• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme yüzüklerr_?

ygmr01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
61
0
0
İçel Mersin
yaa ben anlamıyrm söz yüzüğü nişan yüzğü evlilik yüzüğü kaç yüzk var yaa erkeğe ne takılır_?

bende bilmiyorummm annem yabancı onların örfünde bambaşka burada bambaşka :D :D napcamm benn evlenınce babam turk ama muhacir yanı bölee örf adet arkadaslarımdan öğrendiklerimleyim inş bizi aydınlatan güzel kk kızları buraya yorum yapar :D

bizde nişan söz bir arada oldu orda nişanlıma bi yüzük taktık benim tek taşım birde nişanlıma takılan yüzüğün bayan için olanını taktım düğündede onları takacağız...

Biz sözde alyans takıcaz nişandada aynı alyansları takıcaz

canım sözde kıza tektaş takılıyor genelde erkekte ince söz yüzüklerinden takıyor.biz söz nişan bir arada yaptık alyans aldık nişanlımda evlilik teklifi yaparken tektaş taktı düğünde de bu alyansları takıcaktık ama çizildikleri için değiştirmeyi düşünüyoruz..

:1: canım allah iyiliğini versin güldürdün beni hiç hepsinde ayrı ayrı yüzük takılır mı :1: sözlenmeden önce erkek kıza tektaş alır yada sözde kıza hediye olarakta takılabilir. Söz nişan bir arada olursa güzel bir alyans alınır ve o hep takılır başka alyans almaya gerek kalmaz.
Benim tek taşım sözden önce evlenme teklifi sırasında alındı. Sözle nişanın arasında 1,5 yıl olduğu için sözde ince alyans aldık. Nişan içinde normal alyans alıyoruz. Başka alyans falanda alınmayacak. Nişanda takılacak yüzükler ömür boyu parmağımızdan çıkmayacak inşallah canım :3:

vaLLa bu işLer ne zor iş yaaa. BiLmek Lazımmm vala =))) CahıL kaLmamak Lazımmmm =))))))))) Sözden önce bhir tek taş mutlak lazımmm =))) =P =D

Back