• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüze lazer epilasyon ile ilgili tecrübeli arkadaşlar

Sevgili fragmann yazdıklarınla korkuttun beni:59:.Benim lazer epilasyona gitmekten başka çarem yoktu.gün geçtikce yüzüm daha çok dolmuştu.Doktorum bana çok güven verdi ve bu bikaç seansta sonuç alıncada çok sevindim.ama şimdi sonrasından korkmaya başladım.:59: Doktorumun bitti dediği ana kadar mecbur gidicem tabi sonrasında neler olucak bunu zaman göstericek:59:[/QUO

Canım benim amacım kimseyi korkutmak değil sadece benim düştüğüm duruma kimsenin düşmesini istememek. doktorun 3 seanstan sonra belli olacak demiş. Sonra büyük ihtimal hormanlarında bir problem olduğunu söyleyecek ya da biraz daha oyalayacak seni. Lazer epilasyon en iyi sonucu genital, koltuk altı ve alt bacak bölgesinde veriyor ve haliyle yüzdeki tüyler de bu denli kalın olmadığından çok görünür olanları inceltiyor ve ayva tüylerini kalınlaştırıyor. Benim
3 sene boyunca yaşadıklarım bunlardı. Şimdi yüzümde kum gibi görünür halde tüyler var ve bu benim tüm psikolojimi bozdu. Eski hali çok daha iyiydi. Bu tüylerden kalıcı kurtulmak için bir iğne epilasyon uzmanı buldum henüz 3 seans gittim ve emin değilim hala arayış içindeyim. benim tavsiyem eğer sende ince tüylere sahipsen hiç lazer epilasyona bulaşma iyi bir iğne epilasyon uzmanı arayışına gir. Kesin çözümü öyle elde edersin. Hem epilasyon yaptırarak daha fazla çoğaltmadan gidersen iğneli daha çabuk bitirir tüylerini.

COK GECMIS OLSUN BANADA NORMAL LAZER YAYAR DEMISLERDI IGNE ÖNERMISLERDI ONA DA CESARET EDEMEDIM BENDE ADET DÜZENSIZLIGI VAR ÖNCE DÜZENE GIRMESI LAZIMMIS YOKSA TEKRARLIYOR.HELE HELE 1 YIL ICINDE HAMILE KALMAYI DÜSÜNÜYORSAN YAPTIRMA DEDILER CÜNKU HAMILELIKTE HORMON DENGESI TAMAMEN DEGISIYOR .BIRAZ HORMONAL BIR SEY BU TÜYLENME YADA AILESEL ARASTIRILARAK BIR GÜZELLIK MERKEZINE DEGILDE HASTANE KONTROLUNDE BIR CILDIYE UZMANINA YAPTIRILMASI BENCE DAHA IYI OLACAK...

bende 3 yıldır yüzüme lazer yaptırıyorum.. cihaz alexandrite.. azalma var ama tamamen bitmedi,bende bıraktım..diode lazeri yüz için öneriliyolar.. bilgisi olan varmı.. diode lazere gecmeyi düsünüyorum ama emin deilim..

