• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz ve zorba insanlar

Evet demek derken yanı ailenizle mesafeli olmasına, 3 yıldır görüşmemesine ve evinize gelmemelerine. Yani nasıl kabul edebildiniz onu soruyorum neden yani ?
Kabul etmiş olmam mümkün mü? Tabii ki etmedim. Ama zorla ne yaptırabilirim ki? Otur sohbet et gülümse, bir ugrayalim... Hepsini reddetti. Ben de ona rest çektim, bu şekilde evliliğe devam etmeyeceğim diye

Biliyor musunuz size kızgın/kırgınım. Çünkü aylar önce yazdığınız mesajı unutmadım. "Her sorunlu evliliğe bir çocuk yapmasanız olmaz" demiştiniz. Ben sorunlarımin farkina ciddi anlamda yıllar sonra vardım. Yapılan şeyin manipüle etmek, zorbalık olduğunu bile anlamadım yıllarca. Ne zamanki doğum yaptım, o zaman aileme kötü muamele barizlesti. On yarginiz beni çok incitti o zaman. Ben sorunlu evliliğim düzelsin diye çocuk sahibi olmadım. O kadar zorbalik yaşarken, benim sorunum ne acaba diye düşünüyordum.
Arkadaşa yaptığın bu yorumuna gerçekten üzüldüm. Duygularının farkında ve onları bu kadar doğru tarif eden biri olarak bir çözüm yolu bulman gerekmez miydi yıllarca ? Belli ki aklı başında bir kadınsın. Lütfen kendine eziyet etme.

Oda doğru surat asıp duruyormuş birde baksana.

Böyle insanlardan nefret ediyorum. Ne evine gider ne de bir kap yemeğini yerim.
Benim enistem böyle.
Annem altkattaki evine adım atmadı.
Ve hergun üç tencere yemek gider aşağıya.
Hepsini annem ablam için yapıyor ama bu da nemalaniyor.
Ablam sınıf öğretmeni yoğun çalışıyor.
Annem bazen ablamın dondurucusuna yiyecek koymak ister o olmadığı zamana denk getirir.
Şeytan görsun yüzünü tarzi.
Yeğenim servise binecek orada beklemesi lazım mesela ben niye bekliyorum der?
Annanen beklesin der öyle utanmaz.
Sanki annem dogurdu.

Eski konularından biliyorum.
İğrenç bir aile.
O yüzden biraz da onlar rezil olsun.
Sizin hayatınıza etmedikleri kalmadi.
Aynı benim enişteme benziyor.
Ablamla annem altlı üstlü oturuyor çocuğuna annem bakıyor ama annem ablamin evine bir adım dahi atmaz.
Bu arada evde babamın evi.
Çünkü kendi suratı 5 karış.
Bu nasıl iğrenç bir modelmiş yaw 🤢

Arkadaşa yaptığın bu yorumuna gerçekten üzüldüm. Duygularının farkında ve onları bu kadar doğru tarif eden biri olarak bir çözüm yolu bulman gerekmez miydi yıllarca ? Belli ki aklı başında bir kadınsın. Lütfen kendine eziyet etme.
İnan bulamadım. O kadar çok uğraştım ki çözüm bulmak için. Önce tatlı dille, samimi olarak. Kesinlikle riyakar olmadım. Sonra mesafe koydum. Sonra sert oldum. İşe yaramadı. Yalnız olmak, yol gösteren olmaması, destek bulamamak da bu durumu uzattı ve buyuttu

Benim enistem böyle.
Annem bazen ablamın dondurucusuna yiyecek koymak ister o olmadığı zamana denk getirir.
Sanki annem dogurdu.
Ben bu durumda annenizi kabahatli gördüm en çok ablanızı bu ne böyle kadıncağızın resmen işçi olarak kullanıyorlar.

Benim enistem böyle.
Sanki annem dogurdu.
Ayyy sinirlerim bozuldu yemin ederim 😡

Allah aşkına bu iğrenç adama neden bu tahammül ya neden ??

Benim enistem böyle.
Sanki annem dogurdu.
Üzüldüm cnm ablan niye boşanmıyor. Evlat olsa sevilmez birine benziyor

Kısaca konu sahibi duzelmez.
Siz başka konularda açtınız biliyorum.
Boşanmaya cesaret yoksa da sizde onun ailesi ile muhatab olmayin.
Kendi kardeşi sizin kardeşinizden değerli değil.
Zaten işiniz var.
Hep bana hep bana dünyası yok öyle.

Back