Yüzüğü verdim

Yasin kac?calisip hayatını idame ettiriyorsun sevgilin olabiliyor ama erkegin bosalmasina safim ben bilmem bole seyler mi diyorsun?

Adam hem ezik hem şizofren resmen. 3 ay nasıl dayandın ya?

Sadaka ver, ciddiyim. Çok büyük bir belayı savmışsın.

Yasin kac?calisip hayatını idame ettiriyorsun sevgilin olabiliyor ama erkegin bosalmasina safim ben bilmem bole seyler mi diyorsun?

İlk sevgilimdi o 22 yaşında. 24'üm şu an. Evet bilmiyordum 2 sene önce. 1 sene önce haberlerde bir turizm markasının haberini daha önce duysam bilirdim. Kıyafetlerle bir şey yapmadan öyle olacaklarını bilmiyordum. Kimseye de diyemedim. 15 dk sarıldık kalktı banyoya diye. Kime anlatacağım bunu. Hiçbir arkadaşımın düzgün ilişkisi bile yok.

Keşke de bilmez olaydım bu kadar ayrıntıyı. Yok rüyalanma falan hepsini anlattı. Yoldan geçen kadın için dedi. Yok kasiyer için herkes için olabilir dedi. Bana kafayı yedirtti. Sen de dikkatli ol dedi.

hayır üniversite okuyosun/okudun belli ki. erasmusa filan da gitmişsin. bu kadar saf olmana anlam veremedim.

Benim midem bulandı resmen böyle konuşan düşünen bir erkek görmedim hayatımda. Ezilmişlik psikojisiyle seni bulmuş bakmış alttan alıyorsun gelmişte gelmiş üstüne. Bahsettiği erkek profili de tamı tamına kendisi.

Konudan bağımsız olacak belki ama üniversite okuyan, para kazanan, başka ülke görmüş birinin senin kadar saf olmasına çok şaşırdım. Bilgi sahibi olmak için illa bir şeyleri deneyimlemiş olmak gerekmiyor. İlk sevgilin olması da bu gerçeği değiştirmez.

Bilgisiz ve safsın. Tek hatan bu. Biraz hayat tecrüben olsaydı bu insanın senin için yanlış olduğunu teklifini kabul etmeden önce anlardın.

Sana tavsiyem farklı insanlar tanı. Erkekleri tanı. Seviyeyi kendin belirle. İster hiçbiriyle öpüşme, ister hepsiyle öpüş sen bilirsin. İlk hoşlandığın adamla evlenmeye yeltenme yeter :)

Son düzenleme:
Bir zamanlar benimde hayatimda boyle biri vardi. Simdi onun yuzunden kendimi uzdugum icin pismanim. Sukur et ve bir daha asla gorusme!

Arkadaş çevrem falan biri ile oturup cinsellik konuşmadım ki bilmiyordum. Ayda bir Eyüp Sultana giderdim İstanbul'da. Yazın teravihe giderdim lisedekilerle. Ders, iş, gelecek konuşurduk. Erkek muhabbeti yapan biri değildim. Sarıldım ona derken de kafamı koydum omzuna o kalktı üstünü değişip geldi ben anlamadım. Sonra zaten 1 yıl farklı şehirlerdeydik. 6-7 aydır İstanbuldaydı.

Üniversiteye gittim de vizeler projelerdi konumuz hep. Oturup bunları konuşmadım kimseyle. sonra kendisi açıkladı neden kalktığını 6-7 ay önce. Erasmusa da gittim bir kişinin dahi duymadım ilişkisini. Gece çıkmazdım çünkü ben orada.Derslerimin hepsine gittim. En son bir kız arkadaşımla avrupa turu yaptık. Ben sevmiyorum diye o da alkol almadı gezerken.

2 ay sonra el ele tutuştum. 1 yıl sonra küçük bir öpücük zaten. Çalışıyorum diye kafayı yedirtti. Otobüste o ayakta diyelim, yanımdaki kadın kalktı bi erkek oturdu. Kafayı yerdi bir şey yaptı mı diye sorardı. Uzak oturuyor zaten ne yapacak. Ben de ayrıldım zaten şubatta ama yine yüzük almış evlenme teklifi etti.

Yöneticim erkekti. Bahsetme o adamdan diyordu bana. Anlatma dediğim halde son zamanlarda arkadaşlarının konuşmalarını söyledi ben de iğreniyorum dedi. Kavga etmiş hatta bel altı konuşuyorlar güya dediği.

adam bariz şizofren bence :) kurtulmuşsun umarım tekrar dönmezsin ona..

