• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuzugu atmak uzereyim, biktim iyice

canik_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
38
1
36
- Yurtdışı
kizlar 6 hafta sonra dugunum olacak ama yuzugu atmak icin iyice bahane arar oldum, nisanlimla o evde yasamaya, dugunumuze, evlilige dair hic bi hevesim yok, hic olmadida, hayallerim vardi onlari yok ettim, nisanlima karsi zerre kadar saygim yok. Kayinpeder ve kayinvalidemi ise hic bi zaman sevip saymadim zaten.

Hersey erkek arkadasiimin ailesi ile biz tanismaya geldikleri gun basladi. kayinpederim ve babamin dunya goruslerinin tamamen zit olduklarini biliyorduk. kayinpederimin (ve kayinvalidem tabiki) hayattaki butun anlayisi planlari beklentileri gorusleri para uzerinedir. Maddi durumlari kotu degil normalin uzerinde, babam ise manevi degerlere deger veren bi insan. Cocuklari esi ve ailesi istekleri hayati icin hic maddiyati ust derecede tutmaz. Bi babanin ailesi icin nekadar en ust noktada fedakar olabiliyorsa galiba benim babam odur. Hayatimda babamdan hic hayir cevabi veya bir azar bile isitmemis bir insanim.
Herneyse bize geldiklerinde kayinpederim bunu biliyordu ve onlari en buyuk saygi ve hosgoru ile karsiladik. Kayinpederim dakka bir gol bir babamin dusuncelerini asagilayarak konusmalara basladi. Arkasindan onlara yaptigim turk kahvesini tersledi. babam kayinpederime lafi verip susturdu ama bi kere o ilk gorusmede kimse kimseye sempati duymadi.

Sonra istemeye geldiklerinde onlarin babaannesi ve benim babaanemle dedemde bulunuyordu, kayinpederim buyuklerin oldugu mekanlarda gayet saygili oturup kalkmasini biliyor, onun disinda saygisiz patavatsiz dar goruslu bir insan. Ondan nefret ediyorum zaten.

Sozlendik ve 4 ay sonra nisanimiz oldu. Nisanda kiza taki takilir ve gelin kiza alis veris yapilir, hediyelesme olurmus. Bunlarin hic biri bana yapilmadi. Herseyin nasil olsa var gereksiz deyip gecildi. Sanki normalde kizin gercekten ihtiyaci oldugu icin aliniyorda!! Sonra dugune dogru artik konusulmaya basladi, bize nekadar altin istiyorsunuz diye sordu bi gun kayinvalidem otururken. Ailem birsey demedi ve bana baktilar. Bende gonlunuzden ne koparsa neyi laik goruyorsaniz siz bilirsiniz dedim. Kayin pederim tamam biz makul birseyler yapariz dedi.