Yüzdeki kıldan tüyden çok çekmiş biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim sizinle.
Bende pco hastalığı ve yumurtalıklardaki kistlerin tetiklemesiyle oluşan hormon bozukluğu sorunu var. Bundan 2-3 yıl önce (18 yaşında) ilaçla tedavi görmeye başladım, kistler biraz temizlenince doktorumun önerdiği bir cilt doktoruna lazer epilasyon için gittim. Yalnız siz siz olun yüz gibi önemli bir bölgeyi işinin ehli olmayan birilerine teslim etmeyin, dermatologlara gidin. Ama işte her cilt doktoru da bu işten anlıyor, işini iyi yapıyor diye bir şey yok malesef. Gittiğim cilt doktoru sanırım bu lazer epilasyon sistemini yeni aldırmıştı özel muayenehanesine ve pek bilgisi yoktu bu konuda. Belki normelde çok çok iyi bir doktordur ama bu konularda doktorun tecrübeli olması da önemli. Zaten bu doktora kadın doğum uzmanımın tavsiyesi üzerine gittiğim için güvenmiş ve hiç araştırma yapma gereği duymamıştım. Bunları lazer epilasyon yaptıracak olan arkadaşlar iyi araştırıp bilgi sahibi olsunlar, sonra gitsinler diye yazıyorum, aksi takdirde zaman ve para kaybı. Kadın bize maksimum 4 seansta yüzümdeki kılların tamamen biteceğini, cihazının çok etkili bir cihaz olduğunu, ayrıca da hiç ağrı olmayacağını söyledi ve bütün yüz bitinceye kadar 400 dolara anlaştık, parayı da peşin aldı bizden, ne kadar saf, salak davranmışız meğer. Düşünün yüzümdeki kıllar uzun uzunken hiçbir kısaltma yöntemine girişmeden sadece soğutucu bir jel sürerek epilasyona başlıyordu, öyle çok canım yanıyordu -ki acı eşiğim de öyle çok düşük değildir hani- üstelik bir hiç için. Tahminimce kılları kısaltmadığı için lazer ışınları kıl köküne ulaşmıyordu bile, sadece cildimi, yüzümün derisini yakıyordu ısı. Kıllardan bazıları dökülüyordu ama çoğu olduğu yerde duruyordu, kıllarımın uzun uzun görünmesinden rahatsız olduğumu söyledim doktora ve ağdayla cımbızla ya da iple alsam sorun olur mu dedim. İple alabileceğimi, sorun olmayacağını söyledi ama çok sonraları aklım başıma geldiğinde ve araştırdığımda bu işlem süresince başka hiçbir epilasyon yönteminin uygulanmaması gerektiğini öğrendim.. 4 seans sonunda okulum açıldığı için başka şehre üniversiteye gitmek zorunda kaldım, tabii hâlâ yüzümde bir sürü kılla tüyle birlikte.

Mecburen tekrar sir ağdayla veya iple aldırmaya başladım yüzümü. Bu iki yıl sonunda hastalığım yine tekrar etti ve yine kadın doğum doktorunun yolunu tuttuk. Tahliller, ultrasonografik incelemeler sonrasında ilaçlara tekrar başladım. Ah o ilaçlar.. Beni psikolojik yönden çok etkilediler, hiç olmadığım bir insana dönüştürdüler, sinirli, aşırı hassas, mutsuz, özetle depresif.. Ama artık dayanamıyordum bütün bunların sosyal yaşantımı ve kişiliğimi mahvetmesine, beni sevdiğim insanlardan uzaklaştırmasına.. Düşünün 21 yaşında genç bir kızım ve üniversitede okuyorum, haliyle okulu dondurmak zorunda kaldım. Çünkü hassas bir cilde sahibim, kuaför kıllarımı temizledikten sonra kıpkırmızı olup abartısız 1 saat oradan dışarı çıkamıyordum ki kızarıklık azalsın, sonra da kapatıcı, fondoten vs. sürmek zorunda kalıyordum ki kaldığım devlet yurduna, insanların şu kızın yüzünde tüp mü patlamış şeklindeki bakışları olmadan gidebileyim ve kıllarım artık 2-3 günde çıkmaya başlamıştı zaten. İnsanlarla diyaloga girmeye çekinir hale geliyorsunuz, öyle bir özgüven eksikliği yaratıyor ki bu durum. Hiçbir şeyi önceden planlayamıyor, arkadaşlarınıza söz verip tamam çıkalım dışarı filan gün diyemiyorsunuz, kıllarınızın çıkacağı zamana göre ayarlamanız gerekiyor hayatınızı..

