• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüze lazerr ????

Benim arkadasimda baya baya yayildi ünlü bir hastanede yapilmasina ragmen

Keske hic baslamasaydim diyor.
Onu gordugum icin ben de vazgectim.

hangi makine?
ben her lazer konusunda yazıyorum alexander diye.
acaip acaip lazer çeşitleri çıkmış.
hele bir tanesi azaltıyormuş ama lazere gitmeyi bıraktığın an eski haline dönüyormuş.

hangi makine?
ben her lazer konusunda yazıyorum alexander diye.
acaip acaip lazer çeşitleri çıkmış.
hele bir tanesi azaltıyormuş ama lazere gitmeyi bıraktığın an eski haline dönüyormuş.

Makinasini bilmiyorum acikcasi. Yalniz kiz baya baya kedi gibi tuylu suan. Eski halini de biliyorum oyle cok cok tuylu degildi. Tek tuk bi kac tane sert vardi. Simdi oyle sert degil yumusak ama cok yogun ve uzun :/

Alexandrite lazer ile yayilir evet. Ince tuyleri tetikliyor cunku.

yuh hiç öyle birşey duymadım. bıyık bölgesini yaptıralı 16 sene oluyor çenemde de tek bir kıl vardı o zaten tek atışta gitti.
alexander kullanan bir hastanede yaptırın.

Demek alexandrite. Koltukaltı ve tüm bacak gidiyorum ama yüz için duyduklarımdan sonra yan gözle bile bakmam demiştim. Çok şaşırdım fayda görmenize. Bu forumda dolu yorum var köprücük kemiğimde sahi tüylenme oldu diye. İnsanın bir yuh diyesi geliyor hakkaten ama yorumlar sayıca fazla olunca ciddiye aldım. Gaza geldim. Bir sonraki seansımda yaptıracağım :KK51:

Demek alexandrite. Koltukaltı ve tüm bacak gidiyorum ama yüz için duyduklarımdan sonra yan gözle bile bakmam demiştim. Çok şaşırdım fayda görmenize. Bu forumda dolu yorum var köprücük kemiğimde sahi tüylenme oldu diye. İnsanın bir yuh diyesi geliyor hakkaten ama yorumlar sayıca fazla olunca ciddiye aldım. Gaza geldim. Bir sonraki seansımda yaptıracağım :KK51:

alexendrite değil yalnız alexander. benim göğüs ucumda da vardı bir kaç tane onlar bile tek atışta gitti.
bilmiyorum bu konuda çok şehir efsanesi var ben gerçekten makinelerinde problem olduğunu düşünüyorum. mesela iki doğum yaptım çıkmadılar. oysa çoğu kişi hamile kalınca tekrar çıktılar diyor.

Ben ince tuyleei yayar tetikler dedim.

alexendrite değil yalnız alexander. benim göğüs ucumda da vardı bir kaç tane onlar bile tek atışta gitti.
bilmiyorum bu konuda çok şehir efsanesi var ben gerçekten makinelerinde problem olduğunu düşünüyorum. mesela iki doğum yaptım çıkmadılar. oysa çoğu kişi hamile kalınca tekrar çıktılar diyor.
Alex diye bir lazer epilasyom cihazı yok ki?

Back