Lazer Epilasyon yüze lazer epilasyon ile ilgili tecrübeli arkadaşlar

Kızlar bende geçen gün tüm yüzüme yaptırdım 1 seansı 60 lira bende sivilce hafif olduğundan biraz kızarlıklıkmolduu bayan onlar lazer sayesinde geçer dedi şimdi hafif kaldı akşamlarıda bepanten krem sür dedi .

şimdi bu kıllar çokmu çıkıcak peki erkek yüz gibi yoksa aynımı çıkıcak lütfen bir şey yazın ...

prensesss ilk seansınsa devam etme canım uyuyan kıllarında uyanmasınn....
lazaerle yüz kesinlikle bitmiyor hattaa boyuna olmayan yerlere sarıyorr...
iyi bir iğneli epilasyoncu araştırr yaptır kış olması büyük avantajj...

bakalım ne oacak... diod lazer yapıyorlar yüze zaten... kıydım paraya lüx bi yere gittim:) inşallah iyi bir sonuç olur.. 12 seans sürecek dedi kız.. yüz olduğu için hormonal değişikliklerden çabuk etkileniyormuş ve yüz tüylerinin yok olması uzun zaman alıyormuş... şimdi 1 yıla yakın sürecek :) sonuçlarımı yazarım burdan.. esmer ve kıllı bir yüze sahibim....:)

slm kızlar bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum benim cildim hassas we birazda sivilce war korkuyorum bişi olcak die(( ama tüylerimden de kurtulmak istıyorum ne yapmalıyımm lütfen yardım(((((((( bu arada denizl,de yasıyorum denizlide önerdiğiniz biyer warmı...teşekkürler...

yüzdeki tüm kıl tüyden kurtulmanın yolu kalın köklüler için alex ince ayva tüyler için de iğneliden geçiyormuş arkadaşlar benim görüştüğüm uzman öyle dedi ve bunun garantisini verdi hatta hormonel bozuluk neticesinde oluşan kıllar için ilaçla eş zamanlı olması daha çabuk ve etkin sonuç alınmasına yardımcı olurmuş:84:.... diod içinde yüzünde sarı ve ince ayva tüyleri olanlarda etkin oluyor dedi yani siyah köklü kıllılar alexe ; kumral olup tüylrri daha açık renk olanlar dioda buyursun.....

ben 3 sene önce yüzüme lazer yaptırdım fakat 2 sene sonra hepsi yeniden çıktı iğneli denedim iz kalmaya başladı bıraktım şimdi yeniden lazer yaptırmak istiyorum ama yine yeniden çıkmasını istemiyorum bu yüzden çok iyi araştırma yapmak gerek daha önce arkadaş tavsiyesi ile kendime uygun olup olmadığını bilmeden yaptırdım....sonuç ortada hiçbir bilgim de yok...

geçmiş olsun cnm...(( bak çok korktum şimdi wazmı geçsem nee(ben tüylerımden kurtulmak ıstıorum ama cildim hassas yaa ya bişi olursa die korkuorum..nese tekrar geçmiş olsun umarım iyi sonuç elde edrsin..

hormonel değerlerinize baktırın çünkü bunlar kontrol edilmezse eğer hiç bir sonuç alınmıyormuş...:84::84: ayrıca da koyu kılları lazer daha iyi görüyor dediler:78: yani açık renkli ten ve ille de koyu renkli ve derin köklü kıllar alexle daha iyi sonuç verirmiş(eminim bu lazer konusunu benden daha iyi araştıran olmamıştır :93:)... bende bugün gittim yarın için ilk randevumu aldım umarım kurtulurum şu sakal misali kıllarımdan

ben de dudak üstüne yaptırıyorum 6 seans oldu hala aynı .kadın bazen buzla bazen jelle yapıyo hangisi daha iyi..off yaaa

ayyy hadi inşallah gelişmelerden haberdar et bizi:)))

Ben 5 sene önce koltuk altıma alex ile başladım sonuçtanda memnunum şimdi cılız en fazla 4 kılım vardır onlarıda jiletle alıyorum hatta boyle almama ragmen o bile geç çıkıyor. Koltuk altında etkili. Bacaklarımı yaptırdım ve batık sorunum vardı çok çok iyi bir sonuç elde ettim ondanda, tabi bitmedi ama hiç sorun olacak kıllar değil kalanlar, onlarıda jiletle gitsin... Ama !!! Dudak üstüne yaptırdıgım lazer uygulaması çenemde hiç kıl olmamasına ragmen orda koyu 2 kılın cıkmasına sebep oldu. Yanı dudak ustune yaptırdıgım lazer bana çenede çıkan kıllara neden oldu... Sonra 2 kıl diyip orayada lazer atışı yaptırdım ve şu anda tam tabiriyle çok kalın olmasada(kaş gibi) gözle çok rahat fark edilecek kıllarım mevcut bütün çene bölgemde ( Sayı 2 kıldı şimdi 30 vardır)... ve gitmiyorlar alex le... Sanırım bu bölgeyi iğneli epilasyonla çözümleyeceğim

cnm bacakların için ne kadar ödedin..iyi sonuç almışsın ne güzel..bende düşünüyorum batık sorunu bende de war..ama yüzüm için faworiler için acaba iğnelimi ii olur..

Bacak için 250 TL ödedim fakat her gidişimde bu rakam düşüyor azaldığı için mesela 2. seansta 200 sonra 180 gibi ücretler verdim... Eger batıgın varsa kesinlikle lazer yaptırmalısın :) Sonuç çok güzel :)

Yüzünüz için bir öneride bulunamayacagım çünkü iğnelide leke bırakıyor diye biliyorum .. Gerçi, yüzünüzdeki kılların cinsi nedir ne değildir bilmedende bişey söylenmez sanırım .. Çünkü laazer koyu olan kıllarda etkili, acık olanlarıda koyulaştırıyor yüzde ve arttırıyor sayısını.. Kimisi memnun ama yüzde yaptırdıgı lazeR uygulamsından, sanırım bununda nedeni koyu kılların mevcut olması.. Karar sizin..
Bu durum herkeste farklılık gösterir. Benm tecrübelerim bu kadar :)

yüz için lazer uygulamasının yanlış olduğunu bir milyon kezz söledik ama herkes halaa yüz için lazer araştırması içindee...yüzünüzdeki 10 kılın 100 e çıkmasını istiyorsanızz uyuyan kıllarıda uyandırmak istoyorsanız, boyuna kadar yaılan kıllar armağan edilsin istiyorsanız tabi buyrun gidinn....

bacak genital koltuk altı bunlara etkili ama yüz aslaa...kolda aynı şekilde..

Arkadaşım bu nasıl bir cvp öğretmen uslubuyla belki çocuğum yaşındasın karşında cahil insan yok bizde biliyoruz okuyoruz ne biliyorsun benim yüzümdeki kılların yapısını belki çok sert o dediğin kıl yapısına göre geçerli olan değişebilen birşey ayrıcada ne olursa olsun ben yüzüme lazer yaptırayımmı diye sormadım yer sordum sen tecrübeni paylaşmışsındır zaten kale alan alır almayan almaz kimse senin çocuğun değil bu uslupla cvp veriyorsun.Allah allah

Ayrıcada iki ablam yüzüne lazer yaptırdı ikisininde bitti üstelikde kıl yapıları hem tüy gibiydi hemde daha azdı ama başka şehirde oturdukları için yaptırdıkları yerden yararlanma olanağım yok benim yüzümdekiler daha sert ve siyah doğru yeri bulursam daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum tabi bu açıklamayı sana yapmadım çünkü uslubunu beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…