Lazer Epilasyon yüze lazer uygulaması yaptıranlar

Bende çene bölgeme iğneli epil.yaptırıyorum ocak ayında başladım nerde ise azaldı tüyle ince ince oldu
ama artık acısana dayanamıyorum çok fazla açı hissediyorum ama bitmesine istiyorum akrabamız aydın da yaptırdı altı ay da bitmiş şimdi yüzünde hiç bir şey yok bana da kızıyor lazer ile yaptır diye ama ben güvenemiyorum

gerçi şimdi koltuk altıma yaptırıyorum baya oldu da ha çıkmadı bundan sonuç alırsam iğneliyi bırakabilirim lazer acıs daha az bence

yasemin nacizane önerim, iğneli ile bu kadar inceltmişken lazere bulaşmaman... birazcık daha dişini sık ve tamamen bitirmeye bak, hem ne güzel cevap da almışsın iğneliden... evet lazerden de cevap alanlar var ama bu bir risk bence şu aşamada senin için... eğer kıl yapın koyu ve yoğun olsaydı belki olabilirdi... genelde lazerden sonra kalanları temizlemek için iğneliye dönülür; sen şimdi tam tersini yapma fikrimce...

cevabın için teşekkürler
bakalım canım bende öyle düşünüyorum ama her gidişimde oflaya poflaya gidiyom gerçekten azaldı iğnelide

Ben yurtdisindayim ve igneli yani aciyannnn cok aciyan lazere toplam 3 kere gittim... ful vucut vurduruyorum yuzum dahil... bende azalma oldu... ve 1 seanstan sonra gec cikti killar.. 2.sinde dahada gec 3 ay falandi galiba.. ve bugun tekrar gittim.. yuzume ayarini 15 ten daha fazla cikartirmiyorum.. iz kalmasin diye.. ve hic bir sekilde belli olmuyor lazere gittigimin...
bacaklarim pantolon altinda kaldigi icin en yukses ayari istedim, iz kalsa dahi görünmez nasil olsa daha etek mevsimi degildir diye 25'e ayarladi ve inanin bacaklarim ful yaniyor, iz kaldi berbat bir sekilde... fakat bu izler bir kac hafta sonra gidiyor...

yuzum hafif kizardi, ama iz yok yanma hissi de yok suan.. killara gelince felaket azaldi

Eğer yüzünüzde sakalımsı sert kıllar, tüyler yoksa ve daha önce hiçbir şekilde ağda, ip vs. değdirmediyseniz sakın ola ki lazer veya iğneli epilasyona başvurmayın. Kimi insanlar ayva tüylerinden rahatsız olur, ama gerçekten her iki yöntemin de riskleri var. Lazerle ayva tüyleri kesinlikle çoğalırken, iğneli epilasyonda yüzde leke, iz kalma riski var. Çok rahatsız edici değilse bırakın kalsınlar. Birçok güzellik merkezi 1 senede bitiririz diyerek maddi kazanç sağlamayı birincil hedef yaparken, epilasyon uzmanı doktorlar benim bahsettiğim şekilde hafif ayva tüylerinden rahatsız olanlara her iki şekli de önermiyorlar.

merhaba kızlar

benimde yüz bölgemde elmacık kemiklerimin olduğunu yerde siyah tüyler vardı ama öle kalın falan değil bi güzellik merkeziyle görüştüm 6 seans gittim 1 2 3 4 derken hiç azalma olmadı aksine elimi yüzümde gezdirdikçe kalınlaşmalar olduğunu hissettim 6 seanstan sonra o tüyler yayıldı nerdeyse gözümün içinde çıkıcaklar tüysüz olayım derken iice tüylü oldum çıktım . bıraktım orayı hastane de yaptırıyorum ve burdaki lazer cihazını gördükten sonra dedim güzellik merkezindeki neydi acaba öle ışık veriyodu sadece