Dugune 2 ay kala alisverisler basladi, bi gun aksam nisanlimla konusurken oylesinde sordum ailen altini acaba ne alacaklar diye, cunku bir set begenmistim :69: Ailem 5 bilezik birde ufak bir set aldilar dedi. Ben begenmeden alinirmi oyle birsey dedim. Sen suanda daha okuyorsun 2 sene sonra okulun bittiginde o seti hak ettigini dusunuyorlar ve ozaman verecekler hediye olarak, bilezikleri simdi dugunde takacaklar dedi. Basimdan kaynar sular dokuldu o anda, ne dedim ailen beni ona mi laik goruyor, okul ile ne alaka, dugun baska okulu bitirmek baska dedim. Ve orda konuyu kapandi. Aileme anlattim ve onlarda sinirlendi. O arada nikah islemleri ile mesgulduk, babam ugrasiyordu bizim icin, babam oyle bir hareket yaparlarsa bende nikah islemlerini durdururum dedi. Ertesi gun nisanlima anlattim bunlari. Aksam kayinpederimgil bize geldiler, kayinpederim herkesin icinde utanmadan senin kizin okadar altini hak etmiyor, diploma aldiktan sonra verecegiz seti, hem merak etme mesela cocugun vs oldugunda dogumda seni odullendirecegiz dedi. Demekki sizin itibariniz bana degil diplomayaymis dedim, kayinvalidem bir iki laf etti gonlumu almak icin ama o anda gozlerim doldu dayanamadim ve salonu terk ettim. Arkamdan nisanlim geldi ve beni teselli etmeye calisti, ailesinden utandigini bizim tarafimizi tuttugunu, dugun icin ben ne istiyorsam hepsini alacagiini soyledi. Ertesi gun nikahimiz oldu ve kuyumcuya gittik, bileziklerim alinda ve benim begendigim seti kayin pederim bi kurus vermem ancak en incesini alirsan oderiz biz dedi, ve nisanlim almak zorunda kaldi setimi. Allaha sukur nisanlim maddi durumu yerinde ve gucu yetti, ama arkasindan soyledigi sozler ile batirdi. Sizin yaptiginiz kiroluktan baska birsey degil sana ben servetimimi harciyacam gibi sozler.

Dugun davetiyelerini begenmeye gittik nisanlimla, begendigim davetiye nisanlim kabul etmedi, babasinin klâsina uygun olmasi gerekiyormus, ve cok cirkin bir davetiye begendi. Tamam dedim, sonra aksam kayinvalidem beni aradi ve dugun kartina kina yazilmayacak dedi, onu siz kendiniz bastirin veyahut ne ayarlarsaniz ayarlayin, davetiyeye dugun yazilacak dedi, matbaayida oyle bilgilendirmisler davetiyeler hakkinda. Sonradan babam matbaayi aradi ve dugun davetiyesini olmasi gerektigi gibi siparisini verdi.

Nisanlimla evimize beyaz esya almaya gittik, nisanlimla onceden modellere bakip begenmistik alacagimizi asagi yukari, nisanlim birden tavir degistirdi dukkanda, ben buna bukadar para vermem sunu almam bunu almam deyip beni kestirip atti, kendi istediklerini aldi, hepsi en ucuzu idi, dukkanda kavga ettik. Iki kisi adina benimle konusmadan karar verip istedigini yapacaksan ne alirsan ne yaparsan yap karismiyorum ne halin varsa gor dedim ciktik dukkandan. Evimizin koltugunu beraber begenip almistik, nisanlim sonradan laf etmeye basladi, ben bi koltuga hayatta okadar para vermezdim gibi. Sanki koltugu ben ona zorla aldirtmisim gibi :53:

Nisanlim sonradan ayarladigimiz gelin arabasindan ve balayindan vaz gecti. Para harcamazmis okadar. Gidip en ucuz balayi ve gelin arabasi ayarliyacakmis.

Suan neredeyse 2 senedir beraberiz ve sevgiliyken ve nisanliyken beni birkere bile yemege goturmedi mesela, kac defa ondan istememe ragmen, fazla para tutuyor diye. Hep gezdik sadece. Nisanlimin maddi durumu belki kotu olsaydi anlardim, dugunumuz icin parayi coktan biriktirmisti ve kariyer yapan bir insan, geliride az degil. Az olsa bile insan sevdigine bi gun surpriz yapip onu yemege goturmezmi kizlar ? Sanki ondan bir servet mi istiyorum.

Nisanlimla suan kavgaliyiz ve beni simarik olup, hic zorluk cekmedigin icin boyle benimle bunlar icin kavga yapiyorsun diyor. Eve senin istediklerini almadim ama lazim olanlari aldim daha ne istiyorsun diyor. Bende senin eve aldigin hic bir esyaya elimi surmeyecegim, beni formalite icabi yaninda goturmussun alisverise, nasil olsa kendin karar veriyorsun ya dedim iki kisi adina. Benimle konusmadan kendi kafana gore ev duzeceksen, senin isteklerin gecerliyse, ozaman o evdede kendin yasa dedim. Seninle hic bi hayalim hevesim yok artik, herseyi maddiyata baglamissin dedim.

