Yüze epilatör uygulama

melody41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
57
0
36
Kocaeli
Epilasyon aleti almayı düşünüyorum bazı epilatörlerde yüz aparatının da olduğu yazıyor.Daha önce kullanan ya da nasıl bişey olduğunu bilen var mı? Jilet gibi mi? :/

kökten alan epilatör aletleri var ama zararlı olabilir diye düşünüyorum ben...kullanmadım kullanmayıda düşünmem herhalde :S çok acıtır bana göre... ama cesaretli olan varsa yapsın :44::44:

hiç bişe olmuyor al epilatörle ama canın ağdadan daha çok accıyor.ben yaptım 3 kez.sonrada turunç bulabilirsen turunç kullan yoksa limon ve tuz karıştır sür.konu başlıklarında limon-turunçla ilgili şeyler yazıyor oradan öğrenebilirsin

yüz kol gibi bölgelere kullanmayın bin pişman olursunuz şahsen ben öyleyim...çabucak ve de kalın çıkıyolar hiç tavsiye etmem

Ben bir dönem yüzümde epilatör kullanmıştım ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Tüyleri çok fazla sertleştiriyor ve tüyler çok daha çabuk çıkıyor. Çıkış yönleri karışıyor bir garip oluyor.En önemliside kıl dönmesi yapıyor. Aman sakın hiç kimse o aleti yüzüne değdirmesin.

ben yıllardır kollarım ve yüzüm de dahil hep epilatör kullanıyorum..şu an çok azaldı..kollarımı 2 -3 ayda alıyorum..yüzümdeki yani bıyık kısmını da ayda 1..
ben çok memnunum..braun ve philips kullanıyorum,ama ağırlıklı olarak philips..

Kişiden kişiye değişiyor demekki..İçimdeki ses kullanma pişman olursun diyor zaten tüylerle başım dertte yüz de eklenmesin sonra uğraşması zor..
En iyisi yüzdekilerle barışık olmak, ben öyle yapmaya çalışıcam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…