Yüzme ve spor lutfen yardım

OykuUgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
52
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle. ben küçüklüğümden beri yüzüyorum bu sayede omuzlarm filan da genistir . hiç fazlakilodan şikayetim olmadı yüzdüğüm için fakat geçen sene kist tedavisi oldum ve ameliyat oldum 2sene yüzemedm kilo aldım kollarmda haliyle biraz sarktı :) uzun lafın kısası iki hafta düzenli yüzsem yurusem yağ ve kilo kaybım olur mu acaba

Olur tabi. Ama iki haftada çok bir şey bekleme. Proteinli gıdaları sporla beraber alırsan yağların kasa dönüşür. Kilo alınca kollarım sarktı demişsin, protein almadan spor yaparsan sarkmaya devam edersin. Proteinle kas yapmaya çalış. Bahsettiğim kas vücut çalışanlar gibi belirgin olması değil. Protein; her gün çok az yağlı yumurta, tavuk veya et, et yerine fasulye ve barbunya da ciddi protein deposu. Yani iki hafta spor yaparken üç beyazı ve yağlı yeme.

Olur tabi. Ama iki haftada çok bir şey bekleme. Proteinli gıdaları sporla beraber alırsan yağların kasa dönüşür. Kilo alınca kollarım sarktı demişsin, protein almadan spor yaparsan sarkmaya devam edersin. Proteinle kas yapmaya çalış. Bahsettiğim kas vücut çalışanlar gibi belirgin olması değil. Protein; her gün çok az yağlı yumurta, tavuk veya et, et yerine fasulye ve barbunya da ciddi protein deposu. Yani iki hafta spor yaparken üç beyazı ve yağlı yeme.

çoook teşekkür ederim ilgilendgnz içinn. öyle yapmaya calisicam peki vücut ağırlığımdan gtmezmi ben bu yaşıma kadar 58i geçmedm şimdi 64e çıktım dusmezmiyim eski kiloma

Yüzmek çok güzel ben de aralıksız 16 sene yüzdüm ama bıraktıktan sonrası hiç hoş değil. Tüm kaslarını çalıştırmaya alıştırdığın için bıraktığında sanki gevşiyor. 2 hafta yüzüp bıraksan yine öyle olacak. Evet çok işe yarar günde kaç metre yüzeceğine bağlı olarak ama iki hafta sonra birden kesme ya başka bir spora geç ya da yüzmeye devam et.

X