M misch agzina saglik vallah ben teknik olarak herseyi anlatamiyorum sen benden daha cok bilgi sahibisin konuya katildigin icin tsk ederim kendi adima
G gemini arkadasimiza da bende uzuldum dedigin gibi cagresi varmis insallah duzelir baska ameliyat olmadan ama 7 ay gecmis operasiyondan bugune sence duzelme hala olurmu?
Baska dr dan fikir almasi mantikli katiliyorum
Umarim ufak duzeltmelerle duzelir , kimse magdur olmasin piskolojik olarak tabiki insani mahf eder ama guclu olmak gerek ne olurda olsunChanel'cim sen de çok sağ ol7 ay olduğunu yazmış.Bundan sonra düzelme ihtimali düşük görünüyor. Revizyon da yapılmış. Başka doktorlara görünmesi iyi olur. Kendisini bırakmasına çok üzüldüm. Cildime radyofrekans uygulaması yapılmıştı yağ erimişti yüzüm çökmüştü umutsuzluğa kapılmıştım bir dönem. Nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. O yüzden destek olmak istedim.
Umarim ufak duzeltmelerle duzelir , kimse magdur olmasin piskolojik olarak tabiki insani mahf eder ama guclu olmak gerek ne olurda olsun
Yeniden yuz ameliyati olmak da kolay degil tabiki maddi manevi…
Destek olman ne guzel
Ne güzel yazmisin gözlerinden öpeyim seni!Bir de özel mesajla mesaj yazanlar varmış. İşte ben oldum ikinci olacağım mahvoldum vs minvalinde.
Arkadaşlar ; Bu normal mi sizce. Kimseye silah dayanmıyor yazması için. Memnuniyetsizlik varsa yazarsınız genele. Özel mesaj atmak nedir. Yaz çekincen ne. Ben dünyanın parasını vereceğim üstüne yüzüm mahvolacak ama ben nezaket göstereceğim köle İsaura gibi mıy mıy saklayacağım kendimi. Var mı böyle bir eziklik. Yok öyle bir dünya. Yazarım çatır çatır.. Özel mesajla mağduriyet bildirenler yazın bakalım buraya.
İnsanlar yanılmasınlar. Yüz bu. Saklanamaz. Gözüm dönecek dünyanın parasını vereceğim dokularım tekrar sarkacak ben sinip genele yazmayıp özel mesajlar atacağım millete. Hayırdır ??????? Dr babamın oğlumu benim.
Bide burda özelden Doktorin sikayetini edip revizyon olduktan sonra gemeldet rekalmini yapan arkadaslara seslenmek lazim eger bi Doktor her hastaya revizyon yapiyorsa ki bu ortada acik bi durum ozaman o Doktor iyi bi Doktor degildir.Bir de özel mesajla mesaj yazanlar varmış. İşte ben oldum ikinci olacağım mahvoldum vs minvalinde.
Arkadaşlar ; Bu normal mi sizce. Kimseye silah dayanmıyor yazması için. Memnuniyetsizlik varsa yazarsınız genele. Özel mesaj atmak nedir. Yaz çekincen ne. Ben dünyanın parasını vereceğim üstüne yüzüm mahvolacak ama ben nezaket göstereceğim köle İsaura gibi mıy mıy saklayacağım kendimi. Var mı böyle bir eziklik. Yok öyle bir dünya. Yazarım çatır çatır.. Özel mesajla mağduriyet bildirenler yazın bakalım buraya.
İnsanlar yanılmasınlar. Yüz bu. Saklanamaz. Gözüm dönecek dünyanın parasını vereceğim dokularım tekrar sarkacak ben sinip genele yazmayıp özel mesajlar atacağım millete. Hayırdır ??????? Dr babamın oğlumu benim.
Canim Ben tüm detaylariyla yazdim kesi izleri duruyor hala uyurken kafamda olsn izler aciyor bazen ve Söyle söyliyim ben öyle aciya dayanamayan bi tip degilim. Doktor cok ilgili dogru sekreteride öyle Parayi alans kadar sonra binbir oyun binbir yalan dolan sekreteri utanmadan ilk revizyon sizde olucak demisti sizde cilt cok sert diye 10 dakika sonra zekeriya bey bu Tür ameliyat larda cok revizyon yaparim dediBence de operasyon geçirmesem de birebir takipteyim. Bu reklam yapanları Allah ıslah etsin. İnsanlar kötü işlem sonucu intiharın eşiğine geliyorlar. Zekeriya hoca çok ilgili olabilir. Operasyon geçirmediğim halde asistanı büyük sabırla sorularımı yanıtladı. Ama bu reklam muhabbetleri can sıkıcı. Neden kişilerle anlaşıp da indirim uygulanır mesela. İyi bi dr nin buna ihtiyacı olmaz. Sevgili misch in dr Erhan beyi de iyi diye duydum. O da Endoskopik yöntem kullanıyor sanırım. Sevgili sarıpembe sende Zekeriya beye endskopi olmuşun değil mi? Ama sarıpembe arkadaşın şikayetleri beni korkuttu kafa tasında tümsekler oluştu diye yazmıştı. Sanırsam ki iyiki de bunu burada açıkladı. Endoskopi den iyice korktum. Şu an nasıl durumun sarıpembe? Durumunu açıkça yazanlar iyi ki varsınız.
