- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Merhaba hanımlar tum vucüt lazer epilasyona başladim 7 8 yil önce bacak koltukalti falan iyi durumda yüzümu başladığıma o kadar pişmanimki her gittigimde kadın permatik sürdü şuan isteseme yine giderim öyle anlaşmistik bitene kadar ama gitmek istemiyorum maddi sıkıntılardan başka yere gidemiyordum bu sefer iyi biryere gitmek istiyorum verdigim paraya değsin yani fotograf da yükliycem ıstanbul anadolu yakasında güvenilir bildiginiz yerler varmi yuz bolgesinden memnun kaldiğiniz biryer lütfen konum bir süre taşinmasın
Yazmayı unutmuşum bende pco da var ama diğer bolegelerden memnunum genel olarak
Ay aşk olsun size yüzünüze nasıl jilet degdirdiniz bu lazer tüm vücutta bile yüzde 80 civarı sonuç veriyor bende yaptırdım tüm vücut anlaşması ama genede kol ve yüzü elletmedim ne olur ne olmaz diye , diğer bölgeleri desen bacak bile tam bitmedi kaç senedir, diğer yerler bitti sayılır bir yıldan sonra gitmeyide kestim zaten yoruldum git gel
Bak bu igneliyi tavsiye ederim iğneyle yaptırdıklarım bir daha çıkmadı şükür 10 yıl oldu, ama bak iğneli içinde iyi bir yere gitmelisin benimde ilk gittiğim iğneli Sonuc vermedi sonra yüzü tüylü bir arkadaşım bir yer önerdi valla 3-4 seansta bittiBende igneliye gidiyorum yüzüm için. Aynen sizinki gibi kalın siyah tüylerim var. İnce olanları aldırmıyorum. Sadece göze batan siyah kalın olanları aldırıyorum. Zaten toplasan 15_ 20 kıl var alınan. Boynumdakilerin çoğu ilk seanstan sonra bir daha çıkmadı. Normalde 3 günde uzayan o kıllar 15 gün sonra uzamaya başladı 2.seansa gittim. Bakalım ne zaman sıfırlanacak. Iz falan kalmadı şükür. Ben özel bir hastanede yaptırıyorum.
Permatikle almak nedir ya? Heryerime lazer yaptırdım hiçte öyle bişey görmedim. Yüzünüz bırakın lazerli gibi görünmeyi bildiğin traşlık duruyor. Acilen iyi bir yere git bu saçmasapan yerlerinde kökü kurur inşallah.. eline her makinayı alan yapmasın bu işi.
Sart degil kalinada yapiliyor tek fark inceye daha az giris olurken kalina iki uc defa girer incelerek biter1.5 2 senedirngitmiyorum zaten diğer bölgelerden genek olarak memnunumn bir arkadaşım da iğneliye başlaman için önce incelmesi lazim dedi
Ben yüzüm için özel bir hastanenin lazerine gidiyorum memnunum bence sizde hastaneye bağlı yerlere gidinMerhaba hanımlar tum vucüt lazer epilasyona başladim 7 8 yil önce bacak koltukalti falan iyi durumda yüzümu başladığıma o kadar pişmanimki her gittigimde kadın permatik sürdü şuan isteseme yine giderim öyle anlaşmistik bitene kadar ama gitmek istemiyorum maddi sıkıntılardan başka yere gidemiyordum bu sefer iyi biryere gitmek istiyorum verdigim paraya değsin yani fotograf da yükliycem ıstanbul anadolu yakasında güvenilir bildiginiz yerler varmi yuz bolgesinden memnun kaldiğiniz biryer lütfen konum bir süre taşinmasın
Canmm çok üzüldüm yüzünün bu durumuna bendede tüy problemi var çok guvendgm bi ablama gidicem ankaradaym bu arada çeneme igneli epilasyon yapcaz bıyık ve fauller mi favorilermi ne deniodu oralara lazer yapcaz. Kesinlikle sen iğneliye başla kıl olmuş çünkü bunlar bide jilet niye ya