Kizlar uzattim ama biktim bu insanlarin egoist paraci hareketlerinden. Nisani atsammi atmasammi, evliligi denesemmi diye kararsizlik icindeyim. Bir insanin en guzel hayali degilmidir evini beraber dosemek ? Temel ihtiyaclar disinda harcanan her parayi gereksiz bulup 20-30 lira icin karsisindaki insani saymadan hareket eden bi adam yola gelirmi ? Ben hayatimda hic boyle seyler gorup yasamadim ya, kafam okadar karisik ve uzgunum ki vermem gereken kararin ne oldugunu bilmiorum, bana akil verin :58:

Son düzenleme:
Bana akıl verin dediğin için şunu söyleyeceğim; artık nişanlın ve ailesi işi inada bindirmiş ve sanırım senin onları gördüğün gibi onlar da seni maddiyatçı olarak görüyorlar. Sana tavsiyem eğer nişanlınla kafa yapınız uyuşuyor ve bir gün aşk bittiğinde sevgiyle arkadaş olarak da kalabileceğinize inanıyorsan bırak set de mobilya da eksik kalsın takılmamaya çalış ve onların gözündeki bu imajı silmeye çalış. Ama değilse de daha fazla yüz göa olmaya gerek yok zaten.

bu kadar paraya düşkün cimri bir adamla bir ömür geçmez...ben olsam daha sevgliyken yemeğe götürmeyip çok para eder dediği zaman ayrılırdım

Ha bu arada altınla değer ölçülmez alırsa alır almazsa almaz sonuçta onların da oğulları evlenecek olan gönlünden ne geliyorsa onu yapar.

Onların kafasına göre bilezikleri seti alıp diploma karşılığında sana vermeleri çok çirkin. Onlar kim ki senin alacağın diplomayı ödüllendirip bunu dillendiriyorlar.

Ama senin de set diye sızlanman çirkin olmuş. İşi inada bindirmişsin biraz. İşin zor valla. Şahsen ben beğenmediğim eşyaya kolay kolay ısınamam.

Arkadaşım inan okuyamadım uzun diye değil yarısını okudum ve okuduklarımdan sana yapılanlara çooook sinirlendim:84: dayanamadım hemen yazmak istedim
Benim yaşadıklarımı biraz andırıyor üstelik ben eşimi seviyordum ama yinede çook çektim halende çekiyorum sen şanslısın şimdiden herşeyi farketmişsin ben evlendikten sonra iş işten geçtikten sonra gerçekleri gördüm ben onlara bir adım gittim ama kayınvaldem hep benle uğraştı şu kadar diyim iftira boyutuna kadar gitti söylemediğim yapmadığım şeyleri yapmışş gibi davrandı milletide doldurdu eşimi hep bana karşı etkiledi zamanla eşim gerçekleri görsede bana iyi davransada bende çok şeyler koptu evlilikten aşktan hiç tat almadım alamadım boşanıpta geride dönemedim oğlumu bırakamadım kısacası mutsuz bir hayat yaşıyorum bunlarıda sana ileride yaşayabileceklerini göstermek için yazıyorum
sakın evlenme neden çekeceksin bunları sonuda şimdiden belli mutsuzluk çok çekeceğin şeyler var inan aşk olmadan büyük sevgi olmadan katlanılmaz nişanlından ve ailesinden sen şimdiden bıkmışsın bir ömür nasıl çekersin bi düşün ailen destekse yol yakınken vazgeç hayata bir kere geliyorsun kendin için yaşa derim