Neyse işte biz konumuza dönelim. Bu kez iyice araştırdım gideceğim cilt doktorunu ve iyi bir doktor buldum da. Kadın bakar bakmaz dedi, senin kıllarını lazer tamamen bitirmez, kumral ve açık sarı kılların da var, hatta bir iki tane kıl çekti çenemden köklerine baktık ki sarı.. Biz koyu olanları yok edeceğiz, ama hormon bozukluğunun olması kötü, ilerde tekrar edebilir, o yüzden her altı ayda bir ultrasona gireceksin , tahlillerini yaptıracaksın, sürekli kontrol altında tutacağız artık seni dedi. Çok hoşuma gitti bu tutumu. Hatta favorilerimi de lazer epilasyon yaptırmak istiyordum, parana yazık olur, renginden dolayı oradaki kılları görmez makine dedi kadın. Başkası olsa daha fazla para kazanmak için o bölgeyi de yapalım derdi. Çene, çene altı ve bıyık için seans başına 145 lira ödüyorum, bir de bir seans bir kontrol şeklinde işliyor süreç, kontrollerden para alınmıyor.(Yine aynı şekilde lazer epilasyon kontrol dediğim de) Yüz bölgesine jilet sürmüyor bu doktor, çok ince uçlu makaslarla her bir kılı tek tek kısaltıyor iyice, sonra da başlıyor epilasyona. Cihaz alex, soğuk hava üfleyeninden. Beyaz tenliyim ve 5 seans gittim şimdiye kadar, daha bayağı kıl var ama maşallah azalıyor tüyler çok şükür , inşallah böyle de devam eder.:nazar: Bir de ince tüyler ve sarı olanlar için, doktor beni hemen 2. seans lazerden sonra(kıllardan daha çabuk kurtulmam ve daha rahat edebilmem için) bir iğneli epilasyoncuya gönderdi, her yere güven olmuyor diye kendi tanıdığı birine yönlerdirdi, maşallah ondan da memnunum şu an için. Lazer epilasyon olduktan bir hafta sonra iğneliye gidiyorum. Bir de güneş koruyucu yazdı 30 faktörlük, kapatıcı da içeriyor. Hani kılları falan da saklıyor biraz kapatıcı içerdiği için. Benim tecrübelerim bunlar, umarım yardımcı olabilmişimdir:71:

Aynı mesajı iki defa yollamışım da düzelttim şimdi:1:
Bu arada epilasyon zamanı gelinceye kadar aralarda çok uzayan kılları makasla almamın bir sakıncası yokmuş, ama doktor sakın ağda, cımbız, ip falan sürme yüzüne dedi.

Son düzenleme:
Arkadaşım bilinçsiz diye bir lazer yok. Bilinçli olunca ışınlar mı değişiyor, tüyü kökünden yok mu ediyor noluyor yani? Bütün lazer cihazları aynıdır. İnce tüyü yok etmez aksine çoğaltır. 3 senelik deneyimim sonunda bunu çok iyi öğrendim ve çok iyi araştırdım. Doktorlar bile karşı çıkıyor yüz bölgesinde lazer epilasyona. ince tüyleri sadece iğneli epilasyon yok eder.

Be bakırköyde bı yere basladım. Sadece lazer yapılıyor baska bısey yapılmıyor ve guzellık merkezı degıl. Daha ılk seans gıttım. Çenemdekı tuyler sımsıyah. Hatta gıtmeden once uzattıgımda psıkolojım bozuldu evde hapısdım resmen. Uzmanın bana dedıgı yanaklardakı ayva tuylere yapamayız etkı etmez. sadece kalın olan favorı cene ve bıyıga yaparız, onda da bı sure sonra bazı kıllar gucsuzlesır ve lazer fayda etmez. Kalan kılları da baska bı yerde ıgnelı yaptırırsınız dedı. Kesınlıkle yuzume jılet vurulmuyor. Ben evde kıl kesme makınesıyle kesıyorum ama o da bellı edıyor yanı ıgrenc bı durum. eger benle aynı durumda degılsenız asla guzellık merkezınde lazer yaptırmayın. Ince tuylere faydası yok daha da cogalır. Erkek tıpı sıyah tuylenmeye fayda edıyor o da hepsının tamamen bıtırmıyormus. Ben daha 1 seans gıttım bıraz azaldı yarın 2. seansa gıdıcem, yazın denıze gıdecegım ıcın ara verıcem bu surede napıcam bılmem ama kıl kesme makınesıyle ıdare edıcem artık:((

Değerli üye ve misafir hanımlar,
1986 yılından beri sadece iğneli epilasyon konusunda hizmet sunan ve bir yılı aşkın süredir de bu siteye üye olarak tüm epilasyon yöntemleri üzerine yazılanları okumaya çalışan bir güzellik uzmanı olarak gerek kendi mesleki tecrübem gerekse burada takip ettiklerime dayanarak özellikle yüz bölgesi için sizlere Lazer epilasyon yönteminden ve IPL den uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Lütfen samimiyetime inanın ve son derece net olarak yazdığım bu ifadeden dolayı beni reklam yapıyor olmakla suçlamadan önce çok iyi araştırın. Sonradan pişman olan o kadar çok hanım var ki inanamazsınız. Sağlıklı günler diliyorum.

