ben 3 sene önce yüzüme lazer yaptırdım fakat 2 sene sonra hepsi yeniden çıktı iğneli denedim iz kalmaya başladı bıraktım şimdi yeniden lazer yaptırmak istiyorum ama yine yeniden çıkmasını istemiyorum bu yüzden çok iyi araştırma yapmak gerek daha önce arkadaş tavsiyesi ile kendime uygun olup olmadığını bilmeden yaptırdım....sonuç ortada hiçbir bilgim de yok...
hormonel değerlerinize baktırın çünkü bunlar kontrol edilmezse eğer hiç bir sonuç alınmıyormuş...:84::84: ayrıca da koyu kılları lazer daha iyi görüyor dediler:78: yani açık renkli ten ve ille de koyu renkli ve derin köklü kıllar alexle daha iyi sonuç verirmiş(eminim bu lazer konusunu benden daha iyi araştıran olmamıştır :93:)... bende bugün gittim yarın için ilk randevumu aldım umarım kurtulurum şu sakal misali kıllarımdan
Ben 5 sene önce koltuk altıma alex ile başladım sonuçtanda memnunum şimdi cılız en fazla 4 kılım vardır onlarıda jiletle alıyorum hatta boyle almama ragmen o bile geç çıkıyor. Koltuk altında etkili. Bacaklarımı yaptırdım ve batık sorunum vardı çok çok iyi bir sonuç elde ettim ondanda, tabi bitmedi ama hiç sorun olacak kıllar değil kalanlar, onlarıda jiletle gitsin... Ama !!! Dudak üstüne yaptırdıgım lazer uygulaması çenemde hiç kıl olmamasına ragmen orda koyu 2 kılın cıkmasına sebep oldu. Yanı dudak ustune yaptırdıgım lazer bana çenede çıkan kıllara neden oldu...Sonra 2 kıl diyip orayada lazer atışı yaptırdım ve şu anda tam tabiriyle çok kalın olmasada(kaş gibi) gözle çok rahat fark edilecek kıllarım mevcut bütün çene bölgemde ( Sayı 2 kıldı şimdi 30 vardır)... ve gitmiyorlar alex le... Sanırım bu bölgeyi iğneli epilasyonla çözümleyeceğim
yüz için lazer uygulamasının yanlış olduğunu bir milyon kezz söledik ama herkes halaa yüz için lazer araştırması içindee...yüzünüzdeki 10 kılın 100 e çıkmasını istiyorsanızz uyuyan kıllarıda uyandırmak istoyorsanız, boyuna kadar yaılan kıllar armağan edilsin istiyorsanız tabi buyrun gidinn....
bacak genital koltuk altı bunlara etkili ama yüz aslaa...kolda aynı şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?