bence bu gün iyi düşün.eksileri ve artıları kafanda tart.hangisi ağır geliyorsa onu yapman gerekecek.bana kalırsa evlenme derim ama nikah da yapmışsın.sen hem kararsızsın hemde nikah yapmışsın.eşin evlendikten sonra iyice ailesinin sözünü dinleyecek.sana değer vermeyecek.bir yemeğe götürmeyi bile gereksiz gören adamdan ne beklenir ki.ailen senin görüşüne saygı duyacaktır.onlarında nişanlın pek içlerine ainmememişe benziyor.aytıca nişanda sözde kıza ve erkeğe alışveriş yapılır.ilk defa duydum.her şeyin var alışverişe gerek yok.bizlere ihtiyacımız olduğu için mi alındı.alınan herşey verilen değerdir.bunlar sana gelinlikte almaz.1 saat için değmez para gider der.seninde nişanlına saygın bitmiş.sevginde biter yakında.iyi düşün.ailenle bu fikrini paylaş.zararın neresinden dönersen kardır.

Hep böyle şeyler oluyor zaten.Birinde olmazsa diğerinde olacak.Bitiş sebebi maddi şeyler olmamalı..

Son düzenleme:
bence bu gün iyi düşün.eksileri ve artıları kafanda tart.hangisi ağır geliyorsa onu yapman gerekecek.bana kalırsa evlenme derim ama nikah da yapmışsın.sen hem kararsızsın hemde nikah yapmışsın.eşin evlendikten sonra iyice ailesinin sözünü dinleyecek.sana değer vermeyecek.bir yemeğe götürmeyi bile gereksiz gören adamdan ne beklenir ki.ailen senin görüşüne saygı duyacaktır.onlarında nişanlın pek içlerine ainmememişe benziyor.aytıca nişanda sözde kıza ve erkeğe alışveriş yapılır.ilk defa duydum.her şeyin var alışverişe gerek yok.bizlere ihtiyacımız olduğu için mi alındı.alınan herşey verilen değerdir.bunlar sana gelinlikte almaz.1 saat için değmez para gider der.seninde nişanlına saygın bitmiş.sevginde biter yakında.iyi düşün.ailenle bu fikrini paylaş.zararın neresinden dönersen kardır.

çok doğru yazmışsınız ben bu konuya çok takıldım ama yazıyı yarım okuyup mesajı yazmıştım tam okuyunca şoklara girdim benimde nikahımı önceden yapmışlardı öğretmenim atamamı bahane ederek tabi sonradan anladımki amaçları zaten nikahı var biz istediğimizi yaparızmış benimde taklıarımı kaynanam kendi seçti ama düğünden sonrada elimden geri aldı bahane uydurup olay çıkarıp gelinlik bile almadılar inanırmısınız kendi gelinliğimi kendim aldım neyse kafanızı şişirdiysem afolsun çok doluyumda ben bu konuda

Şu saatten sonra ayrılsa neolacakki.Anladığım kadarıyla çoktan nikahı kıymışlar..Ve çocukta nasılsa artık geri dönemz mantığıyla gerçek yüzünü çıkarmış ortaya.:68:

çok doğru yazmışsınız ben bu konuya çok takıldım ama yazıyı yarım okuyup mesajı yazmıştım tam okuyunca şoklara girdim benimde nikahımı önceden yapmışlardı öğretmenim atamamı bahane ederek tabi sonradan anladımki amaçları zaten nikahı var biz istediğimizi yaparızmış benimde taklıarımı kaynanam kendi seçti ama düğünden sonrada elimden geri aldı bahane uydurup olay çıkarıp gelinlik bile almadılar inanırmısınız kendi gelinliğimi kendim aldım neyse kafanızı şişirdiysem afolsun çok doluyumda ben bu konuda
kafamızı tabiki şişirmedin.sen yaşadıklarını yazmışsın.arkadaşta inşallah doğru kararı verir.
bu aileninde düşüncesi zaten o.nikahtan vazgeçemez bizde istediğimizi yaparız anlayışı.ne kadar yazık.yaptıkları herşey çocuklarının mutluluğu için aslında.ne kadar basit insanlar ki okulu bitir seti hak et demişler.

