- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Ev tipi olan makinelerden diyorsunuz sanırım bir ara onu da almayi düşündüm faydasi olmaz diye vazgeçtimPhilips lumea kullanıyorum ben..sizin gibi sertleşmedi ama üç beş tüy için lazere başladım yayılma oldu yüzümde.son altı aydır falan lumea kullanıyorum..mükemmel oldu yüzüm..bırakırsam muhtemelen tekrar çıkar..ama düzenli olarak kullanınca sorun olmayacak gibi..hemde evimde yapmanın rahatlığı var..
Ben başlamişken yuzude aradan çikartim diye duşundum o zaman bin pişmanin vallaEminim gitmeden bu halde degildidir: ( ben bilerek yuze baslamadim hic.. cunku yuz riskli birde cok hassas cildim var yanarsa hic ugrasamam :ldiye: ( gecmis olsun
Bu sefer iyi araştirmadan gitmek istemiyorum peki igneliden önce killarin incelmesimi lazım gerçektenBen Ankara’da gitmiştim , bana lazer önermişlerdi o kadar belli belirsizdi ki tüyler , sonra bildiğin simsiyah kıl oldular , sonra iğneliyi tavsiye ettiler .. insan her duyduğuna sarılır oluyor ama ben çok memnun kaldım , güneş kremi kullanırsan , kaşımazsan , yüzünle oynamazsan , suyla temasta dikkatli olursan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ..
Leke yaptığını yada sivilce tarzı izler olduğunu söyleyenler de oluyor ama çok şükür ben öyle bir şey yaşamadım , iyi araştırmak , doğru yere gitmek lazım .. paragöz insanlardan uzak kalmak lazım
Arkadasin biride demis igneli epilasyonu cok duydum bende ama onada cesaret yok. Ne bilim her yeriniz cillop gibi mi olcak.. cok degil bende gerci ama hic olmasa daha guzel olurdu. Gittigim yerde kizda dedi yuzunude kollarinida alalim vs.. kollarimda yok denecek kadar az.. birde oralarla ugrasmayim dedim. Birde ona gorede seanslar uzun suruyo filanBen başlamişken yuzude aradan çikartim diye duşundum o zaman bin pişmanin valla
Yaptıran arkadaşlarım var, leke sıkıntısı yaşamadılar. Lazerden mmnun olan duymadım yüz içinIğneliden leke kalir diye korkuyorum bu sefer
Bende bir cesaret başladim işte ne bilim ayda yüzümü kuafore alfiriyordum uğraşmamak içinArkadasin biride demis igneli epilasyonu cok duydum bende ama onada cesaret yok. Ne bilim her yeriniz cillop gibi mi olcak.. cok degil bende gerci ama hic olmasa daha guzel olurdu. Gittigim yerde kizda dedi yuzunude kollarinida alalim vs.. kollarimda yok denecek kadar az.. birde oralarla ugrasmayim dedim. Birde ona gorede seanslar uzun suruyo filan
İgnelidenmi memnun kalmadiniz napicam ben bu yüzleBen 3 seans iğneliye gittim çenemdeki killar için. Ne azalma ne incelme oldu. Izleri de uzun süre gecmedi hala da belli belirsiz var 2 yıldan fazla olmasına rağmen. Sonra ev tipi lazer aletlerinden aldım yuzumde ve kollarnda kullanıyorum cok memnunum. Tabi yapmayı bırakınca yine çıkıyor zamanla tamamen bitirmiyor ama 2 3 haftada bi yapıyorum baya baya inceldiler pek fazla çıkmıyorlar artık benim sakal gibi olan tüylerim. Zaten 5 10 dk mı alıyor tüm yüzümü yapmak. Benim bulabildiğim en iyi çözüm bu simdilik
En iyisi alexandır killarında siyah etki eder oIpl makineydi benim gittigim yer tabi ozamanlar bilgim yoktu makinelerle ilgili
Beni hiçbiri kurtarmaz gibime geliyor ama deniycemİğneli kurtarır seni bence
ipl modern ağdadır kalıcı bir çözüm değildir ki ne yazık ki ve tüyler birkaç yıl içinde tekrar çıkarIpl makineydi benim gittigim yer tabi ozamanlar bilgim yoktu makinelerle ilgili
O zamanlar bilmiyordum işteipl modern ağdadır kalıcı bir çözüm değildir ki ne yazık ki ve tüyler birkaç yıl içinde tekrar çıkar
Bir arkadaşimda igneliye gitmen için önce killarin incelmesi lazim diyor
alex ile yaptiriyorum ben tuylerim tamamen bitmisti simdi yine buyuk oranda bittilerHangi makineyle yaotiriyorsunuz incelme oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?