Yüzük Pafmaktan Çıktı Çıkacak

Aİlen senin için ne kadar önemli bilemiyorum.
Mesela benim annem benim için herkesten önce gelir...

Daha şimdiden iki zıkkım yiyecek yüzünden böyle küçük bir beyinle bunlara takılıyorsa,
Bana hep kalitesiz insan sembolü beliriyor.
Evine davet etmiş sonra bir daha çağırmayın bunları vs
Bilemiyorum...
Düşündün mü hiç yarın anneni çaya çağırırsın yada annene giderken bir de ekmek alırsın,
Kocan da ekmeğimi yiyor ama o gelirken ekmek getirmiyor derse?
Hepsi aynı kapıya çıkıyor bu tip erkeklerin ya.
Zavallı beyine sahip oluyorlar bir annecağız dan ne istiyorsunuz ki benciller..!!!

Son düzenleme:
Konu o değil hanfendi çarptırmayın.! Yukarıda yazdıklarımla bir bütündür.. siz hayat felsefenizi ona buna posta koyarak geçirebilirsiniz benim açımdan sıkıntı Yok ..! Yorumum ileti sahibine.!

Herhangi bir şeyi carpitmiyorum. Posta koyma niyetinde değildim ama ifadesiz direkt yazınca öyle anlaşılmış. Sekiz yuz tane ünlem koyunca da çok hayat felsefeli duruyonuz valla

Herhangi bir şeyi carpitmiyorum. Posta koyma niyetinde değildim ama ifadesiz direkt yazınca öyle anlaşılmış. Sekiz yuz tane ünlem koyunca da çok hayat felsefeli duruyonuz valla
En azından köprü altı ağzıyla; "valla lı" biten cümleler kurmuyorum:)

Ailenize saygısı yoksa ilerleyen zamanlarda size hiç olmaz düşüncesindeyim ki bence şu an bile saygısı yok öyle olmadığını iddia etseniz de. Anneniz dünyanın en kötü kadını olsa bile nişanlınız sizin annenizi aşağılayamaz, BUNLARI falan demek ne ailenize saygı duyduğunu gösterir ne de size. Aslında onu duyduğunuz an tepkinizi göstermeniz gerekirdi hemen ama şimdi de tepkinizi göstermeniz şart. Bunlara rağmen aynı aşağılanma duygusunu hissederseniz ayrılmanızı öneririm. Evlendikten sonra daha rahat olur ve daha çok hissettirir size bu duyguyu, ayrılmanız da zor olur.

Önce haddini bildirin nişanlınızın.
Sonra atmak istiyorsanız atın yüzüğü.
Buraya gelip yorumları okumadan kafanızı toplayın. Sakince karar verin.
Yorumlar sizi gaza getirmesin.
Söz konusu aile olunca birçoğumuzun kaba hareket karşısında tek düşüneceğimiz şey "ayrılmak" olur.du

He birde bazı arkadaşlar demiş ki; pire için yorgan...
Ben mesela,pire için yorgan yakmam belki :işsiz:
Ama annem için yakarım dil uzatan herkesi :KK25:

Bası arkadaşlar yine demiş ki; gelen gideni aratır. Felan
Bu tarz düşünürsen eğer kimseye değil de kendine asla bu uzun hayatta 2. Şans vermeyeceksin. Hep ilkte kalıp gelen gideni aratır deyip oturacaksın. :super:

Bu donemlerde yasanan sorunlarin ustu kapanmiyor. Hep bu ve benzeri sorunlara katlanirim diyorsan evlen. Yoksa at gitsin yüzüğü. Hazirlik mazirlik hepsi boş senin hayatin ve ozgurlugunun yaninda anlami yok

Ne hissediýorsan kavga etmeden hakaret etmeden yaz nişanlına. Bu tip sözlere tahammülün olmadığını annene saygılı olmak zorunda olduğunu yaz. Ne kadar kırıldığını da belirt. Bakalım ne diyecek bakarsın telafi yoluna gider.

Öncelikle annen 5 yılda bu durumu atlatamadıysa psikolojik tedavi görmeli diye düşünüyorum.
Nişanlının davranışı hoş olmamış, ama bir taraf çabalarken diğer taraf geride kalınca mutlaka huzursuzluklar çıkar.
Yani hep geri planda kaldıysanız sitem etmesinde haklı.

İçinden geleni yap canım,düşünmek için düğün tarihini erteleyebilirsin.
Nişanlın ayıp etmiş.

Öncelikle annen 5 yılda bu durumu atlatamadıysa psikolojik tedavi görmeli diye düşünüyorum.
Nişanlının davranışı hoş olmamış, ama bir taraf çabalarken diğer taraf geride kalınca mutlaka huzursuzluklar çıkar.
Yani hep geri planda kaldıysanız sitem etmesinde haklı.
ailemi istemeyeni ben hiç istemem heleki anneme.isterse saray yaptırmış olsun.şuan bunu söyleyebilen insan evlendikten sonra ailenle görüşmeni bile engeller.

ailemi istemeyeni ben hiç istemem heleki anneme.isterse saray yaptırmış olsun.şuan bunu söyleyebilen insan evlendikten sonra ailenle görüşmeni bile engeller.

Yani sen karşı tarafı çağır çağır gelmesinler ne yaparsın
Moralin bozulmaz mı
Nişanlısı anneni istemiyorum dememiş ki.

Yani sen karşı tarafı çağır çağır gelmesinler ne yaparsın
Moralin bozulmaz mı
Nişanlısı anneni istemiyorum dememiş ki.
benmi yanlış okudum 2 kez gidilmemiş 1 ini zaten karşı taraf ertelemiş.tabiki morali bozulur ama BUNLARI bidaha çağırma dedim demek nedemek.

benmi yanlış okudum 2 kez gidilmemiş 1 ini zaten karşı taraf ertelemiş.tabiki morali bozulur ama BUNLARI bidaha çağırma dedim demek nedemek.

İşte bu kelime hoş olmamış zaten bende katılıyorum.
Ama nişanlısıyla konuşması lazım bu durumu.

X