Yüze yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum

yeni1benben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
1
0
27
Merhaba arkadaşlar benim çene hattım biraz küçük bu sebepten yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum aranızda yaptıran varmı memnunmusunuz tecrübelerinizi almak istiyorum.

Kızlar merhaba ben altı gün önce yaptırdım, çene bölgeme konuldu benim de çenem ufaktı ayrıca göz altlarımı elmacık kemiklerime ve Şakaklarıma da konuldu çok az da ağızkenarlarıma konuldu, şu an o kadar şiş ki anlatamam inmesi için dua ediyorum bu şişliklerin, çok kilo almış gibi duruyorum ya da bir diş ameliyatı geçirmiş gibi inşallah pişman olmam şimdilik çok iyi değil psikolojim zor bir işlemmiş biraz da acılıydı umarım sonucunda memnun kalırım sizi bilgilendiririm

Cevabınız için sonsuz teşekkürler Çok geçmiş olsun Lütfen korkmayın zaman içinde büyük çoğunlugu eriyip geriye %50 kadarı kalıyormuş. Şu an çok erken. Peki ilk günden bugüne şişlik hiç inmedi mi? 6gün bile olsa mutlaka inmistir diye tahmin ediyorum. Biraz sabredin 2aya her şey yoluna girecek diye okudum ve youtubetan izledim.
Gelişmeleri merakla takip edeceğim. Birde nerde yaşıyorsunuz ve nereye kime yaptırdiniz acaba

6 gündür hiç inmedi şişlik buzda koyuyorum istanbulda yasıyorum doktorun adını size özelden göndereyim

Abartmayın şuanda şişliklere rağmen bile göz kapaklarım eskisinden daha iyi duruyo çok çökük ve yorgun görünüyodum aydınlandı resmen yüzüm cildim parladı ama çenemdeki ödemler kötü duruyor onların inmesini beklycem ona göre bu işlemi tavsiye ederim ama sakın yapma dönüşü yokluk bi iş de değil yani memnun olduğum taraflar var şimdiden ödemlere rağmen

Çok buz koymayın olan yağlar erir tavsiyem. Bana öyle demişti doktor daha önce

Çok iyi bir doktora yaptırmışsınız, hiç merak etmeyin, başta şiş olması çok normal, bu o kadar da kolay bir operasyon değil. Şu an ödemlerin olması çok normal, henüz çok erken konuşmak için. Sabırlı olun mutlaka inecek o. Ben de çok istiyorum. Ama şimdi burnumu yaptıracağım önümüzdeki hafta, 2025 yılında da bunu yaptıracağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…