walla canım böyle konularda çok yorum yapmak istemem mutlu olacaksan engel olmaktan korkarım ama sinir oldu okurken.. o ne yaa.. ne terbiyesiz insanlar.. benimkilere benziolar aslında.. bize de neler çektirdiler yok o pahalıymış bu daha ucuzuş.. hep para hep para.. nişanda dayılar amcalar bilezik taktılar 4-5 tane.. utanmadan düğünde onları taktı kayınvalidem sanki kendi almış gibi.. bana bi söz de bilezik aldılar setide kendileri seçti.. neyse böyle saçma sapan şeyler.. ama Allahtan eşim çok iyi.. onlara hiç benzemio.. eğer ki eşin iyise dayan dicem sonuçta kayınvalidelerde etklioo evlilikleri ama eşin yanında olursa problemler birazcıkta olsa aşılıyor.aksi takdirde çok zor :((

şunu söyleyim ki nişanlıyken çıkan sorunlar evliyken büyüyor. üstelik nişanlıyken çok kavga edip, hadi düğüne kadar dayanayım diye kendinizi tuttuğunuzdan evliliğe zaten yorgun ve birbirinize karşı tahammülsüzlükle başlıyorsunuz. senin evliliğin sonradan nasıl olur bilemem ama ilk seneler çok zor geçecek. iyi düşün. düğüne 1 gün bile kalsa boşanmak, nişan atmaktan çok ama çok daha zor. nikah yapılmış gerçi belki de ona güveniyorlar ama daha karı-koca değilsiniz. kağıt üstünde. boşanırsın da istiyorsan. ailenin desteği de çok önemli. şimdi sana ayrıl derler de sen dinlemezsen boşanmak istersen ileride, ailedir elbet kıyamaz ama sorun da olur.

takı meselesinde miktarı az değil. mevzu o da değil. ben de takı istemedim. ailemde istemedi. kaflarına göre aldılar. durumları da var ama sana alınan kadar değil bana takılan. olsun muhabbeti olmadı sana verilen uslupla verilmedi. seni rencide etmişler. ailenin önünde hemde. çok ayıp.

düğünde erkek tarafı ne kadar varlıklı olursa olsun kıza sanki "açgözlü" muamelesi yapılır. senin nişanlın seni açgözlü sanıyor. ya da doldurulmuş. o yüzden de inadına bildiğini okuyor. görgüsüz bir aile ile uğraşmak çok zor. kendi adığını 10 katı anlatıp ailemin aldığını küçük göstermeye çalışır benim kayınpeder de, ama benim ailem gani gani aldı. çeyiz açma oldu herkes de gördü.

cimri adam ömrünü tüketir.

şu anda nişanlınla ne konuşsan seni oyalayacak düğün çıkana kadar. sonra da alttan almayı bırakacak. diğer özellikleri nasıldır bilemiyorum ama çok çekersin.

ayrıl da diyemem ayrılma da oku kendin karar ver. hakkında hayırlısı olsun.

kizlar fikirleriniz icin gercekten cok tesekkur ederim.

Onlarin bana alacagi altinda degilim, inanin, belki yazimda oyle yansimiz olabilir, benim derdim daha cok nisanlimin ailesinin bana olan sert tavirlari, degersiz insan muamelesi goruyorum sanki ve nisanlimin egoist tavirlari, Evim duzulu bile ama hic hevesli degilim, icimden gelmiyor bile o eve ugramak, o esyalari elime bile almak istemiyorum.
Ben ceyizime herseyin en guzelini aldim, mutfak servis ve kahvalti takimlarim hepsi a kalite en begendigimi aldim ikimiz icin, oysaki nisanlim esyalarimizda benim begenip begenmeme gecmis beni, bana fikrimi bile sormadan evi doseyip esya almasi, beni saymiyor sanki ve beni uzen noktada bu.