bilgisizliğime denk geldi yoktu ki öle giden danışim bende aslında hiç gitmek istemiyorum ama yayıldı ya sinir oldum keşke hiç başlamasaydım diiyorum ama bakalım burası ii gelirse devam ederim ama olmazsa daha da gitmem yüz bu cilt yapısınıda bozuyor çünkü

evet sevgili hatunlar... bende yüzüme lazer yaptırdım.... zannediyorum 1 yıla yakın gittim geldim... bir çok esmer gibi benim de yüzüm tüylü... yani bilmiyorum benim kıl yapım mı fazla cevap vermedi ama %40 oranında sonuç aldım diyebilirim.. zaten yüz tüyleri ince olduğu için bacak veya koltuk altı gibi sonuç vermiyor..... eğer yüzünüzde koyu kalın kıl yoksa ince tüyler varsa istenilen bir sonuç vermiyor sanki...... o yüzden salıverdim gitti:) iş hayatında sallamıyorum.. özel bir gün olursa evde alıyorum...... :)

merhaba arkadaşlar
ben buğday tenliyim ve yüzümdeki tüyler ise siyah
bundan 2sene önce lazerli tedaviye başladım alexle ve paket almıştım 14 seans ..45 günde bir gittim ve seanslar bitti ama tüyler bitmedi . sadece inceldi hala simsiyah geç çıkıyo ama bitmiyor ..son seansı 45gün önce uygulamıştık ve yüzüm şuan tüylü gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yeni bi lazer tedavisine mi başlamam gerekiyo öyle arada kaldım

bende buğday tenliyim yüzüme ağda yaptırıyordum ağda yaptıranlarda lazeri çok gördüm kalktım gittim bende lazer merkezine 6 senas hiç fayda etmedi 28.06.12 de hastaneye gittim lazer yaptırdım buda etti 7 seans 6 hafta sonra gel dedi bana ama bıyıklarım çok çıktı siyah aynaya bakmak istemez hale geldim vala çünkü ağda gibi değil ki çıktımmı al birde dün aynda yüzümü incelerken fark ettim bıyık kısmım kararmış iiice dellendim keşke biri beni uyarsaydı aman 2 kere düşün sonucunda böle olabilir die vala pişmanım desem yeridir dün dayanadım ağda yaptım sadece bıyık kısmıma işe gidiyorum sonuçta yüz kısmım için tekrar devam edicem 3 seans daha verdim kendime bitmezse daha da gitmem ne çekilmez bişeymiş bu yüz lazeri

gittiğiniz yerin adresini verebilirmisiniz

selam kızlar bende boyun ve çeneye başlamayı düşünüyordum gittiğim yerde bana "depilight diode" lazer dediler ütüleme yöntemiyle ince tüyleri de görüyo dediler ama şimdi kararsız kaldım acaba hiç bulaşmasammı daha kötü olrsa? aranızda bilen var mı bu depilight diode lazeri?

canım ben arada kalmışken eşim özel bi hastahanede farklı bi lazere başlayalım dedi ve şimdi alex lazerden dioda geçtim diodun da sıkıntısı yüz uygulamadan sonra temizlenmiyor 2hafta gibi süre sonra döküleceğini söyledi ama bi etki olmadı bende dökülme yok yani...artık o kadar sıkıldım tüylerdende tedavidende ama rabbim görüyo o yardım etsin bize
,