Aysel hanim merhabaa..
sizin bu lazer epilasyon ve igneli epilasyon basliklari altinfa bi cok yorumunuzu gordum ve size danismak istedimm samimiyetinize guvenerek...
ben 4 seans lazer yaptirdimm fakat hic memnun degilimm eskiden daha sert cikmaya basladi sankii o yuzden devam etmek istemiyorumm sizce ne yapmaliyimm ?? Igneliyede gitmeye cok korkuyorum ankarada yasiyorum burda bikac ismi cok duydum bu forumdan amaa bilemiyorumm ogrenciyim ve yara bere icinde cikamam ki insann icinee napcamm benn banaa bi yol gosterinn.. :(

Yüzdeki kıldan tüyden çok çekmiş biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim sizinle.
Bende pco hastalığı ve yumurtalıklardaki kistlerin tetiklemesiyle oluşan hormon bozukluğu sorunu var. Bundan 2-3 yıl önce (18 yaşında) ilaçla tedavi görmeye başladım, kistler biraz temizlenince doktorumun önerdiği bir cilt doktoruna lazer epilasyon için gittim. Yalnız siz siz olun yüz gibi önemli bir bölgeyi işinin ehli olmayan birilerine teslim etmeyin, dermatologlara gidin. Ama işte her cilt doktoru da bu işten anlıyor, işini iyi yapıyor diye bir şey yok malesef. Gittiğim cilt doktoru sanırım bu lazer epilasyon sistemini yeni aldırmıştı özel muayenehanesine ve pek bilgisi yoktu bu konuda. Belki normelde çok çok iyi bir doktordur ama bu konularda doktorun tecrübeli olması da önemli. Zaten bu doktora kadın doğum uzmanımın tavsiyesi üzerine gittiğim için güvenmiş ve hiç araştırma yapma gereği duymamıştım. Bunları lazer epilasyon yaptıracak olan arkadaşlar iyi araştırıp bilgi sahibi olsunlar, sonra gitsinler diye yazıyorum, aksi takdirde zaman ve para kaybı. Kadın bize maksimum 4 seansta yüzümdeki kılların tamamen biteceğini, cihazının çok etkili bir cihaz olduğunu, ayrıca da hiç ağrı olmayacağını söyledi ve bütün yüz bitinceye kadar 400 dolara anlaştık, parayı da peşin aldı bizden, ne kadar saf, salak davranmışız meğer. Düşünün yüzümdeki kıllar uzun uzunken hiçbir kısaltma yöntemine girişmeden sadece soğutucu bir jel sürerek epilasyona başlıyordu, öyle çok canım yanıyordu -ki acı eşiğim de öyle çok düşük değildir hani- üstelik bir hiç için. Tahminimce kılları kısaltmadığı için lazer ışınları kıl köküne ulaşmıyordu bile, sadece cildimi, yüzümün derisini yakıyordu ısı. Kıllardan bazıları dökülüyordu ama çoğu olduğu yerde duruyordu, kıllarımın uzun uzun görünmesinden rahatsız olduğumu söyledim doktora ve ağdayla cımbızla ya da iple alsam sorun olur mu dedim. İple alabileceğimi, sorun olmayacağını söyledi ama çok sonraları aklım başıma geldiğinde ve araştırdığımda bu işlem süresince başka hiçbir epilasyon yönteminin uygulanmaması gerektiğini öğrendim.. 4 seans sonunda okulum açıldığı için başka şehre üniversiteye gitmek zorunda kaldım, tabii hâlâ yüzümde bir sürü kılla tüyle birlikte.