incimnaz inanmiyorum, benden beter olanlarda varmis demek. Kayinvalidem gecen gelinligimi gordu ve terzide gelinligimi yerin dibine soktu, begenmemismis, sanki ona fikrini soran oldu. :50:

walla canım böyle konularda çok yorum yapmak istemem mutlu olacaksan engel olmaktan korkarım ama sinir oldu okurken.. o ne yaa.. ne terbiyesiz insanlar.. benimkilere benziolar aslında.. bize de neler çektirdiler yok o pahalıymış bu daha ucuzuş.. hep para hep para.. nişanda dayılar amcalar bilezik taktılar 4-5 tane.. utanmadan düğünde onları taktı kayınvalidem sanki kendi almış gibi.. bana bi söz de bilezik aldılar setide kendileri seçti.. neyse böyle saçma sapan şeyler.. ama Allahtan eşim çok iyi.. onlara hiç benzemio.. eğer ki eşin iyise dayan dicem sonuçta kayınvalidelerde etklioo evlilikleri ama eşin yanında olursa problemler birazcıkta olsa aşılıyor.aksi takdirde çok zor :((
sanırım yanlış anlaşılma oldu

Son düzenleme:
kizlar fikirleriniz icin gercekten cok tesekkur ederim.

Onlarin bana alacagi altinda degilim, inanin, belki yazimda oyle yansimiz olabilir, benim derdim daha cok nisanlimin ailesinin bana olan sert tavirlari, degersiz insan muamelesi goruyorum sanki ve nisanlimin egoist tavirlari, Evim duzulu bile ama hic hevesli degilim, icimden gelmiyor bile o eve ugramak, o esyalari elime bile almak istemiyorum.
Ben ceyizime herseyin en guzelini aldim, mutfak servis ve kahvalti takimlarim hepsi a kalite en begendigimi aldim ikimiz icin, oysaki nisanlim esyalarimizda benim begenip begenmeme gecmis beni, bana fikrimi bile sormadan evi doseyip esya almasi, beni saymiyor sanki ve beni uzen noktada bu.

incimnaz inanmiyorum, benden beter olanlarda varmis demek. Kayinvalidem gecen gelinligimi gordu ve terzide gelinligimi yerin dibine soktu, begenmemismis, sanki ona fikrini soran oldu. :50:

Benim kayınvalidemde onun istediği gelinliği ideğil başkasını alıyorum diye sorun çıkarmıştı parasını ben vermiştim Arkadaşım ben seni anlıyorum derdin para değil aksine çok tok gözlüsün bence vallahi ne diyim benim geçtiğim yollardan geçiyorsun ben seni etkilemek istemem ama o zamanlara dönsem ya evlenmezdim yada eşimle herşeyi oturup konuşurdum ve sonra kesin kararımı verirdim sonuçte bir kere evleniliyor

kizlar altin konusuna bir aciklik getirmek istiyorum, ben yurt disinda yasiyorum ve burda standart olarak herkesin yaptigi bir geline takilan taki 10-15 burma ve bir settir. Turkiyede standartlarin biraz daha az oldugunu biliyorum. 5 bilezige ben buna degermiyim dedigim neden de bu.

sakın yavrum sakın yapma.aynı nişanlın gibi sevgilim vardı,2.senedeydik oturdum düşündüm,yıllardır yakındaki manzaralı restorana gitmek istiyodum gitmemişim,2 yıldır en sevdiğim,yarım saat uzaklıktaki semte sadece 5 kez gidebilmişim gezmek için,bi kez elimize para geçmiş alışverişe çıkmışız,onda da aldığı bi ceketin üstünde iplik parçası var,sökülmüştür belki bi kontrol edeyim geri veririz olmazsa diye düşünüp ipliği hafif kontrol ettim diye,ceketini mahvetmekle suçlayıp hırpaladıktan sonra herşeyi anladım.6 ay daha olabilceğim en anlayışlı halime büründüm,sonra resti çektim.aldım karşıma konuştum

