Lazer Epilasyon Yüzüm çok berbat durumda :((

Bende polikistik over var hormon tedavisi icin gittigimde dogum kontrol hapi veriyor bir süre kullanmiştim 6 defa tüp bebek tedavisi gördüm zaten tekrar ilaca başlamak istemiyorum ilacı bırakinca yine hormonlar aynı oluyor

Canimcim sadece dkh ile hormon tedavisi olmaz sakallarin var bunun icin testesteron baskilayici ilacla birlikte dogum kontrol hapi alman lazim
Dogum kontrol hapi yenilerinin cikmasini engeller varolanlara etkisi yok ve adetini duzenleyip kistleri kucultur yenilerinin olusumunu engeller

Bebek istiyosan tuyleri unut dogum sonrasina birak hamilelikte hormonlar oynayacagi icin yaptirdigin islem bosa gider tekrar cikarlar

Dogumdan sonra hemen baslarsan cok daha hizli etki alirsin

Epilator alin evinize onunla alin 2-3 alimdan sonra uzama hizi azalir ve incelirler sakin agda cimbiz kullanma

Psikolojimi bozuyor valla bu yüzüm iğneliye bir tanidigim gitmisti yüzü delik deşik kc yıl oldu izler hâlâ var kıllardan kurtulurken bu seferde lekelerle ugraşmiyayim

Kistayiz enuygun zaman
Ama arkadas gibi yanaklarda varsa igneli sakin yaptirma
Igneli etkili fakat yillar gecsede delikler kaliyo
Yok yok ben hic yaptrmicam yuzume:)) cok olsaydi dusunurdum belki.. ama bu illete bulastin mi sonu gelmiyo. Ayvacik tuyu mu diyolar:) onlari killara donusturmenin alemi yok

Ben ocak gibi nasip olursa tüo bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum ama kontrol hapi kullanamamki şuan cımbız zaten hiç elime almıyorum da alsamda gerçi bişey farketmez zaten yeterince kalinlar

yüz için ağda hakkında fikriniz var mı ? iple aldırıyorum ama gözden kaçanlar oluyor
Birde cilt yenileme hakkında fikriniz varmı kızlar
konu sahibi K Kun fe yekunnn özürdilerim kuzum aynı içerikte konu açmak istemedim

2 3 yıldır ağda yaptryrm. Çoğalma sivilce fln olmdi ama bıktım bende epilasyon a baslcm

Igneli epilasyonda killarin zayıflamasi lazim diye biliyorum.hic incelmemie kalınlaşmış ama pco var diyorsunuz , birde endokrine gidip killanmaya sebep verecek hormonlara baktirmaniz lazim. Yoksa tedavi edilmezse sonuc vermez

Ben ocak gibi nasip olursa tüo bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum ama kontrol hapi kullanamamki şuan cımbız zaten hiç elime almıyorum da alsamda gerçi bişey farketmez zaten yeterince kalinlar

Lazeri unut bebis dogana kadar
Agdayla iplede alma agdayla yuzun sarkar
Bi epilator al gece yatmadan onunla al yuzunude sakin yikama sabaha kadar
Birkac almadan sonra daha gec ve ince cikicaklar

Igneli epilasyonda killarin zayıflamasi lazim diye biliyorum.hic incelmemie kalınlaşmış ama pco var diyorsunuz , birde endokrine gidip killanmaya sebep verecek hormonlara baktirmaniz lazim. Yoksa tedavi edilmezse sonuc vermez

Tup bebek yapicakmis ayni zamanda hormon tedavisi goremez

yüze jilet miii

Ben yıllardır gidiyorum lazer epilasyona bu zamana kadar yüzüme hiç jilet yapılmadı . Asla da izin vermem.
Vücut için vuruluyor evet ama yüz için vurulmamalı .

Bende Anadolu yakasındayım. Önerebilirim size çok güvendiğim bir yer. Reklama girer mi bilmiyorum. İsterseniz özelden söyleyebilirim.

Evet hemde her gittiğimde permatik sürdü
Ocak
Ocak ayinda nasip olursa tup bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum ikisi aynı anda nasıl olucal bilmiyorum hormom tedavisine başlasam doğum kontrl hapi vericek onuda kullanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…