Arkadaşlar bende 2009 mart ayından bu yana yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum.Adet düzensizliği sebebi ile vücudumda ve yüzümde oldukça tüylenme şikayetim vardı.Öncelikle yüzümden başladım. Oldukçe da memnunum ve şikayeti olan bir çok arkadaşıma da tavsiye ediyorum..Benim yüzüm feci bir haldeydi düşünün artık erkek gibi traş olup sokağa çıkabiliyordum.Kalın tüyler ki tüy değil bariz kıl boyuntundaydı 3 seans sonunda yok oldu.
Bazı arkadaşlar tüylenmelerinin artışından bahsetmiş
Doktorumun bana en başta söylediğini aynen size aktarıyorum.
Öncelikle lazer kalın ve koyu renkli kıl tipinde etkili olur.Başta bunların yok olduğunu göreceksin.(ki 3-4 seans sonunda gördüm) daha sonra daha ince ve tüy formunda olanları lazerin kalınlaştırmaya başlayacağını söyledi. (Anladığım kadarı ile de arkadaşlar bu sebepten dolayı faydası olmadığını düşünüyorlar) Tüyler uzadıkça bunları jilet ile almamı istedi. Dediklerini harfien uyguladım ve dediği gibi de oldu şu an yanak bölgemde incecik olan tüyler kalınlaştı bunlarda bir kaç seans sonunda yok olacak ve ben tamamen kurtulacağım
Ama bilmenizi isterim ki lazer epilasyon daha çok,kalınlaşmış ve koyu renkli kıllar üzerinde çok daha çabuk ve etkin bir sonuç alınmasını sağlıyor. Önce onları yok ediyor inceleri de kalınlaştırıp sonrasında yokediyor.
Sadece sabır, zaman ve biraz maddiyat gerektiren bir iş. Ben şahsım adına diyebilirimki lazer epilasyondan oldukça memnunum.