Bunun 18 yaşlarında sevdiği kız da varmış. Kız kabul etmemiş bunu tanıyalım birbirimizi demiş. Ama o zamanlar bir sürü kişi ile mesajlaşmış aslında kız. Bir de arkadaşı görmüş jetta marka arabaya binmiş yoldan laf atan birinin. Sonra nefret ettim ondan diyor ama. Kız biz sevgili olunca yazmıştı fotoğrafımızı görüp. Evlilik ne zaman demişti. Altın yollarım ben de yazmış, şansa yakaladım mesajını.

Dedi ben onu sevmiyorum nefret ediyorum zaten kendi attı mesaj. Silmişti her yerden onu. Kızı sonra araştırdım. Rakı fasıl sürekli. Ablasının bikinili fotoğraflar biralar hep. Dudak büzüşük fotoğraflar. Göğüs dekolteli fotoğrafı linkedin iş ağında profilinde.

Yazma bana demiş kıza mesajda ama kız arkadaştık biz hayırlı olsun demek istedim. Ne iş yapıyor çekik gözlüymüş falan yazmış. Sevgili hiç olmamışlar da kız süründürmüş bunu. Babası kansermiş sonra vefat etmiş. Dertlerini anlatmak, ilgisini almak için tuttu büyük ihtimal hayatında hep.

Acısını benden çıkardı. Bana da ders oldu zaten. Ortak arkadaşlarımız vardı kimse kötü biri demez onun için. Ama iç dünyasını 1 yıl sonra anladım ki. İlk sevgilimdi bütün psikolojimi bozdu. O sapık bu sapık diyerek.

Bir laf vardır: Kişinin fikri neyse zikri de odur diye.
Adam aslında kendi nasılsa sana da diğerlerini öyle anlatmış, iğrenç adam.
Kurtulmuşsun. Boşta kalınca tekrar gelebilir ama.

amowwwww o neydi gız öle kaç bacım arkana bakmadan kaç maşallah mis gibi kızmışsın bilgili kültürlü ahlaklı allahtan belasını istemiş o da boşver
adam ruh hastası öle tiksincek de bi durum yok erkeklerden tamam erkeklerin tpouna kibrit suyu derim ama bir andaval yüzünden böle olma takma kafana

Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Hep çok para harcadı kira, taksi vs. Ee dışarda akşam 8de görüşebiliyordum iş çıkışı anca. Günde 100-150 lira taksisi falan. Sahilde gezerdik, avmde hep farklı yemekler denerdik. Evine alışveriş yapardık, kahvaltı hazırlardık. Mutluydum yanında ama mesajla bunları derdi. Kıyafetlerini hep benle alırdı, gezerdik.

Ama böyle saçma şeylere girdi birden. Ben benim için geldi İstanbul'a çok para harcadı. Hiç esirgemedi bir şeyini diye düşündüm. Annesi tanışmak çok isterdi, hastaydı zaten. Ama ben vicdan yaptım. O vicdanlı olamadı. Ben de ne salaktım ya.

Fingirdek lafını hiç unutmadım zaten 1 ay önce dedi. Yüzük için karat marka dedin paragöz deyince zaten. O gece 3te dedi bunu, 5 otobüsyle istanbula gittim. Yazdım arkadaşlarına biri alsın diye. Bir daha da konuşmadım cevap bile vermem, engelledim zaten ulaşamaz.

Ama ne saftım hep çok para harcadı hayatını bana göre kurdu diye düşündüm ya :)

Kesin geri döner.
Şirinlik yapıp af diler.
Sakın kanma.
Bilerek bunları anlatmış ki ondan sonra kimseyle sevgili olma diye.
Her erkek abaza değil.

Fingirdekte koptum gerisini çok okuyamadım gülmekten iyi kurtulmussun adam eski Türk filmlerindeki takıntılı tiplerden boşver bunu

İnanılmaz deneyimler yaşayabilecekken sırf bu hanzoya açıklaman gerektiği için yaşamamışsın bence buna üzül. Kurtulduğun için yemek dağıt. Hayatını yaşa ya hayret bişey başka insanlar var dünyada bu ne böyle

Para harcadı da para harcadı, harcamasaydı? Öteki kızın hayatını eleştirmek sana düşmez, ister dekolteli ister çıplak fotoğraf paylaşır ister içer ister hacca gider. İnsanlara saygı duymak zorundasın, sana saygı duyulmamış bastırılmışsın, saygı duyan biri karşına çıksın da ilişki nasıl olmalı göstersin sana. Ya ayrıca yaşadığın her anı neden anlatıyorsun kendine saygın Yok mu? Ona ne senin yaşantından? İnsani şeylerden tiksinme . Ayrıca aç interneti biraz hayat bilgisi çalış. Gerçek olamayacak kadar saf ayağına yatmışsın. Seni leylekler mi bıraktı kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…