Mecburen tekrar sir ağdayla veya iple aldırmaya başladım yüzümü. Bu iki yıl sonunda hastalığım yine tekrar etti ve yine kadın doğum doktorunun yolunu tuttuk. Tahliller, ultrasonografik incelemeler sonrasında ilaçlara tekrar başladım. Ah o ilaçlar.. Beni psikolojik yönden çok etkilediler, hiç olmadığım bir insana dönüştürdüler, sinirli, aşırı hassas, mutsuz, özetle depresif.. Ama artık dayanamıyordum bütün bunların sosyal yaşantımı ve kişiliğimi mahvetmesine, beni sevdiğim insanlardan uzaklaştırmasına.. Düşünün 21 yaşında genç bir kızım ve üniversitede okuyorum, haliyle okulu dondurmak zorunda kaldım. Çünkü hassas bir cilde sahibim, kuaför kıllarımı temizledikten sonra kıpkırmızı olup abartısız 1 saat oradan dışarı çıkamıyordum ki kızarıklık azalsın, sonra da kapatıcı, fondoten vs. sürmek zorunda kalıyordum ki kaldığım devlet yurduna, insanların şu kızın yüzünde tüp mü patlamış şeklindeki bakışları olmadan gidebileyim ve kıllarım artık 2-3 günde çıkmaya başlamıştı zaten. İnsanlarla diyaloga girmeye çekinir hale geliyorsunuz, öyle bir özgüven eksikliği yaratıyor ki bu durum. Hiçbir şeyi önceden planlayamıyor, arkadaşlarınıza söz verip tamam çıkalım dışarı filan gün diyemiyorsunuz, kıllarınızın çıkacağı zamana göre ayarlamanız gerekiyor hayatınızı..

Neyse işte biz konumuza dönelim. Bu kez iyice araştırdım gideceğim cilt doktorunu ve iyi bir doktor buldum da. Kadın bakar bakmaz dedi, senin kıllarını lazer tamamen bitirmez, kumral ve açık sarı kılların da var, hatta bir iki tane kıl çekti çenemden köklerine baktık ki sarı.. Biz koyu olanları yok edeceğiz, ama hormon bozukluğunun olması kötü, ilerde tekrar edebilir, o yüzden her altı ayda bir ultrasona gireceksin , tahlillerini yaptıracaksın, sürekli kontrol altında tutacağız artık seni dedi. Çok hoşuma gitti bu tutumu. Hatta favorilerimi de lazer epilasyon yaptırmak istiyordum, parana yazık olur, renginden dolayı oradaki kılları görmez makine dedi kadın. Başkası olsa daha fazla para kazanmak için o bölgeyi de yapalım derdi. Çene, çene altı ve bıyık için seans başına 145 lira ödüyorum, bir de bir seans bir kontrol şeklinde işliyor süreç, kontrollerden para alınmıyor.(Yine aynı şekilde lazer epilasyon kontrol dediğim de) Yüz bölgesine jilet sürmüyor bu doktor, çok ince uçlu makaslarla her bir kılı tek tek kısaltıyor iyice, sonra da başlıyor epilasyona. Cihaz alex, soğuk hava üfleyeninden. Beyaz tenliyim ve 5 seans gittim şimdiye kadar, daha bayağı kıl var ama maşallah azalıyor tüyler çok şükür , inşallah böyle de devam eder.:nazar: Bir de ince tüyler ve sarı olanlar için, doktor beni hemen 2. seans lazerden sonra(kıllardan daha çabuk kurtulmam ve daha rahat edebilmem için) bir iğneli epilasyoncuya gönderdi, her yere güven olmuyor diye kendi tanıdığı birine yönlerdirdi, maşallah ondan da memnunum şu an için. Lazer epilasyon olduktan bir hafta sonra iğneliye gidiyorum. Bir de güneş koruyucu yazdı 30 faktörlük, kapatıcı da içeriyor. Hani kılları falan da saklıyor biraz kapatıcı içerdiği için. Benim tecrübelerim bunlar, umarım yardımcı olabilmişimdir:KK71:

Merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle.. Bende yüz için gidiyorum doktorumdan memnunum şükür.. Doktor ve yer önemli, insanlar neden güzellik merkezine, doktoru hemşiresi olmayan, nerden geldiği belirsiz güzellik "uzmanlarına" gider anlamış değilim.

