Bende çene bölgeme iğneli epil.yaptırıyorum ocak ayında başladım nerde ise azaldı tüyle ince ince oldu
ama artık acısana dayanamıyorum çok fazla açı hissediyorum ama bitmesine istiyorum akrabamız aydın da yaptırdı altı ay da bitmiş şimdi yüzünde hiç bir şey yok bana da kızıyor lazer ile yaptır diye ama ben güvenemiyorum
gerçi şimdi koltuk altıma yaptırıyorum baya oldu da ha çıkmadı bundan sonuç alırsam iğneliyi bırakabilirim lazer acıs daha az bence
yasemin nacizane önerim, iğneli ile bu kadar inceltmişken lazere bulaşmaman... Birazcık daha dişini sık ve tamamen bitirmeye bak, hem ne güzel cevap da almışsın iğneliden... Evet lazerden de cevap alanlar var ama bu bir risk bence şu aşamada senin için... Eğer kıl yapın koyu ve yoğun olsaydı belki olabilirdi... Genelde lazerden sonra kalanları temizlemek için iğneliye dönülür; sen şimdi tam tersini yapma fikrimce...
merhaba arkadaşlar
ben buğday tenliyim ve yüzümdeki tüyler ise siyah
bundan 2sene önce lazerli tedaviye başladım alexle ve paket almıştım 14 seans ..45 günde bir gittim ve seanslar bitti ama tüyler bitmedi . sadece inceldi hala simsiyah geç çıkıyo ama bitmiyor ..son seansı 45gün önce uygulamıştık ve yüzüm şuan tüylü gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yeni bi lazer tedavisine mi başlamam gerekiyo öyle arada kaldım
Ben yüz bölgeme yaptırıyorum komple olarak,şuan yüzde 15 kadar kaldı,onlar da ince.Kesinlikle jilet falan vurulmadı.Ten rengin açık,kıl rengin siyahsa hallolur ama cilt tetikleyebilen bir bölge,yaptırdığın yer önemli. Ben İstanbul'dayım.Yer var önerebileceğim,Tüyler inceldiğinde farklı makina kullanıyorlar,boyun bölgemde kalınlar vardı bir bölgede,onlar ilk 2 seanstan sonra bir daha çıkmadı. Yüze jilete asla ama asla izin vermeyn. Makina görsün diye yapıyoruz diyenlere de inanmayın.
bende buğday tenliyim yüzüme ağda yaptırıyordum ağda yaptıranlarda lazeri çok gördüm kalktım gittim bende lazer merkezine 6 senas hiç fayda etmedi 28.06.12 de hastaneye gittim lazer yaptırdım buda etti 7 seans 6 hafta sonra gel dedi bana ama bıyıklarım çok çıktı siyah aynaya bakmak istemez hale geldim vala çünkü ağda gibi değil ki çıktımmı al birde dün aynda yüzümü incelerken fark ettim bıyık kısmım kararmış iiice dellendim keşke biri beni uyarsaydı aman 2 kere düşün sonucunda böle olabilir die vala pişmanım desem yeridir dün dayanadım ağda yaptım sadece bıyık kısmıma işe gidiyorum sonuçta yüz kısmım için tekrar devam edicem 3 seans daha verdim kendime bitmezse daha da gitmem ne çekilmez bişeymiş bu yüz lazeri
Şimdi lazeri önermiyo mu kimse memnun olmayanlara alex yapılmış hep görünüşe göre bu senenin başında başlayan arkadaşlarda var onlarda söylese şuanki durumları ? :S
Yaptırmadım ama özellikle alex yaptıranlar hayatımın hatası diyor.. Ayrıca eğer kaliteli bir yerse mutlaka baştan söylerler yüzdeki tüylerin yapısı farklı olduğu için yüz için seans sayısı veremiyoruz diye.. 2 sene gidenler bile var.. Zaten alex e hiç bulaşmayın.. Ayrıca yaptırdığınız gibi hemen dökülmeyecek ve yazın yaptıramayacaksınız kışın başlarsanız da yazın ara vermeniz gerekecek ama bu süre içinde kökten almak yasak mecbur kısaltacaksınız ayrıca kışın bile güneş koruyucu sürmeniz gerekecek... Hiç bulaşmadan iğneliye gidin derim.. Hem sarı siyah tüy ayrımı yok hem de yaptırdığınız anda tüyler dökülüyor.. Yalnz tek kötü yanı 15 dk dan fazla aynı bölgeye çalışılmıyor ama inanın lazerden çok daha iyi... Zaten kısa bir araştırma yaparsanız herkesin aynı fikirde olduğunu göreceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?