir daha çıkmadı. Normalde 3 günde uzayan o kıllar 15 gün sonra uzamaya başladı 2.seansa gittim. Bakalım ne zaman sıfırlanacak. Iz falan kalmadı şükür. Ben özel bir hastanede yaptırıyorum.

Ay aşk olsun size yüzünüze nasıl jilet degdirdiniz bu lazer tüm vücutta bile yüzde 80 civarı sonuç veriyor bende yaptırdım tüm vücut anlaşması ama genede kol ve yüzü elletmedim ne olur ne olmaz diye , diğer bölgeleri desen bacak bile tam bitmedi kaç senedir, diğer yerler bitti sayılır bir yıldan sonra gitmeyide kestim zaten yoruldum git gel

Bak bu igneliyi tavsiye ederim iğneyle yaptırdıklarım bir daha çıkmadı şükür 10 yıl oldu, ama bak iğneli içinde iyi bir yere gitmelisin benimde ilk gittiğim iğneli Sonuc vermedi sonra yüzü tüylü bir arkadaşım bir yer önerdi valla 3-4 seansta bitti

Hormon tedavisi gormeden yuzunuzden fayda alamazsiniz
Hormon tedavisine baslayin alexle yaptirin anadolu yakasinda onerim var
Igneli evet daha garanti duruyo ama yapilan yerde delikler gecmiyo
Alexle yapilan yerlerde dogal dolgu gibi cilt canlaniyo
Euroderme gidin

1.5 2 senedirngitmiyorum zaten diğer bölgelerden genek olarak memnunumn bir arkadaşım da iğneliye başlaman için önce incelmesi lazim dedi
Sart degil kalinada yapiliyor tek fark inceye daha az giris olurken kalina iki uc defa girer incelerek biter

Acikcasi resme gore konusucam alexandrate ile o kalin siyah olanlari gorup bitirir ancak cilt yuzeyine cikmamis uyuyan sari beyaza yakin olan ne kadar tuy varsa hepsini uyandirir yaptirirken tamam bitti der birakirsiniz max 3 ay sonra kendiniz bile soka girersiniz kurt kadin gibi olmusum bunlar yoktu nerden cokti diye tecrubeye istinaden yaziyorum bunu
İgneli lazerden daha zahmetli dahacok dikkat isteyen bir cozum ama yuz gobek gogus gibi alanlarda kesin sonuclu tek alternatif
Bende kardesim (igneli yaptiramam ben dedigi icin ) kendimden sonra cok arastirip dermotologtan guzellik uzmanina yeni cikan her isin turune iliskin herkese sormustum aldigim tek cvp ya hic dokunmasin yada igneliyle azar azar bitirsin olmustu
En son lightpod neo yu arastirdim sivilcedede uygulanan bir isin turu onlarda garanti veremedi

Ben yüzüm için özel bir hastanenin lazerine gidiyorum memnunum bence sizde hastaneye bağlı yerlere gidin

Canmm çok üzüldüm yüzünün bu durumuna bendede tüy problemi var çok guvendgm bi ablama gidicem ankaradaym bu arada çeneme igneli epilasyon yapcaz bıyık ve fauller mi favorilermi ne deniodu oralara lazer yapcaz. Kesinlikle sen iğneliye başla kıl olmuş çünkü bunlar bide jilet niye ya

Bende lazer gittim ve ince tüy olan yerleri çoğaltıyor . yani yüz için uygun değil. sizin yüzünuzde olanlara ancak iğneli epilasyon iyi gelir

Ya bu milleti ne kadar sıkintiya sokuyorlar banada baska birsekilde zarar verdiler cilt bakimi diye sinir oldum,cok gecmis olsun kuzum ama gecer diye dusunuyorum vir caresi vardir biraz daha arastir bilgim yok ama ne bileyim yazmak istedim
Sağolun ama ne yapicağimi bilmiyorum güvenim sarsıldi bir kere emin olmadan yeni bir yere başlamak istemiyorum

Siz iyi araştırmadan gitmiş olabilirsiniz. Bende 8 seans gittim kontrol ile birlikte 16 kez gittim yüz için. Gitgide bitti. Gittiğiniz yere dikkat edin.
Ben belki yüz için 20 seans gitmisimdir kullanılan makine ipl o zamanlar bilmiyordum tabi makinelerle ilgili bilgim yoktu

Benimki gibi kötu durumdamiydi hangi hastanede yaptırdiniz bende hastane de düşünüyorum

Ben başladığımda daha 17 yaşinda falandımcahillik diyelim inceydiler kadin dediki lazer bunu görmez permatik surelim her gittigimde permatik surdü hakkımı helal etmiyorum valla son gittiğimde kavga ettim permatik sürmeseydi bu hale gelmezdi belki

Cadde de as hasan yoldaşta iğneli yaptırmıstım vaktiyle de o kadın orda durmamıstır kira yüksek vs diyordu cok memnun değildi ismini hatırlasam söyleyecegimde aklıma gelmiyor
Estetica var atasehirde ordada iğneli lazer yaptırabilirsiniz

Bende polikistik over var hormon tedavisi icin gittigimde dogum kontrol hapi veriyor bir süre kullanmiştim 6 defa tüp bebek tedavisi gördüm zaten tekrar ilaca başlamak istemiyorum ilacı bırakinca yine hormonlar aynı oluyor

Benimki gibi kötu durumdamiydi hangi hastanede yaptırdiniz bende hastane de düşünüyorum
Sizinki kadar çok değil. Yanak, çene, boyunda toplam 15-20 tane falan göze batan siyah kalın kıllar var. Istanbul dasınız sanırım. Bende istanbul da avrupa yakasında yaptırıyorum. Özelden yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…