Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet mayıs ayından itibaren spf 15 az gelecektir ama spf 25 ideal olacaktr diye düşünüyorum hem nemlendirici hem koruyucu olarak iki işlevi de görür gereksiz sivilcelerle de uğraşmazsınız:) şmdiden güle güle kullanın.
evet mayıs ayından itibaren spf 15 az gelecektir ama spf 25 ideal olacaktr diye düşünüyorum hem nemlendirici hem koruyucu olarak iki işlevi de görür gereksiz sivilcelerle de uğraşmazsınız:) şmdiden güle güle kullanın.
nasıl yaa ben anlamadım arkadaşlar. nemlendirici sürmeden güneş kremi sürülürse sivilce mi yapıyoo yani akannehir
ben yuzum ıcın bu yaz lancome 50 faktor kullandım ama berbat bıseydı yuzumde kalıp gıbı kalmasının harıcınde butun yuzum sıvılce oldu acaba yuz ıcın ne tavsıye edersınız ama sadece denızde degıl sureklı nemlendırıcı ustune surmak ıcın