Yüzme öğrenmek istiyorum

26 yaşımda balayindayken öğrendim.
Yurtdışındaydik farklı bı ortamdi herkes ultraydi ve herkes yuzuyordu bu bana kendimi kötü hissettirdi

Bende eşimden tekniği göstermesini istedim 1 saatte de suyun üstünde oradan oraya gidip gelebilir batmaz durumdaydım açıkçası .

Benim tecrubemee göre şak diye öğrenilen bisey
Ne guzel yaa:((

Merhaba.
Öğretmen göndermiş, dün kızımla bir videoda dinledik.
Atatürk, 50 yaşında, kitaptan okuyarak sonra denizde uygulayarak kendi kendine yüzmeyi öğrenmiş. Cok hoşuma gitti bu.
37 yaşındayım, acaba ben de mi öğrensem bu yasta dedim. Olmaz diye bir sey yok, olur herhalde dedim. Bir düşüneceğim bu konuyu.
Mustafa Kemal Atatürk ❤️ Zekasına ve kendisine hayraniz... Eminim ki sizde yüzmeyi ögreniceksiniz 😉 İstemek başarmanın yarısıdır 😇

Kızlar yurt dışında yaşıyorum.Haziranda İstanbul'a ailemi ziyarete geleceğim 3 ay kalacağım.. Şuan bilmiyorum Türkiye'de yüzme kursları acik mi ama benim deniz fobim vardi yendim.Şimdi aşırı derecede yüzme öğrenmek istiyorum 33 yaşındayım sizce mümkün mü.Çok istiyorum tatile gittiğimde tatilin bile tadını çıkaramıyorum.Acaba sizlerin önerebilecegi memnun kaldığınız bir yer var mı..
Özel ders mi almalıyım grup dersleri mi? acaba özel derslerin ücretleri çok mu uçuktur grup dersinde de öğrenebilir miyim yetişkin yüzme kurslarına gidenler,yüzmeyi belli bir yaştan sonra öğrenenler kendilerinden örneklerle bilgi verirse çok sevinirim💐
Merhaba arkadaşım.. Denizde bol bol zaman geçirirseniz. Ve yanında bilen birisi olursa bir kaç taktikle yavaş yavaş yüzmeyi öğreniyorsunuz. Ve yüzmeye başlayınca acayip keyif almaya başlıyorsunuz. Pandemi dönemi yüzme kursuna gitmeniz bence sakıncalı olabilir. Yine de siz bilirsiniz . İyi akşamlar diliyorum 😊

En iyi deneyim için deniz en iyisidir. Bende 16 yaşıma kadar yüzme bilmiyordum. Özel ders aldım, eğitmen bana denizde öğretti. Öğretmenide Özel Ders Al Öğren-Özel Ders Ver Kazan Öğretmen Tercihim adresinden bulmuştum

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzme eğitimi almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Bende yüzme kursları arıyordum fiyatlar oldukça yüksekti bende saatlik özel ders hocaları buldum. Uygun fiyatlı olarak

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X