Bende lazer gittim ve ince tüy olan yerleri çoğaltıyor . yani yüz için uygun değil. sizin yüzünuzde olanlara ancak iğneli epilasyon iyi gelirMerhaba hanımlar tum vucüt lazer epilasyona başladim 7 8 yil önce bacak koltukalti falan iyi durumda yüzümu başladığıma o kadar pişmanimki her gittigimde kadın permatik sürdü şuan isteseme yine giderim öyle anlaşmistik bitene kadar ama gitmek istemiyorum maddi sıkıntılardan başka yere gidemiyordum bu sefer iyi biryere gitmek istiyorum verdigim paraya değsin yani fotograf da yükliycem ıstanbul anadolu yakasında güvenilir bildiginiz yerler varmi yuz bolgesinden memnun kaldiğiniz biryer lütfen konum bir süre taşinmasın
Sağolun ama ne yapicağimi bilmiyorum güvenim sarsıldi bir kere emin olmadan yeni bir yere başlamak istemiyorumYa bu milleti ne kadar sıkintiya sokuyorlar banada baska birsekilde zarar verdiler cilt bakimi diye sinir oldum,cok gecmis olsun kuzum ama gecer diye dusunuyorum vir caresi vardir biraz daha arastir bilgim yok ama ne bileyim yazmak istedim
Ben belki yüz için 20 seans gitmisimdir kullanılan makine ipl o zamanlar bilmiyordum tabi makinelerle ilgili bilgim yoktuSiz iyi araştırmadan gitmiş olabilirsiniz. Bende 8 seans gittim kontrol ile birlikte 16 kez gittim yüz için. Gitgide bitti. Gittiğiniz yere dikkat edin.
Özelden yazarmisinızben de yüze gidiyorum yoğun ama inceler.sizinki gibi olsa çoktan biterdi.çünkü sert olanlar hemen bitiyor.yer belirtmek yasak mı özelden söyleyebilirim tabi hangi şehirde olduğunuz önemli.buz lazer benimki bu arada
Benimki gibi kötu durumdamiydi hangi hastanede yaptırdiniz bende hastane de düşünüyorumBende igneliye gidiyorum yüzüm için. Aynen sizinki gibi kalın siyah tüylerim var. İnce olanları aldırmıyorum. Sadece göze batan siyah kalın olanları aldırıyorum. Zaten toplasan 15_ 20 kıl var alınan. Boynumdakilerin çoğu ilk seanstan sonra bir daha çıkmadı. Normalde 3 günde uzayan o kıllar 15 gün sonra uzamaya başladı 2.seansa gittim. Bakalım ne zaman sıfırlanacak. Iz falan kalmadı şükür. Ben özel bir hastanede yaptırıyorum.
Ben başladığımda daha 17 yaşinda falandımAy aşk olsun size yüzünüze nasıl jilet degdirdiniz bu lazer tüm vücutta bile yüzde 80 civarı sonuç veriyor bende yaptırdım tüm vücut anlaşması ama genede kol ve yüzü elletmedim ne olur ne olmaz diye , diğer bölgeleri desen bacak bile tam bitmedi kaç senedir, diğer yerler bitti sayılır bir yıldan sonra gitmeyide kestim zaten yoruldum git gel
Bende polikistik over var hormon tedavisi icin gittigimde dogum kontrol hapi veriyor bir süre kullanmiştim 6 defa tüp bebek tedavisi gördüm zaten tekrar ilaca başlamak istemiyorum ilacı bırakinca yine hormonlar aynı oluyorHormon tedavisi gormeden yuzunuzden fayda alamazsiniz
Hormon tedavisine baslayin alexle yaptirin anadolu yakasinda onerim var
Igneli evet daha garanti duruyo ama yapilan yerde delikler gecmiyo
Alexle yapilan yerlerde dogal dolgu gibi cilt canlaniyo
Euroderme gidin
Sizinki kadar çok değil. Yanak, çene, boyunda toplam 15-20 tane falan göze batan siyah kalın kıllar var. Istanbul dasınız sanırım. Bende istanbul da avrupa yakasında yaptırıyorum. Özelden yazarım.Benimki gibi kötu durumdamiydi hangi hastanede yaptırdiniz bende hastane de düşünüyorum
Eminim gitmeden bu halde degildidir: ( ben bilerek yuze baslamadim hic.. cunku yuz riskli birde cok hassas cildim var yanarsa hic ugrasamam :ldiye: ( gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?