Yüzük sorunum

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...

Eklentiler

• 12648155_662527603887845_592150899_n.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 1.960
Tektas kısmını begendim ama kenarları sanki tırtırlı gibi ya benim hosuma gitmedi, taakacak olan sensin veya takmayacak olan..
Model kadınsı gibi gelmedi bana, bence seni düsünmüs, bir süre tak gözü görsün, üzme adamı
Mutluluklar

Hediye almış sonuçta arada takarsın gönlü olur. Benim zevkime uygun değil bana göre bir yüzük değil bilmiyorum bana böyle hediye gelseydi takar mıydım

Kenarları tırtıklı değilde sıra taşlı, yaa kuzum ben gereksiz buldum açıkçası, ama düşünmesi de çok hoşuam gitti, bunu inkar edemem :) teşekkürler

bulmuş bunuyor derler senin gibilere görmemişlere fazla bile
Bunun bulmuşlukla ne ilgisi var, mesaj da dedim, gereksiz buldum, çünkü bana herşeyi fazlasıyla yapt, tamam kanul edyorum düşünmesi alması çok hoşuma gitti , ayrıca ben yüzük hakkında fikir sordum burada, yorumunuz biraz kırıcı geldi, ama sizde kendinize göre haklısınızdır.

Bi seye benzemiyo cidden aldigi yere geri verin ya da degisin. Zarar edersiniz ama bi daha kafasina gore mucevher almaz hic degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…