-sen neyine güveniyorsun?benim istediğim herşeyi bana sağlayabilcek bir ailem var,seninle iki restorana alışverişe gidelim dedim,seni adam yerine koyup,ben istesem oralardan çıkmazdım,ama dedim ki yanımda sevdiğim olsun.kimsin ki sen?elinde somut bi başarın var mı?boş gezenin boş kalfası.senden adam olmaz,hiçbi kızın da vaktini yeme bundan sonra

deyip terk ettim.hatasını anladı,hediyeler süprizler ama boşa..

At nişanı gitsin .
Şuna bak hele ... Köprüyü geçene kadar herşeye eyvallah sonra
bu olmaz şu olmaz..
Yapma kendine bu kötülüğü .

kizlar 6 hafta sonra dugunum olacak ama yuzugu atmak icin iyice bahane arar oldum, nisanlimla o evde yasamaya, dugunumuze, evlilige dair hic bi hevesim yok, hic olmadida, hayallerim vardi onlari yok ettim, nisanlima karsi zerre kadar saygim yok. Kayinpeder ve kayinvalidemi ise hic bi zaman sevip saymadim zaten.

Kizlar uzattim ama biktim bu insanlarin egoist paraci hareketlerinden. Nisani atsammi atmasammi, evliligi denesemmi diye kararsizlik icindeyim. Bir insanin en guzel hayali degilmidir evini beraber dosemek ? Temel ihtiyaclar disinda harcanan her parayi gereksiz bulup 20-30 lira icin karsisindaki insani saymadan hareket eden bi adam yola gelirmi ? Ben hayatimda hic boyle seyler gorup yasamadim ya, kafam okadar karisik ve uzgunum ki vermem gereken kararin ne oldugunu bilmiorum, bana akil verin :58:

Cnm yazdiklarini okudum ve seni cok ama cok iyi anladigimi soyliyebilirim...

Sen sirf bir yola baslamissin ve 6 hafta kalmis oldugu icin kendini sakin ama sakin mecbur hissetme!!!!!!!!!!!!!

Cimri insanlarla omur gecmez kesinlikle!!!!!!!!!!!!

Bak ustte yazdiklarini tekrar oku istersen?

1- onu sevmedigini,
2-Nisani atmak icin bahane aradigini,
3- Hayallerinini sildigini,
4- Ailesine (anne ve baba) sevgi ve saygi duymadigini soylemissin

Senin elle tutulacak bir nedenin yok evlenmek icin nasil olsa nisanlin kendi kendine gelin guvey olmus sana gerek bilerzik ve set alirken gereksede evi doserken!!

Bana cok mutsuz bir evliligin olucagi gibi geliyor veee anlattigina gore babanda sana kiyamadigi icin en kisa zamanda bosanip baba ocagina doneceksin sonrada kendini ypratacaksin bile bile nasil evlendim ben diye!!!!

Biz sana burdan ne kadarda soylersekde soyliyelim is sende bitiyor sen istemezsen biz birsey yapamayiz! senin kararli olman cok onemli herseyden once annenle babani dusun onlarin ne halde olacagini???? boyle bir aile yarin obur gun annenlerlede gorusmeni istemez (telefon parasi cok geliyor yok kontor gidiyor sana kontor filan yuklemezler) buyuk ihtimalle!!!!

Ne halin varsa gor bende uzak ALLAh'a yakin ol de!

Ve son cumlelerinde "evliligi denesem mi" gibilerine birsey yazmissin evlilik elbise degil cnm deneyip uzerine uymazsa bir beden buyugunu alamiyorsun o yuzden kendini hic dar bir bedene sokmaya calisma...

Yinede sen bilirin!

Back