- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
canım çok teşekkür ederim.seni tebrik ediyorum, inşallah ben de senin gibi olurum dediğin yerin sitesine baktım istanbuldaymış. ben ankarada oturuyorum canım. fiyatı da uygunmuş ya keşke burada olsaydı hayal gibi suya atladığımı düşünemiyorum inşallah öğrenirim, buradan size de haber veririm
mayomun üstüne bir de şort mu giysem diye düşünmeye başladım, hani bikinilerin altına giyilenden.utanıyorum çok ama dediğin gibiyse çok iyi yani alışırım herhalde zamanla:78:
bugün yakınımızda büyük bir havuz var orayı aradım kaç defa, kimse açmadı belediyenin hanımlar lokalinde de bana yakın yerdekinde havuz yokmuş zaten. yarın havuza gidip kendim konuşacağım. hocayla da görüşürüm belki. sadece bayanlara ders veren hoca olsun yaa lütfeen:18::18:
tekrar teşekkür ederim canım.
Ankara olması kötü olmuş canm yaa..Olsun ama cidden korkulcak gibi değil özellikle şu teknik öenmli onu öğrendikten snra hiç korkmadım; Nefes tutacaksınn nefesi ağzından verirken hızlı burnundan da alcaksınn yüzmesen bile su üstünde kalıyorsun hocamm yaptırdı artık korkmuyorum boğulmam gerçekten vücud hiç önemli değil ordaa ben etekli bikini giydim o an onu düşünmüyorsun zatenn. Ayrıca tek hanımların olduğu seans hocalarıda hep bayandır geneldee.sorun etme o yüzden