Güneş Kremleri yuze hangı krem

Güneş kremleri, bronzlaşma

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
ben yuzum ıcın bu yaz lancome 50 faktor kullandım ama berbat bıseydı yuzumde kalıp gıbı kalmasının harıcınde butun yuzum sıvılce oldu acaba yuz ıcın ne tavsıye edersınız ama sadece denızde degıl sureklı nemlendırıcı ustune surmak ıcın

merhaba bence yüzüne hem nemlendirici hem 50faktörlk güneş kremi fazla gelmiştir canım ya güneş koruma ürününü ya da 20-25spf içeren bir nemlendirici kullanmanı öneririm ben olay in spf20 içeresen nemlendiricisini kullanıyorum ve çok memnunum..

sanırım canım ben de sımdı lancome prımordale kullanıyorum kendınden 15 faktor ama artık bu aydan sonra artırmam gerekıcek galıba bıoderma allıcam

evet mayıs ayından itibaren spf 15 az gelecektir ama spf 25 ideal olacaktr diye düşünüyorum hem nemlendirici hem koruyucu olarak iki işlevi de görür gereksiz sivilcelerle de uğraşmazsınız:) şmdiden güle güle kullanın.

evet mayıs ayından itibaren spf 15 az gelecektir ama spf 25 ideal olacaktr diye düşünüyorum hem nemlendirici hem koruyucu olarak iki işlevi de görür gereksiz sivilcelerle de uğraşmazsınız:) şmdiden güle güle kullanın.

sagol guzelım alınca yazıcam sonucu :lepi:

kesinlikle katılıyorum :)

ben geçen yaz la roche posay 50 faktör yüz kremini kullandım ve çok memnun kaldım bu yaz yine ondan alıcam kesinlikle. bu arada benim cildim normalden kuruya dönük

nasıl yaa ben anlamadım arkadaşlar. nemlendirici sürmeden güneş kremi sürülürse sivilce mi yapıyoo yani akannehir

ben lancome nemledirici adını şimdi hatırlamıyorum dış karton kabı beyazdı üstüne lancaster spf30 kullanıyodum hiç tabaka falan olmuyordu hemde sivilceli cildim olduğu halde sivilce çıkmıyordu tavsiye ederim

nasıl yaa ben anlamadım arkadaşlar. nemlendirici sürmeden güneş kremi sürülürse sivilce mi yapıyoo yani akannehir

Yok canım kuru ciltliler sürüyor genelde yaşlanmayı da geciktirdiği için nemlendirici sürmek gerekir

selam arkadaşlar...ben yüzüm için uriage(yanlış yazmışsam sorry)diye bi marka kullandım...cildim normal...kapatıcı yani fondöten özelliğide var...çok memnunum...uzman önermişti...tavsiye ederim:)

canm bu uriage ürünleri oldkça pahalı ama kaliteliye benziyolar!ama 50 faktörlük çoğu heralde,50 faktörlükte iyicene bembeyaz bırakmazmı?sen nasıl kullanıyosun?

kızlar güneşlenirken herhangi bir koruyucu kremi yüzümüze sürsek nasıl olur örneğin garnierin 20 faktörü bronzlaşırken yeterli mi sizce

ben de garnierin yüz için olan güneş kremini almayı düşünüyorum.nasıl acaba?
ekonomik diye tercih ediyorum

ben roacuttane kullandıım için cildim çok hassas doktor bana hamilton hassas ciltler için yüz kremini verdi onu kullanıorum 30spf ve gerçekten yağsız kolay sürülüyor tavsiye ederim:)

ykm de lanchester diye bi markayı önerdiler bana geçenlerde kızlar,30 faktörlükmüş,yağszmış,çok iyiymş bide indrmde 55 lira falanmış...kullandımı kimse?

ben yuzum ıcın bu yaz lancome 50 faktor kullandım ama berbat bıseydı yuzumde kalıp gıbı kalmasının harıcınde butun yuzum sıvılce oldu acaba yuz ıcın ne tavsıye edersınız ama sadece denızde degıl sureklı nemlendırıcı ustune surmak ıcın

cnm ben dermatologlara sormuştum bioderma fluide önerdiler.aylardır onu kullanıorm.hem nemlendiriyo,hem beyaz bırakmıo kalıp gibi durmuo,sivilce de yapmıo=)

X