merhaba herkese..ben yaklaşık 1 yıl kadar yüz bölgeme lazer epilasyon yaptırdım .ilk başlarda ayda bir gidiyordum sonralarında kıllar çıkmaya ve beni rahatsız etmeye başladığı zamanlarda lazer yaptırdım..şimdi ise 37 haftalık hamileyim.anlayacağınız yaklaşık 8 aydır lazere gidemiyorum , ara vermiş bulunmaktayım..ilk başlarda kılların gebelikle tekrar eski haline gelebileceği korkusuyla panikledim .hatta gebe gebe lazer yaptırmak istedim (tabi gittiğim yer buna müsade etmedi). neyse sonralarda baktım ki kılların simsiyah olduğu yerlerde hiç kıl çıkışı olmadı hala da yok..sadece çokda sorunlu olmayan yaptımışken hadi oaralarıda yapalım dediğimiz çene altı bölgemde uzun ince ama çok siyah olmayan tüyler peyda oldu..tabi gebeliğimin son zamanlarında bana sorun yaşatmaya başladılar..ha sorun diyorum sanmayın ki lezere gitmeden önceki gibi! asla öyle değil..eskiden saçlarımı toplayamaz hep yanak çevremi kapatmaya uğraşırdım..şimdi saçlarımı istediğim gibi korkusuzca toplayabiliyorum..

bu yazıyı neden yazdığımı sorarsanız ; konu hakkında yazılanları eğer lazer yaptıracak biri olarak okuyup dikate alsaydım sanırım yüzümdeki o kıllarla bir ömür yaşamaya mecbur olduğumu düşünür hayal kırıklığına uğrar ve lazer yaptırmaktan vazgeçerdim. size tavsiyem insanların hikayelerini elbet dinleyin ama sizinde başınıza aynısı gelecek diye bir şey yok bunu da unutmayın. iyi bir merkeze gidip deneyimli ellere kendinizi bırakırsanız bence hepimiz bu dertten kurtulabilirsiniz..tıpkı ben gibi:)

elmacık kemiklerimde ki siyah tüylerden kurtulim derken yüzüm komple tüylerle doldu güneşe çıkıp elime aynayı alıp baktığımda sinirden ağlamak istedim keşke ağdaya devam etseydim hiç değilse elmacık kemiklerimi aldırıyordum mutluydum vala öle . şimdi ne yapsam die düşünüp duruyorum . benim kendi düşüncem siyah kalın kıl yoksa hiç başlamayaın tüy basıo yüzünüzü

arkadaşlar lazer epilasyon ile hiçbir zaman tamamen tüyler bitmiyor maalesef. bana da gittiğim yer bu şekilde bilgi vermişti. tüyler çok inceldi azaldı ama tamamen bitmedi. senede 1 ya da 2 kere olacak şekilde seans sayısı azaltılıyor o kadar.

Şimdi lazeri önermiyo mu kimse memnun olmayanlara alex yapılmış hep görünüşe göre bu senenin başında başlayan arkadaşlarda var onlarda söylese şuanki durumları ? :S

Şimdi lazeri önermiyo mu kimse memnun olmayanlara alex yapılmış hep görünüşe göre bu senenin başında başlayan arkadaşlarda var onlarda söylese şuanki durumları ? :S

Yaptırmadım ama özellikle alex yaptıranlar hayatımın hatası diyor.. Ayrıca eğer kaliteli bir yerse mutlaka baştan söylerler yüzdeki tüylerin yapısı farklı olduğu için yüz için seans sayısı veremiyoruz diye.. 2 sene gidenler bile var.. Zaten alex e hiç bulaşmayın.. Ayrıca yaptırdığınız gibi hemen dökülmeyecek ve yazın yaptıramayacaksınız kışın başlarsanız da yazın ara vermeniz gerekecek ama bu süre içinde kökten almak yasak mecbur kısaltacaksınız ayrıca kışın bile güneş koruyucu sürmeniz gerekecek... Hiç bulaşmadan iğneliye gidin derim.. Hem sarı siyah tüy ayrımı yok hem de yaptırdığınız anda tüyler dökülüyor.. Yalnz tek kötü yanı 15 dk dan fazla aynı bölgeye çalışılmıyor ama inanın lazerden çok daha iyi... Zaten kısa bir araştırma yaparsanız herkesin aynı fikirde olduğunu göreceksiniz...

iğneli yazın yapılabilir mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…