Sana sormak istediğim, kapatıcı içeren güneş kreminin adını markasını söyler misin acaba? Bende yüz için gidiyorum, bioderma akn mat kullanıyorum cildim akneye meilli olduğundan.. Tabi nokta nokta siyah kıl kökleri görünüyor bi süre ya, dökülme ve çıkma aşamalarında, senin krem kapatıyorsa ben de öğrenmek isterim adı nedir diye :)))

Merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle.. Bende yüz için gidiyorum doktorumdan memnunum şükür.. Doktor ve yer önemli, insanlar neden güzellik merkezine, doktoru hemşiresi olmayan, nerden geldiği belirsiz güzellik "uzmanlarına" gider anlamış değilim.

Sana sormak istediğim, kapatıcı içeren güneş kreminin adını markasını söyler misin acaba? Bende yüz için gidiyorum, bioderma akn mat kullanıyorum cildim akneye meilli olduğundan.. Tabi nokta nokta siyah kıl kökleri görünüyor bi süre ya, dökülme ve çıkma aşamalarında, senin krem kapatıyorsa ben de öğrenmek isterim adı nedir diye :)))
Canım Hamilton Everyday Face güneş kremini kullanıyordum, bir araştır istersen.

Neyse işte biz konumuza dönelim. Bu kez iyice araştırdım gideceğim cilt doktorunu ve iyi bir doktor buldum da. Kadın bakar bakmaz dedi, senin kıllarını lazer tamamen bitirmez, kumral ve açık sarı kılların da var, hatta bir iki tane kıl çekti çenemden köklerine baktık ki sarı.. Biz koyu olanları yok edeceğiz, ama hormon bozukluğunun olması kötü, ilerde tekrar edebilir, o yüzden her altı ayda bir ultrasona gireceksin , tahlillerini yaptıracaksın, sürekli kontrol altında tutacağız artık seni dedi. Çok hoşuma gitti bu tutumu. Hatta favorilerimi de lazer epilasyon yaptırmak istiyordum, parana yazık olur, renginden dolayı oradaki kılları görmez makine dedi kadın. Başkası olsa daha fazla para kazanmak için o bölgeyi de yapalım derdi. Çene, çene altı ve bıyık için seans başına 145 lira ödüyorum, bir de bir seans bir kontrol şeklinde işliyor süreç, kontrollerden para alınmıyor.(Yine aynı şekilde lazer epilasyon kontrol dediğim de) Yüz bölgesine jilet sürmüyor bu doktor, çok ince uçlu makaslarla her bir kılı tek tek kısaltıyor iyice, sonra da başlıyor epilasyona. Cihaz alex, soğuk hava üfleyeninden. Beyaz tenliyim ve 5 seans gittim şimdiye kadar, daha bayağı kıl var ama maşallah azalıyor tüyler çok şükür , inşallah böyle de devam eder.:nazar: Bir de ince tüyler ve sarı olanlar için, doktor beni hemen 2. seans lazerden sonra(kıllardan daha çabuk kurtulmam ve daha rahat edebilmem için) bir iğneli epilasyoncuya gönderdi, her yere güven olmuyor diye kendi tanıdığı birine yönlerdirdi, maşallah ondan da memnunum şu an için. Lazer epilasyon olduktan bir hafta sonra iğneliye gidiyorum. Bir de güneş koruyucu yazdı 30 faktörlük, kapatıcı da içeriyor. Hani kılları falan da saklıyor biraz kapatıcı içerdiği için. Benim tecrübelerim bunlar, umarım yardımcı olabilmişimdir:KK71:
merhaba aynı dert bende de var pcodan dolayı. hangi şehirde yaşıyorsunuz? güvenilir bir yerde yaptırmak istiyorum lazer epilasyonu yardımcı olabilecekler yardım ederse çook sevinirim.

