• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüze lazerr ????

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Yüz bolgesine lazer yaptiranlar sivilcelenme oluyomu yada sert cikma ?

Bende olmadı. Hatta en çabuk cevap veren bölgem yüz oldu. Yalnızca 2 seansta favorilerimde bulunan belirgin kıllardan kurtuldum. Her cilt aynı tepkiyi vermiyormuş ama. Bana şaşırıyor herkes.

Bende olmadı. Hatta en çabuk cevap veren bölgem yüz oldu. Yalnızca 2 seansta favorilerimde bulunan belirgin kıllardan kurtuldum. Her cilt aynı tepkiyi vermiyormuş ama. Bana şaşırıyor herkes.
Yüze lazer yapılmaz diye kandırdılar mı yani bizi. Bıyık bölgesi ve çenemdeki iki tüy için hep göz kırptım lazere ama her seferinde yok boynuna yayılır yok kulaklarına çıkar diye efsane yorumlarla vazgeçirdiler beni. Hangi lazerle çözüm buldunuz ?

Bende yaptırdım hic bi sıkıntı cıkmadı tüylerim yok denenecek kadar az sadece bıyık ve cenemde kaldı onlar icinde 3 ayda bir gidiyorum baya azalma oldu favorilerim bitti

Yüze lazer yapılmaz diye kandırdılar mı yani bizi. Bıyık bölgesi ve çenemdeki iki tüy için hep göz kırptım lazere ama her seferinde yok boynuna yayılır yok kulaklarına çıkar diye efsane yorumlarla vazgeçirdiler beni. Hangi lazerle çözüm buldunuz ?
Bana da söylediler. Yayılırsa yayılsın dedim ben. Yüze yapılabileceğini duymuştum daha önceden. Yazılışını bilmem ama okunuşu “Aleksandrayt” olan bir lazer makinesiydi.

Tuye bagli. Ben alnim icin gitmistim hrmen cevap verdi ama biyik ve yanaktaki tuyler maalesef 2 yil oldu hala var. Cok yogun degilse igneli epilasyon tavsiye ederim. Fiyat olarakta daha uygun oluyor cunku

Ben de yaptırıyorum. Oldukça azaldı ama henüz bitmiş değil. Benimki de alexandrite makinesi. Kollarıma ve koltuk altıma da yaptırıyorum. En hızlı koltuk altımda etki gösterdi. Kişiden kişiye göre değişiyor.

Merhaba bende yaptırdım zamanında çene bölgemde vardı sadece sonra onlar yanağıma sıçradı maalesef. Cihazda alexsanderdı. Ve cildiyle doktoru yapmıştı kendisi çok iyi doktordur sözüm asla olamaz. Özel bölge ve koltuklarımdan mükemmel sonuç alırken yüz bölgemde maalesef yayılma oldu. İğneli epilasyona gittim. Keşke baştan gitseymişim diyorum şimdi. Nerdeyse hiç kalmadı bir iki çıkıyor o kadar. İğneli epilasyonu tabi ki iyi bir yerde olması koşuluyla tavsiye ederim.

alex bilmem neyi bende bıyıklarıma yaptırdım bundan 3 sene öncesi. bekardım o zamanlar sonra doğum kontrol hapına başlayınca tüylerim iyice azaldı şimdi ayda bir belki ağdayla alırım

Alexandrite lazer ile yayilir evet. Ince tuyleri tetikliyor cunku.

Olmadı.Fondoten sürmüş gibi pürüzsüz oldu.Diode benimkinin adı da.

Bende ilk 1-2 seansta oldu biraz ama sonra geçti.Onun sebebi lazer miydi onu da bilmiyorum gerçi belki baskadir sebebi.Benim de favorilerim çenem baya azaldi çikmiyor gibi birsey.Bıyık kaldi biraz.Memnunum ben iyiki milleti dinlemeyip gitmisim.

Koltukaltima bende yaptiriyorum hormon bozuklugum oldugu icin 3 ayda br de olsa cikiyo incelmis bi sekilde . Yuzumde yeni tuyler cikti kuzenim gidiyo yuzune ama onun cildi sivilceli hep leke lazer mi yapiyo bilemedik o yuzden danismak isterim

Ben de yaptırıyorum. Oldukça azaldı ama henüz bitmiş değil. Benimki de alexandrite makinesi. Kollarıma ve koltuk altıma da yaptırıyorum. En hızlı koltuk altımda etki gösterdi. Kişiden kişiye göre değişiyor.

alex bilmem neyi bende bıyıklarıma yaptırdım bundan 3 sene öncesi. bekardım o zamanlar sonra doğum kontrol hapına başlayınca tüylerim iyice azaldı şimdi ayda bir belki ağdayla alırım

Bende ilk 1-2 seansta oldu biraz ama sonra geçti.Onun sebebi lazer miydi onu da bilmiyorum gerçi belki baskadir sebebi.Benim de favorilerim çenem baya azaldi çikmiyor gibi birsey.Bıyık kaldi biraz.Memnunum ben iyiki milleti dinlemeyip gitmisim.

Koltukaltima bende yaptiriyorum hormon bozuklugum oldugu icin 3 ayda br de olsa cikiyo incelmis bi sekilde . Yuzumde yeni tuyler cikti kuzenim gidiyo yuzune ama onun cildi sivilceli hep leke lazer mi yapiyo bilemedik o yuzden danismak isterim
Benim yüzümde herhangi bir leke yapmadı. Beyaz ve hassas tenliyim. Ama sivilcem çıkmaz pek. Belki sivilcelerin üstüne yapılınca iz kalır mı bilemedim.

Merhaba, yaz mevsiminde lazer yaptırılmaz leke yapar diyorlar doğru mu?
Lazer yaptırdıktan sonra o bölgeyi güneşten korumanız gerekiyor. Ne kadar süre hassas olacağını yaptırdığınız yere sorabilirsiniz. Benim normalde de güneşten korunmam gerektiği için güneşe çıkacaksam güneş kremimi ihmal etmiyorum.

Lazer yaptırdıktan sonra o bölgeyi güneşten korumanız gerekiyor. Ne kadar süre hassas olacağını yaptırdığınız yere sorabilirsiniz. Benim normalde de güneşten korunmam gerektiği için güneşe çıkacaksam güneş kremimi ihmal etmiyorum.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)

yuh hiç öyle birşey duymadım. bıyık bölgesini yaptıralı 16 sene oluyor çenemde de tek bir kıl vardı o zaten tek atışta gitti.
alexander kullanan bir hastanede yaptırın.

yuh hiç öyle birşey duymadım. bıyık bölgesini yaptıralı 16 sene oluyor çenemde de tek bir kıl vardı o zaten tek atışta gitti.
alexander kullanan bir hastanede yaptırın.

Benim arkadasimda baya baya yayildi ünlü bir hastanede yapilmasina ragmen

Keske hic baslamasaydim diyor.
Onu gordugum icin ben de vazgectim.

Back