Ben favori bölgeme 3 sene lazer epilasyon yaptırdım daha sonra tüm yüzüme yayıldı şimdi yüzüm kum gibi. Kimse yüzüne lazer epilasyon yaptırmasın!
Yüz bölgesi vücut bölgesine göre daha hassas ve tüy bakımından da daha duyarlı bir bölge. Oyüzden bilinçli ellerde yapılırsa asla korkulacak birşey yok, yeterki işini bilen dermatolog veya estetisyenler tarafndan uygulansın. Ayrıca yüzdeki tüylenme çok veya kalınsa hormonel tetkik şart.
Aynen öyle canım denedikten sonra görecekler ne kadar haklı olduğumuzu. Ben yinede bazı insanların yorumları ciddiye alacağına inandığımdan devam edeceğim yazmaya. Lazere başlamadan önce beni uyaracak kimse yoktu hatta yorumlar lazer yapılması yönündeydi. Kısaca ne diyoruz? YÜZ BÖLGESİNDE LAZERE HAYIR!!!!!
canım boşa yazıyoruzkiii yaptıma diyee söledikk tarzımı beğenmemiş arkadaş neysee Bir musibet bin nasihatten iyidir
görerek deneyim edincek artıkk başka bişey yazılamazz...
Arkadaşlar ben yüz bölgeme lazer epilasyon yaptırıyorum.Doktorum ilk gittiğimde adet düzensizliği vb sorular sordu ve şuan tahlil yaptırmaya gerek görmüyorum 3 seanstan sonra hormon bozukluğu varsa belli olur dedi.3 seanstan sonra horman bozuklu varsa tahlil vericeğini ve benim ilaç kullanıp içten düzelteceğimi onunda daha sonra dıştan tekrar yüzüme lazer yapıcağını söyledi.2 hafta sonra ben 3.seansıma gidicem ve şuan çok memnunum çok ciddi anlamda azaldı.Tarama seansına gittiğimde yüzümdekilerin inceldiğini ve 4-5 seansta bitebileceğini söylemişti.Tek korkum hormon bozukluğu.Hormon bozukluğu olduğu takdirde doktorum eskisi gibi çıkmayacağını ama ince bir şekilde tekrar çıkacağını ve 4-5 sensta bitmesi gerekirken bu sürenin uzuyacağını söylemişti.Malesef 3.seanstan sonra belli olucak ama şuan çok memnunum.
Arkadaşlar bende 2009 mart ayından bu yana yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum.Adet düzensizliği sebebi ile vücudumda ve yüzümde oldukça tüylenme şikayetim vardı.Öncelikle yüzümden başladım. Oldukçe da memnunum ve şikayeti olan bir çok arkadaşıma da tavsiye ediyorum..Benim yüzüm feci bir haldeydi düşünün artık erkek gibi traş olup sokağa çıkabiliyordum.Kalın tüyler ki tüy değil bariz kıl boyuntundaydı 3 seans sonunda yok oldu.
Bazı arkadaşlar tüylenmelerinin artışından bahsetmiş
Doktorumun bana en başta söylediğini aynen size aktarıyorum.
Öncelikle lazer kalın ve koyu renkli kıl tipinde etkili olur.Başta bunların yok olduğunu göreceksin.(ki 3-4 seans sonunda gördüm) daha sonra daha ince ve tüy formunda olanları lazerin kalınlaştırmaya başlayacağını söyledi. (Anladığım kadarı ile de arkadaşlar bu sebepten dolayı faydası olmadığını düşünüyorlar) Tüyler uzadıkça bunları jilet ile almamı istedi. Dediklerini harfien uyguladım ve dediği gibi de oldu şu an yanak bölgemde incecik olan tüyler kalınlaştı bunlarda bir kaç seans sonunda yok olacak ve ben tamamen kurtulacağım
Ama bilmenizi isterim ki lazer epilasyon daha çok,kalınlaşmış ve koyu renkli kıllar üzerinde çok daha çabuk ve etkin bir sonuç alınmasını sağlıyor. Önce onları yok ediyor inceleri de kalınlaştırıp sonrasında yokediyor.