hormonel değerlerinize baktırın çünkü bunlar kontrol edilmezse eğer hiç bir sonuç alınmıyormuş...:84::84: ayrıca da koyu kılları lazer daha iyi görüyor dediler:78: yani açık renkli ten ve ille de koyu renkli ve derin köklü kıllar alexle daha iyi sonuç verirmiş(eminim bu lazer konusunu benden daha iyi araştıran olmamıştır :93:)... bende bugün gittim yarın için ilk randevumu aldım umarım kurtulurum şu sakal misali kıllarımdan:KK76::KK76::KK76:
Ben de başladım ama daha çok arttı sizin şuan durumunuz Nasıl alex işe yaradı mı

Arkadaşlar merhaba, yüze lazer epilasyon yapan/yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak. Yüzünüzdeki tüyleri traş bıçağıyla kesiyor muydunuz? Benim evde remington kişisel lazer aletim var, ben vucuduma kullanıyorum, ama geçen gün yüz bölgesi için olan başlığıyla yüzüme de kullandım tüyleri kesmeden. Açıkçası kesmeyi de düşünmüyorum, azalırsa azalır, azalmazsa da yeter ki çoğalmasın diye düşünerek. Tüyleri kesmesek bile mi arttırıyor lazer? Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba, yüze lazer epilasyon yapan/yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak. Yüzünüzdeki tüyleri traş bıçağıyla kesiyor muydunuz? Benim evde remington kişisel lazer aletim var, ben vucuduma kullanıyorum, ama geçen gün yüz bölgesi için olan başlığıyla yüzüme de kullandım tüyleri kesmeden. Açıkçası kesmeyi de düşünmüyorum, azalırsa azalır, azalmazsa da yeter ki çoğalmasın diye düşünerek. Tüyleri kesmesek bile mi arttırıyor lazer? Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler...
Sakın tüylerinizi makineyle kısaltmayın ucları sert ve küt oluyor.elinizi sürmek dahi istemezsiniz.

Nasıl yani kısaltmadan? Lazer yaptırıyorsanız illaki kısaltmak isterler.Tek basına kısaltmayın demek istedim

Yok yok ben evime Remington'un lazer cihazını aldım. Vücudum için almıştım ama acaba hiç tüyleri dokunmadan yüzüme de kullansam fayda eder mi diye denedim. Hani etmezse de tüyleri kesmeye cesaretim yoktu zaten artar diye. Bu şekilde tüyleri kesmeden yapıldığında da arttırma ihtimali var mı, beni o korkuttu.

Merhaba 3 yıl önce Alex'e başladım kıllarımı arttırdı şuan sadece göz çukurumda kıl yok boynuma kadar sıçradı ne yapmalıyım aklım çok karışık bazı platformlarda sonrana xl yi önermişler bazılarında ise altın uçlu iğneli epilasyonu benim gibi olan veya bilgisi olan yardımcı olur mu,şimdiden teşekkürler :KK43:

kızlar..yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum..bi yer buldum ve bitene kadar 600TL dediler..bu konuda pek bilgisizim.bana yardımcı olurmusunuz???senağlama
Yani canım benim kesinlikle yaptırma yüze lazer yaptırılmaz killarin çok kalınsa olur ancak oda yalnızca 2 seansta biter para kazanmak için 7 8 10.ay diyolar .. yoksa onlar da biliyolar yüz E lazer olmazz derinin altında uyuyan kilkoku var bir sürü onlari uyandirrsaniz daha felaket çıkar sakin ola ki kimseye kanmayın yüz E lazer yaptırmayın !! Doktor derse bile yaptırmayın cnku doktor bnu diyosa emin ol para kazanmak için dir sakin bu hataya düşmeyin iğneli yaptırın ama onda da iz kalma riski var çok iyi birini bulcan tecrübeli anca ina yaptirabilirsin guzellik merkezinde ki acemi asistan tarz8 insanlara sakin emanet etmeyin kendinizi benden solemesi

Ben yollar önce bir hastanede çene bölgeme lazer yaptırdım 8ldukca pahalıydı o zamanlar erkek gibi kalın kıl çıkıyordu aldığım için çok fayda gördüm büyük 8lcude bitti memnun kaldım ama.tamamen bitmedi üç beş kıl.xikiyor.yine iğneli yüzümü yara yaptı birdaha yaptırmadım hala bir kaç atış kuaförde yaptırıyorum çok.cuzi bir paraya ben lazerden memnun kaldım kalın di tuylerim

Back