• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük konusu

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.916
30.327
798
35
Merhaba , pazartesi annemin doğum gunu ona Yüzük alacağım resimdekini beğendim ama tasları küçük mü sizce ? Ya da guzel mi fikir verir misiniz ? Ben resimdekini beğendim ama tasları küçük gibi geldi büyük olanlarımda fiyatları malum ama illa da Yüzük almak istiyorum görüşlerinize ihtiyacım var .
Şimdiden teşekkürler
Yüzük şu https://hizliresim.com/ER3Yjv

Hiç uygun değil gibime geldi çok genç işi bence

Ne yalan söyleyim ben beğenmedim. Beş taş gibi durmuyo. Eklem yüzüğü gibi durmuş ya da elin sahibi pek etli butlu yüzük kaybolmuş içinde. Bütçene göre diğer modellere bi daha bak istersen

Bence bu olmaz. Butceniz ne kadar? Her butceye uygun guzel seyler var ama bu ya el mankeninden ya da yuzukten... baya nahoş bir şey. Elde yuzuk adeta kaybolmus.

Benim 5tasim var. Gayet uygun fiyatli bir yuzuktu. Ama ellerim incecik oldugu icin o bile dolu dolu duruyor gercekten daha irisi bana olmazdi. Kizin yuzugu degil yuzugun kizi var derdiniz. Belki bu eller iridir onu da tam bilemem. Annenizin elleri nasil?

Bence bu olmaz. Butceniz ne kadar? Her butceye uygun guzel seyler var ama bu ya el mankeninden ya da yuzukten... baya nahoş bir şey. Elde yuzuk adeta kaybolmus.

Benim 5tasim var. Gayet uygun fiyatli bir yuzuktu. Ama ellerim incecik oldugu icin o bile dolu dolu duruyor gercekten daha irisi bana olmazdi. Kizin yuzugu degil yuzugun kizi var derdiniz. Belki bu eller iridir onu da tam bilemem. Annenizin elleri nasil?
Orta annemin eli tabi yastan dolayı biraz kilosu var. Sizin bestasınızın fiyatı ne kadar ? Bende beştaş hediye etmek istiyorum ama en uygun bunu buldum

Ne yalan söyleyim ben beğenmedim. Beş taş gibi durmuyo. Eklem yüzüğü gibi durmuş ya da elin sahibi pek etli butlu yüzük kaybolmuş içinde. Bütçene göre diğer modellere bi daha bak istersen
Yüzüğün tasları ufak ya o Yüzden en uygun olanı buydu

IMG_8865.webp
Pırlanta olması şartmı?14 ayar çok uygun beştaşlar var hem daha şık

Back
X