Sadece sabır, zaman ve biraz maddiyat gerektiren bir iş. Ben şahsım adına diyebilirimki lazer epilasyondan oldukça memnunum.
Merhaba, bende 3 sene lazer epilasyon yaptırdım favori bölgeme. İlk başta bende memnundum ama daha sonra çene bölgemde tüy çıkmaya başladı ve o zaman uzmana çenemde de tüyler olduğunu söyledim ve bir seneyi geçti tüyler bitmediği gibi yoğunlaştı dedim. Ama uzman hormon bozukluğu olabilir diyerek test etmemi önerdi. Gittim hormon testi yaptırdım. Hormonlarımın gayet düzenli çalıştığı ortaya çıktı. ve artık çenemde de tüy çıktığı için o bölgeye ve zamanla tüm yüzüme alın da dahil lazer epilasyon yaptırmaya başladım. 3 senenin sonunda bir süre lazere ara vermek istediğimde çenemdeki tüylerin birnevi sakal gibi olduğunu gördüm ve yüzümün her tarafında tüyler çıktı. benim uzmanımda iyi bir uzmandı koltuklatım 4 seansta bitmişti. Ama o para kazanmak uğruna yüz bölgesine lazer epilasyon yapmanın yasak olmadığını söyledi. Şimdi hangi doktora danıştıysam yüz bölgesine lazer epilasyonun yapılmaması gerektiğini söylüyor. Ben sadece deneyimimi anlatıyorum kimse benim düşütüğüm duruma düşmesin. Karar sizin.
Sevgili fragmann yazdıklarınla korkuttun beni.Benim lazer epilasyona gitmekten başka çarem yoktu.gün geçtikce yüzüm daha çok dolmuştu.Doktorum bana çok güven verdi ve bu bikaç seansta sonuç alıncada çok sevindim.ama şimdi sonrasından korkmaya başladım. Doktorumun bitti dediği ana kadar mecbur gidicem tabi sonrasında neler olucak bunu zaman göstericek [/QUO
Canım benim amacım kimseyi korkutmak değil sadece benim düştüğüm duruma kimsenin düşmesini istememek. doktorun 3 seanstan sonra belli olacak demiş. Sonra büyük ihtimal hormanlarında bir problem olduğunu söyleyecek ya da biraz daha oyalayacak seni. Lazer epilasyon en iyi sonucu genital, koltuk altı ve alt bacak bölgesinde veriyor ve haliyle yüzdeki tüyler de bu denli kalın olmadığından çok görünür olanları inceltiyor ve ayva tüylerini kalınlaştırıyor. Benim
3 sene boyunca yaşadıklarım bunlardı. Şimdi yüzümde kum gibi görünür halde tüyler var ve bu benim tüm psikolojimi bozdu. Eski hali çok daha iyiydi. Bu tüylerden kalıcı kurtulmak için bir iğne epilasyon uzmanı buldum henüz 3 seans gittim ve emin değilim hala arayış içindeyim. benim tavsiyem eğer sende ince tüylere sahipsen hiç lazer epilasyona bulaşma iyi bir iğne epilasyon uzmanı arayışına gir. Kesin çözümü öyle elde edersin. Hem epilasyon yaptırarak daha fazla çoğaltmadan gidersen iğneli daha çabuk bitirir tüylerini.
kızlar bende geçen gün tüm yüzüme yaptırdım 1 seansı 60 lira bende sivilce hafif olduğundan biraz kızarlıklıkmolduu bayan onlar lazer sayesinde geçer dedi şimdi hafif kaldı akşamlarıda bepanten krem sür dedi .
şimdi bu kıllar çokmu çıkıcak peki erkek yüz gibi yoksa aynımı çıkıcak lütfen bir şey yazın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?