Yüzüğü verdim

lubelska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
11
3
1
Arkadaşlar ben daha önce de seviyor muyum diye sormuştum bu adam için 5 ay önce. Bana evlenme teklifi etti 3 ay önce. Yüzük almış etmiş kabul ettim. İlk sevgilimdi.

Bana sinirlenince hakaret ediyordu. Ben son zamanlar iyice bağlandım. Kavga edince yine ben arıyordum. Sesini duymak istiyordum yine de. 1 ay yurtdışındaydım bir konu açıldı aramızda sorun olan. Onu dedim diye ayrıldı benden kötü şeyler söyleyip. Zehir etti bana 1 ayı. Hiçbir şey olmamış gibi karşıladı eskisi gibi olmak istedi. Ben dediklerini unutamıyordum.

Sorun olan konu şuydu. O inşaat mühendisi ve şantiyede çalışıyor. Ev arkadaşları da işten arkadaşları. Bana hep erkeklerin abaza olduğunu söylerdi. Şantiye şefi evli olmasına rağmen yoldan geçen kadın için şunu dedi. O bunu dedi falan sürekli. Ben çalışıyordum ofiste. Onlar senin için başka şeyler düşünüyor derdi. Dedim 'anlatma bunları artık ne olur. Tüm erkeklerden nefret ediyorum.' Hayır bil ona göre davran dedi. Ben de o arkadaşları ile dışarda çok gezmesini istemedim tabiki. Niye anlattı bu kadar bilmiyorum her seferinde açtı.

Ben onun bir şeyine karşı çıkınca o da eski konuları açıyordu. Erasmusa gitmiştim 1.5 yıl önce. Tüm evraklar hazırdı. Sonra tanıştık onunla. Gideceğimi bile bile o ısrar etti sevgili olalım diye. Sorun etmedi. 2 ay sonra elini tutabildim. Erasmusa gitmeden önce 1 gün evinde kaldım sadece sarıldık. Sonra uzaklaştım uyudum. Ama anlamadım banyoya falan gitti üstünü değişmiş. Diyorum ne demek ki bu. O zamanlar bilmiyordum hiçbir şey çok saftım.

Neyse erasmusta alkol hiç almadım. 3 gece dışarı çıktım sadece kot gömlek spor ayakkabı :) bir kere biri elimden tuttu sahneye çekti direk. Yüksek sandalyede oturuyordum düşüyordum nerdeyse. Yabancıydı zaten bırak yeterli dedim ingilizce toplamaya çalışıyorum cümleleri. Dürüstçe cevap ver zorla dansa kaldıran oldu mu dedi anlatmıştım 1.5 yıl önce. Bir daha yapma dedi sorun etmedi.

Şimdi sorunlarımız artmaya başladı. Bana fingirdek dedi bu erasmus nedeniyle. Diyemezsin dedim. Sonra diskoda kucak kucağa dans ettin, sürttürtdün. Karışık yurtta duş aldın erkekler dedi. Öpüşmeyi düşünmüşüm onlarla. Paragöz demeye başladı. Ablamın eşi baya eğitimli zengin yurtdışında. O hayata özeniyormuşum. İki kapılı araba istiyormuşum. Söylüyorum aşkım açma bunları bir daha seni seviyorum diyorum. Ben çalıştım 1 yıldır hem okul hem iş. Görüşememişiz bunun için çok. Paragözmüşüm ben. O istanbula benim yüzümden gelmiş kariyerini düşünmemiş. Ben hiç fedakarlık yapmamışım. 2 gün çalıştım okurken. Çalışmasaymışım onda kalsaymışım o para verirmiş ki daha çok vakit geçirirdik bağlanırdık dedi. Dedim ne diyorsun sen. 3 kuruş için çalışmışım. Ben öyleyim yıllardır harçlık almıyorum çalışıyorum.

En son dedi ki. Sen yüzüğün bile karatını markasını söyledin bana. Millet yüzük bile istemiyor. Gözün doymuyor hiç dedi. Öyle bir şey demedim iftira atma dedim. Ben hep kendim iş bulayım çalışayım öyle biriyim. Ayda 200 lira harcarım anca. Yurt paramı kendim ödedim 2400 tl. Ablamın yanına uçak bileti buluyormuşum ama paragözmüşüm. Ailem verdi onu ablana moral olsun git dediler. Yani o gelmiş o kadar istanbula ben bir şey yapmamışım ondan hırslandı. haftada 2 gün görüştük. evine de gittim kaç kere içim rahat etmese de aileme karşı. aynı şehirdeydik ama 3 saat sürüyordu buluşmamız. Ve akşam oluyordu taksilerde hep dünya para gidiyordu.

