- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Lazer epilasyon yaptırmadım gerçekten bilmiyorum ama sanki kıl köklerini zayıflatmak yerine güçlendirmiş gibi. Duruyor
Lazere devam edipte dahada cogaltmayin maalesef lazer yuze iyi gelmiyor tam tersi cogu kiside ayva tuyleride uyandirip kalinlasip cogalmaya sebep oluyor bgn hala iyi sonuclar sunan bir isin yok yuz icin soyluyorum bunu bedende gayet olumlu sonuclar aliniyor yani en iyisinede gitseniz mutlu olmayabilirsiniz iyi bir igneli epilasyoncu ile tamamen kurtulursunuz ben igneli tavsiye ederim burada forum var suan yaptiran arkadaslardan bilgi alabilirsiniz
Başlamadan önce böyle değildi zaten killar ince oldugu icin permatik suruyordu kadın yüzümün içine etti resmenLazer epilasyon yaptırmadım gerçekten bilmiyorum ama sanki kıl köklerini zayıflatmak yerine güçlendirmiş gibi. Duruyor
Bir arkadaşimda igneliye gitmen için önce killarin incelmesi lazim diyoriğneli epilasyona gidemez misiniz?
1.5 2 senedirngitmiyorum zaten diğer bölgelerden genek olarak memnunumn bir arkadaşım da iğneliye başlaman için önce incelmesi lazim dediLazere devam edipte dahada cogaltmayin maalesef lazer yuze iyi gelmiyor tam tersi cogu kiside ayva tuyleride uyandirip kalinlasip cogalmaya sebep oluyor bgn hala iyi sonuclar sunan bir isin yok yuz icin soyluyorum bunu bedende gayet olumlu sonuclar aliniyor yani en iyisinede gitseniz mutlu olmayabilirsiniz iyi bir igneli epilasyoncu ile tamamen kurtulursunuz ben igneli tavsiye ederim burada forum var suan yaptiran arkadaslardan bilgi alabilirsiniz
Gecmis olsun
Ipl makineydi benim gittigim yer tabi ozamanlar bilgim yoktu makinelerle ilgiliBende jiletle alıp evde philips lumea yapıyorum ama hiç böyle değil killarim.
Alex makinasıyla yapıyordur inş. Yapiyorsa baya etki ediyor o makina
Iğneliden leke kalir diye korkuyorum bu seferİğneli çözer canım bu sorunu
Nereye gidiyorsunuz peki bu şekildemiydi sizinki de birde leke yapiyormuİğneliden çok memnunum
Philips lumea kullanıyorum ben..sizin gibi sertleşmedi ama üç beş tüy için lazere başladım yayılma oldu yüzümde.son altı aydır falan lumea kullanıyorum..mükemmel oldu yüzüm..bırakırsam muhtemelen tekrar çıkar..ama düzenli olarak kullanınca sorun olmayacak gibi..hemde evimde yapmanın rahatlığı var..Nereye gidiyorsunuz peki bu şekildemiydi sizinki de birde leke yapiyormu
Hangi makineyle yaotiriyorsunuz incelme oldumuben yuzume lazer yaptirdim jiletlemeden yapmislardi ve sonuc almistim hamilelikte biraz cikinca tekrar gittigim baska bi yer jiletledi ve tuyler aynen boyle oldu simdi jiletlettirmeden yaptiriyorum tekrar
Ben Ankara’da gitmiştim , bana lazer önermişlerdi o kadar belli belirsizdi ki tüyler , sonra bildiğin simsiyah kıl oldular , sonra iğneliyi tavsiye ettiler .. insan her duyduğuna sarılır oluyor ama ben çok memnun kaldım , güneş kremi kullanırsan , kaşımazsan , yüzünle oynamazsan , suyla temasta dikkatli olursan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ..Nereye gidiyorsunuz peki bu şekildemiydi sizinki de birde leke yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?