Ya benimkilerde öyle sanırım,hani batmıyor.
Başka bir güzellik salonuda iğneli yaptır demişti,ama orada lazer olmadığından sadece iğneli olduğundan dolayı mı öyle dediler bilemedim bende.Ama bu gittiğim yerde yaptırdım vücuda lazer,ama oradaki yapan bayan yaptırma dedi,bak ben burda çalışıyorum ben bile yaptırmıyorum ağda yaptır dedi.Ama ağdayla uğraşmaktan bıktım üstelik sivilce ve siyah nokta yapıyor yanaklarımda.
Arkadaşlar bu konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum görmüş olduğunuz lazer sistemleri ve tüy renginiz bitişi etkileyen en önemli faktördür.
İğneli epilasyon küçük bölgeler için idealdir kesin sonuç alınır sebebi ise kıl köklerine tek tek iğne ile girilip akım verilmesidir.
Yüz bölgesi epilasyonlarında ise cihazlar IPL ve alex türevleri cihazlar olarak çok çeşitlidir.Bu bölge diğer bölgelere oranla inatçıdır geç bitiş bu sebeplidir ama biter ten renginiz kıl tipinize uygun jull ayarları kullanılır ise ve okutulan tüy asla yayma yapmaz yanlış lazer uygulamaları yayma olayını gerçekleştirir.Uygun jull ile girilmemesi gibi .
ya bu okuduklarım bütün umudumu kırıyor.yüzünde yeniden tüy çıkanların acaba bir kaç yıl zaman geçtikten sonra mı çıkıyor.
Merhabalar, ben yüzüme lazer epilasyona başlıyacaktım yarın ama yazılanları okuyunca vazgeçtim sanırım, kimisinde işe yaramış ama çoğu insanda yaptırmayın demiş ben uzun süredir ağda yaptırıyorum favori kısımlarındakiler daha sert diğerlerine göre bide çenemdekiler tabiki ama göz çevresinde de var onlarda siyah lakin diğerleri kadar kalın değiller daha tüy formatındalar ama siyahlar, çene ve favori kısımdakiler kıldan hallice he birde beyaz tenliyim. Durum böyle bana tavsiye verebilicek bu durumda önceden yaptırmış birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Hiç azalma ve incelme olmuyormu kesin bir çözüm olmadıgını biliyorum ama 10 günde bir ağda yerine 2ay 3 ay rahat edersin demişlerdi bana kafam çok karışmış bir durumda ve bunlardan kurtulmak istiyorum napmam lazım??
Ben yüz bölgeme yaptırıyorum komple olarak,şuan yüzde 15 kadar kaldı,onlar da ince.Kesinlikle jilet falan vurulmadı.Ten rengin açık,kıl rengin siyahsa hallolur ama cilt tetikleyebilen bir bölge,yaptırdığın yer önemli. Ben İstanbul'dayım.Yer var önerebileceğim,Tüyler inceldiğinde farklı makina kullanıyorlar,boyun bölgemde kalınlar vardı bir bölgede,onlar ilk 2 seanstan sonra bir daha çıkmadı. Yüze jilete asla ama asla izin vermeyn. Makina görsün diye yapıyoruz diyenlere de inanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?