Şimdi dediklerini unutamıyorum. Benim psikolojimi bozdu. Pislik şeylerini anlattı erkeklerin. Tüm erkeklerden tiksiniyorum. İleri bir şey yaşamadık onunla. Ama bana fingirdek dediği için öpüştüğüm için bile pişmanım. Otobüste erkek otursun yanıma istemiyorum.

Yüzük için dediği iftiralar son oldu. Bir arkadaşıma bile yüzüğün fotoğrafını atıp şu kadar karat şu marka demedim ben. Ben bile kaç karattır bakmadım zaten. Gittim o lafı dediği için sabah 5te ilk otobüsle istanbula gidip bir arkadaşına yüzüğü verdim ve hiç konuşmadım bir daha o da yazmadı.

Aklıma geldikçe tiksiniyorum, midem bulanıyor benim. Bu kadar iğrenç 3 ay yaşamadım. Öpüşünce bile bu asansörde boş... işte. Öf ben bilmiyordum bile böyle bir şey. Sadece elini tutmak, boynundaki sıcaklık, kafamı koymak, onun dizime yatması güzeldi. Sıcaklığını hissediyordum mükemmel bir şeydi benim için. Şimdi neftet ediyorum her şeyden. Millet ile kucak kucağa dans etmişim ben. Ofiste çalışıyorum diye ben orada objeymişim aslında

Iyi kurtulmussun sukret tamam artik kapat acma o defteri. her erkek de bir degil merak etme. sanirim biraz ezik biriydi. bisver hayatina bak. bak ne kadar guclu bir karaktersin bunu bile kaldiramamis olabilir. Yolun acik olsun dogru insanlar ciksin karsina.

Okurken içim şişti
Ne konuşturuzsunuz böyle öküzleri anlamam
Bununla bir gelecek hayal ediyorumda
Ya anlamıyorum böyle tiplerin bir karşılığı varda mı bunlar oluyor?
Hani tanıdığım birçok gençkız var anlattığınızın 3/1 i yaşanmasına fırsat dahi vermez
Neyse geçmiş olsun

Aşağılık kompleksine sahip, cinselliğe ve kadınlara dair problemleri olan bir erkeğe denk gelmişsiniz maalesef. Ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Size empoze etmeye çalıştıkları kendi sapkın düşüncelerinden başka birşey değil. Gayet ahlak ve irade sahibi erkekler var, o yüzden bu düşünceleri atın kafanızdan. Kendinizi iyileştirmeye ve yeniden sağlıklı bakış açıları oluşturmaya çalışın.

Kendisi o anlattığı erkekler gibiymiş aslında kendini anlatmış.
Hepsi öyle değil merak etmeyin düzgün insalar da var.
Bu size tecrübe olsun daha seçici, özenli olursunuz bundan sonra.

Takıntılı bir manyak maalesef. Erkeklere her olanı anlatıp söylememek lazım. İleride herhangi birşeyde kullanabiliyor böyle karaktersizler. Geçmiş olsun.

ayy bu ne yaaa...sen ucuz kurtulmuşsun zaten. piskopatmış bu. insan bununla aynı havayı soluyamazmış bile. insanın iyi enerjisini alır bu gibiler. boşver hayatına bak. verilmiş sadakan varmış. seni mutlu edecek insanlarla yaşa bu gibi seni aşağı çekenlerle değil. onun kendince sorunları var belli ki. aman aman kurtulduğuna sevin

Ne hadsiz ne itici bi erkek.kurtulmuşsun şükret hiç takma kafana canını sıkmana bile değmez

Kendi pisliğini kusmuş , başka erkek falan hikaye ..
Kurtulduğuna sevinip , bir daha karşına çıkmasına izin verme ..böyle keresteler aşağılık kompleksiyle insanı dibe çeker ..

Sağolun kızlar. Hasta annem var bırakıp onu istanbula geldim ben. Kariyerimi hiçbir şeyimi düşünmedim diye diye vicdan yaptırdı bana. Annemle tanışsan çok mutlu olur sesini duymak istiyor senin falan. Gerçekten de çok para harcardık otobüs kalmaz akşam görüşebilirdik. Taksiyle yurda bırakırdı. Ben bunları vicdan yaptım. Sonuç aldığı yüzüğü söyledi.

Bu söylediklerinin verdiği psikolojiden nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Tiksiniyorum erkeklerden ben.

Arkana bakmadan kaç
, boşandıktan sonra eski karısını vuran adamlar bu tür tipler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…