İğneli Epilasyon yüz bölgesi tüylenme! acil!

ben ankaradayım. Aynı durum bende var. Lazer yaptırdım yüzüme , çok kötü arttı ve siyahlaştı. O psikolojiyi çok iyi biliyorum. Boynuma yayılmaya başladı. Sizce ne yapmalıyım ? İğnelide elbet iz kalıyo diye korkuyorum. Başka çözüm derseniz daha da lazere bulaşmam yüzüme . Çözüm bulabildiniz mi arkadaşlar ?
Merhaba lazere devam ettiniz mi ya da nasıl bir yol izliyorsunuz. Ben de Ankara'dayım yüz için çözüm arıyorum. Lazeri tecrübe ettim 6_7 seans. iğneli ye mi geçsem ya da ne yapsam bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler

Merhaba lazere devam ettiniz mi ya da nasıl bir yol izliyorsunuz. Ben de Ankara'dayım yüz için çözüm arıyorum. Lazeri tecrübe ettim 6_7 seans. iğneli ye mi geçsem ya da ne yapsam bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler

2 yıl gittim ben :) gittiğim bölgeler bitti sadece boyun çok dirençli, orayı bitiremedim. Ama hamileyim şu anda. Gidemiyorum :)

Ya benim cenemde bi iki tane tuy vardi. Laser tum vucuda gittim. Cenemdeki bi iki taneyi de bu sekilde biter diye aldirdim. İlk lazerle yaptik. Baktim ondan sonra cok cikmaya basladi sonra igneliye basladik. A,a al al bitmiyo. Ne zaman bitecek diyorum oyle oyle alinca bitecek diyolar. Bi yil oldu resmen. Bu lazeri epilasyonu anlamayan lutfen dukkan acmasin ya. Biri baska diyo biri baska diyo. Bi de yuz yani girunmeyen bi yer olsa. Oyle bile olsa yanlis ama. Napicaz bilmiyorum :KK43:
Merhaba şuan hangi yöntemle devam ediyorsunuz

X