Ben zor verdim 2 yıl Canım metabolizma sorunum var insülin direnci ve tip 2 diyabetim işte aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor
Sağolun inşallah geriside yüzme ile bitecekBu kadar sıkıntıya rağmen çok iyi vermişsiniz, takdir ediyorum başarınızı. Eminim çok fark etmiştir bu kadar kilo kaybı. Hedefe çok az kalmış. Başarılarınız daim olsun. Sevgiler.
P poldi öğrendin mi yüzmeyi
Ben yedi sülalem denizli memleketliyiz sözde,ömrüm boyunca da denizi olan yerde yaşadım,şimdi de öyle.
Ne zaman kendi kendime kaldım o zaman rahat ettim,tam öğrendim denemez,mantığı ters geliyor yüzmenin bana ,ayak dediğin yere basacak ya da yakın olacak o ne öyle
köpek stili mi ne diyorlar ondan yapabiliyorum şimdi.kafa suya değmesin mümkünse ,ayaklar da yere yakın
P poldi öğrendin mi yüzmeyi
Ben yedi sülalem denizli memleketliyiz sözde,ömrüm boyunca da denizi olan yerde yaşadım,şimdi de öyle.
Ne zaman kendi kendime kaldım o zaman rahat ettim,tam öğrendim denemez,mantığı ters geliyor yüzmenin bana ,ayak dediğin yere basacak ya da yakın olacak o ne öyle
köpek stili mi ne diyorlar ondan yapabiliyorum şimdi.kafa suya değmesin mümkünse ,ayaklar da yere yakın
Merhaba, hayır yenemedim korkumuP poldi öğrendin mi yüzmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?