• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük Falı

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
27
Merhaba hanımlar. :)
Aranızda yüzük falı baktıran ve tutan var mı? Çok merak ediyorum bunu. :anne:
Bana her defasında aynı sayı çıkıyor. Arkadaşlarıma ve kendi anneme de yaptık hepsinde tuttu. Acaba önceden deneyipte çıkan yaşta evlenen var mı? :anneadayı:

Bn ciakn yasta evldndm ve ilkkiz olmak uzer 3 cozcuk cikmosti smdi 1kizim var

Merhaba hanımlar. :)
Aranızda yüzük falı baktıran ve tutan var mı? Çok merak ediyorum bunu. :anne:
Bana her defasında aynı sayı çıkıyor. Arkadaşlarıma ve kendi anneme de yaptık hepsinde tuttu. Acaba önceden deneyipte çıkan yaşta evlenen var mı? :anneadayı:

33 mü ne çıkmıştı bana. İnansam mı inanmasam mı bilemedim o yüzden :D

Evet dogru cukti yaptigim bi kac kisidede ayrica

Biz de bir çok kişiye yaptık hepsinde tuttu. Daha yanılma görmedim. Bana dediğine göre de 4 sene var. :D
Çocuk için de baktığımızda tutmuştu hep. İki kız veriyor bana sürekli :)

Aynen kızlar. Benim bir arkadaşıma da çıktı. Ben de beklemedeyim. Evli olanlara yaptım ben onlarda duruyor ama. Çok değişik bir fal gerçekten.

Ben de iki sene önce yapmıştım, şu an evli olmam gerekiyordu. Geçti falda çıkan yaşım. Tutmadı bende.:KK53:

Kızlar 3/4 ü su ile doldurun su bardağını. Siyah ip ya da koyu renk saç bağladığınız taşsız ya da fotodaki gibi küçük taşlı altın yüzüğü suya değmeyecek şekilde bardağın içine sokuyorsunuz. Sonra başlıyor yüzük hareket etmeye bardağa çarpma sayısını sayın. O evlenme yaşınız oluyor. Şu ana kadar baktıklarımda tuttu. Mesela evlilerde sallanmadı. Saydıklarım da yaşında evlendi. Bunun bir de çocuk sayısı hali var. O da aynı ipli yüzüğü sol bileğinize tutuyorsunuz. Yuvarlak dönerse erkek öne arkaya sallanırsa kız. Sonra kenara çekip tekrar bileğinizin üstüne getiriyorsunuz yüzük hareket etmiyor bir yerden sonra. Umarım yardımcı olmuştur. Ben böyle yaptım. Eksik varsa bilgilendirirseniz teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 71
İki kuzenimde ve arkadaşımın kuzeninde ve bazı arkadaşlarımda tuttu,hep aynı sonucu veriyor olması çok şaşırtıcı. Bana da 24 çıktı bakalım ne olacak

Back
X