- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Tektas kısmını begendim ama kenarları sanki tırtırlı gibi ya benim hosuma gitmedi, taakacak olan sensin veya takmayacak olan..Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...
Haklısınızi fakat ben burda bunun tartışmasını yapmıyorum yüzük hakkında fikirlerinizi soruyorum...Burada yüzlerce kadın eşim veya sevgilim hediye almıyor diye şikayet ederken....
Kenarları tırtıklı değilde sıra taşlı, yaa kuzum ben gereksiz buldum açıkçası, ama düşünmesi de çok hoşuam gitti, bunu inkar edemem :) teşekkürlerTektas kısmını begendim ama kenarları sanki tırtırlı gibi ya benim hosuma gitmedi, taakacak olan sensin veya takmayacak olan..
Model kadınsı gibi gelmedi bana, bence seni düsünmüs, bir süre tak gözü görsün, üzme adamı
Mutluluklar
Bunun bulmuşlukla ne ilgisi var, mesaj da dedim, gereksiz buldum, çünkü bana herşeyi fazlasıyla yapt, tamam kanul edyorum düşünmesi alması çok hoşuma gitti , ayrıca ben yüzük hakkında fikir sordum burada, yorumunuz biraz kırıcı geldi, ama sizde kendinize göre haklısınızdır.bulmuş bunuyor derler senin gibilere görmemişlere fazla bile
Takarım artık, o kadar düşünmüş, mutlu olmuş, en azından yüzüğü tktığımdan beri yüzündeki mutluluğu görebiliyorum :)arada takarsın gönlü olsun diye
Evet, ee sevgililer günü geliyor o da siparişim olsunKeşke beş taş alsaymış. Şimdi tek taş beş taş bir arada takmak moda oldu :)
yaa burada iyi yada kötü denilsin ben illa takacağım onu ama fikirlernizi öğrenmek isteddim sadeceBen pek beğenmedim ama hediye sonuçta seni düşünmüş almış bunu düşün
Yok bozdurtmam çünkü taktığım için mutlu oldu, zaten iyi yada kötü takacağım bunu ama ben sizlerin görüşünü merak ettim...Bi seye benzemiyo cidden aldigi yere geri verin ya da degisin. Zarar edersiniz ama bi daha kafasina gore mucevher almaz hic degilse
Yok bozdurtmam çünkü taktığım için mutlu oldu, zaten iyi yada kötü takacağım bunu ama ben sizlerin görüşünü merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?