- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Bende polikistik over var hormon tedavisi icin gittigimde dogum kontrol hapi veriyor bir süre kullanmiştim 6 defa tüp bebek tedavisi gördüm zaten tekrar ilaca başlamak istemiyorum ilacı bırakinca yine hormonlar aynı oluyor
Psikolojimi bozuyor valla bu yüzüm iğneliye bir tanidigim gitmisti yüzü delik deşik kc yıl oldu izler hâlâ var kıllardan kurtulurken bu seferde lekelerle ugraşmiyayimCanmm çok üzüldüm yüzünün bu durumuna bendede tüy problemi var çok guvendgm bi ablama gidicem ankaradaym bu arada çeneme igneli epilasyon yapcaz bıyık ve fauller mi favorilermi ne deniodu oralara lazer yapcaz. Kesinlikle sen iğneliye başla kıl olmuş çünkü bunlar bide jilet niye ya
Yok yok ben hic yaptrmicam yuzume:)) cok olsaydi dusunurdum belki.. ama bu illete bulastin mi sonu gelmiyo. Ayvacik tuyu mu diyolar:) onlari killara donusturmenin alemi yokKistayiz enuygun zaman
Ama arkadas gibi yanaklarda varsa igneli sakin yaptirma
Igneli etkili fakat yillar gecsede delikler kaliyo
Ben ocak gibi nasip olursa tüo bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum ama kontrol hapi kullanamamki şuan cımbız zaten hiç elime almıyorum da alsamda gerçi bişey farketmez zaten yeterince kalinlarCanimcim sadece dkh ile hormon tedavisi olmaz sakallarin var bunun icin testesteron baskilayici ilacla birlikte dogum kontrol hapi alman lazim
Dogum kontrol hapi yenilerinin cikmasini engeller varolanlara etkisi yok ve adetini duzenleyip kistleri kucultur yenilerinin olusumunu engeller
Bebek istiyosan tuyleri unut dogum sonrasina birak hamilelikte hormonlar oynayacagi icin yaptirdigin islem bosa gider tekrar cikarlar
Dogumdan sonra hemen baslarsan cok daha hizli etki alirsin
Epilator alin evinize onunla alin 2-3 alimdan sonra uzama hizi azalir ve incelirler sakin agda cimbiz kullanma
yüz için ağda hakkında fikriniz var mı ? iple aldırıyorum ama gözden kaçanlar oluyorLazere devam edipte dahada cogaltmayin maalesef lazer yuze iyi gelmiyor tam tersi cogu kiside ayva tuyleride uyandirip kalinlasip cogalmaya sebep oluyor bgn hala iyi sonuclar sunan bir isin yok yuz icin soyluyorum bunu bedende gayet olumlu sonuclar aliniyor yani en iyisinede gitseniz mutlu olmayabilirsiniz iyi bir igneli epilasyoncu ile tamamen kurtulursunuz ben igneli tavsiye ederim burada forum var suan yaptiran arkadaslardan bilgi alabilirsiniz
Gecmis olsun
O acemi birine gitmistir. Kuzenim yaptrdi şuan pürüz bile yokPsikolojimi bozuyor valla bu yüzüm iğneliye bir tanidigim gitmisti yüzü delik deşik kc yıl oldu izler hâlâ var kıllardan kurtulurken bu seferde lekelerle ugraşmiyayim
2 3 yıldır ağda yaptryrm. Çoğalma sivilce fln olmdi ama bıktım bende epilasyon a baslcmyüz için ağda hakkında fikriniz var mı ? iple aldırıyorum ama gözden kaçanlar oluyor
Birde cilt yenileme hakkında fikriniz varmı kızlar
konu sahibi K Kun fe yekunnn özürdilerim kuzum aynı içerikte konu açmak istemedim
Ben ocak gibi nasip olursa tüo bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum ama kontrol hapi kullanamamki şuan cımbız zaten hiç elime almıyorum da alsamda gerçi bişey farketmez zaten yeterince kalinlar
Igneli epilasyonda killarin zayıflamasi lazim diye biliyorum.hic incelmemie kalınlaşmış ama pco var diyorsunuz , birde endokrine gidip killanmaya sebep verecek hormonlara baktirmaniz lazim. Yoksa tedavi edilmezse sonuc vermez
Görmemiştim , lazeri bıraksın o zaman hamile kalırsa zaten cikiyor lazerli olanlarda yani çıkabilirTup bebek yapicakmis ayni zamanda hormon tedavisi goremez
yüze jilet miiiMerhaba hanımlar tum vucüt lazer epilasyona başladim 7 8 yil önce bacak koltukalti falan iyi durumda yüzümu başladığıma o kadar pişmanimki her gittigimde kadın permatik sürdü şuan isteseme yine giderim öyle anlaşmistik bitene kadar ama gitmek istemiyorum maddi sıkıntılardan başka yere gidemiyordum bu sefer iyi biryere gitmek istiyorum verdigim paraya değsin yani fotograf da yükliycem ıstanbul anadolu yakasında güvenilir bildiginiz yerler varmi yuz bolgesinden memnun kaldiğiniz biryer lütfen konum bir süre taşinmasın
Yazmayı unutmuşum bende pco da var ama diğer bolegelerden memnunum genel olarak
Istanbul dami yaptırdıO acemi birine gitmistir. Kuzenim yaptrdi şuan pürüz bile yok
Teşekkür ederimGeçmiş olsun,
Ev tipi epilasyon aletlerindenmi diyorsunuzLazeri unut bebis dogana kadar
Agdayla iplede alma agdayla yuzun sarkar
Bi epilator al gece yatmadan onunla al yuzunude sakin yikama sabaha kadar
Birkac almadan sonra daha gec ve ince cikicaklar
Ev tipi epilasyon aletlerindenmi diyorsunuz
Evet hemde her gittiğimde permatik sürdüyüze jilet miii
Ben yıllardır gidiyorum lazer epilasyona bu zamana kadar yüzüme hiç jilet yapılmadı . Asla da izin vermem.
Vücut için vuruluyor evet ama yüz için vurulmamalı .
Bende Anadolu yakasındayım. Önerebilirim size çok güvendiğim bir yer. Reklama girer mi bilmiyorum. İsterseniz özelden söyleyebilirim.
Ocak ayinda nasip olursa tup bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum ikisi aynı anda nasıl olucal bilmiyorum hormom tedavisine başlasam doğum kontrl hapi vericek onuda kullanamamyüze jilet miii
Ben yıllardır gidiyorum lazer epilasyona bu zamana kadar yüzüme hiç jilet yapılmadı . Asla da izin vermem.
Vücut için vuruluyor evet ama yüz için vurulmamalı .
Bende Anadolu yakasındayım. Önerebilirim size çok güvendiğim bir yer. Reklama girer mi bilmiyorum. İsterseniz özelden söyleyebilirim.
SivasIstanbul dami yaptırdı
Bitme garantisi veren çoğu yer sahte cihaz kullanıyor geçmiş olsun alexandrite onaylı cihaz bulabilirseniz faydası olucaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?