Merhaba. Epeydir bende yüz germe ile ilgili konuları okuyorum burda. Bir kere şu konuda eminim, bir doktor 5 hastasının 3 üne revizyon yapmak durumunda kalıyorsa iyi , el becerisi olan doktor Değildir.Canim Ben tüm detaylariyla yazdim kesi izleri duruyor hala uyurken kafamda olsn izler aciyor bazen ve Söyle söyliyim ben öyle aciya dayanamayan bi tip degilim. Doktor cok ilgili dogru sekreteride öyle Parayi alans kadar sonra binbir oyun binbir yalan dolan sekreteri utanmadan ilk revizyon sizde olucak demisti sizde cilt cok sert diye 10 dakika sonra zekeriya bey bu Tür ameliyat larda cok revizyon yaparim dedive bunlar böyle Yalan atarkende ayni zamanda Ameliyat oldugu 4 kisininde 4 ününde revizyon oldugunu ögrendim hatta chanelde aralarinda yani dürüstlük ilgil senin cebine ulasana kadar. Ein cokta neye kizmistim: Ameliyat tan önce hic iz kalmiycak senin derin zaten süper dedi sonra izler sorunlar olunca hem tek bende degil hem ablamda hem arkadasimda aaa hasa Ben Allah deyilim diye okadar sacma bi cümle kullandiki zaten orda anladik anliyacagimizi
Ameliyat gününü mü iptal ettiniz.Kararlıysanız kapatın gözü olun içinizin sindiğine yoksa benim gibi dünya görüşme parası verip doktor doktor gezer kafayı kırarsınız:) biraz gözü kara olmak lazım da bende yüz konusun da bu hiç olmadı, 2 kere de günümü aldım iptal ettim zor iş yüz
bu yeni değil geçmiş yıllarda beni baz almayın siz ben yüzde gerçekten kaygılı biriyimAmeliyat gününü mü iptal ettiniz.
Merhaba. Epeydir bende yüz germe ile ilgili konuları okuyorum burda. Bir kere şu konuda eminim, bir doktor 5 hastasının 3 üne revizyon yapmak durumunda kalıyorsa iyi , el becerisi olan doktor Değildir.
Bir de konularda okuduğumda dikkatimi çeken olumsuzluk yaşayan üyeler burda genelde yazınca onların üzerine gidiliyor ve resmen sindirilmeye çalışııyor. Eh bu durumda insanlar da olumsuzluklarını özelden paylaşmayı seçiyor olabilirler.
Ne yapacağımı inanın bilmiyorum korkuyorum çünkü her operasyon başka bir bela getiriyor çok teşekkür ederim tekrarÇok büyük talihsizlik. Bilginiz dışında işlem yapılması korkunç. Hazır değilsiniz bir kere. Bir dr un ikinci düzeltme ameliyatı ki bunu ön görüp şöyle bir yol denememiz gerekebilir ameliyat sırasında çünkü çözüm şunlar şunlar demesi gerekir. Mikro cerrahi aletler var ellerinde bu hata nasıl yapılır. kesme radikal bir şey. fazla kalsın aöa çok doku kaybı olmasın amaç bu olmalı. Minik kes bak ölç hala fazla minik dokunuş yaparak dokuyu azalt. Bunu düşünmek çok mu zor.
Operasyon tekrar şart demişsiniz. Bekleme zamanınız bitti mi . Yani ne yapacaksınız şimdi. Aynı dr a mı revizyon yaptıracaksınız ya da onun alanı dışında mı çözüm yani göz cerrahı gibi.
Tekrar geçmiş olsun.
Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun. Gözalt kapakları ile ilgili topikler vardı. Oralarda soyadı çelik olan bi oküplastik cerrahtan bahsediyorlardı. Bi gözatın isterseniz. Belki de okudunuz bilemiyorum ama. Belki bi faydası olur.Ne yapacağımı inanın bilmiyorum korkuyorum çünkü her operasyon başka bir bela getiriyor çok teşekkür ederim tekrar
Çok teşekkür ederimDualarım sizinle Allah yardımcınız olsun. Gözalt kapakları ile ilgili topikler vardı. Oralarda soyadı çelik olan bi oküplastik cerrahtan bahsediyorlardı. Bi gözatın isterseniz. Belki de okudunuz bilemiyorum ama. Belki bi faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?