yüzdeki tüyler

Handecelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
116
6
38
Herkesin yüzde tüyleri olmuyor ama ben ve benim gibilerde var işte:)çok dikkat çekecek şekilde tüylerim yoktu ama ben yinede çok rahatsız oluyordum 1 yıl oluyor aldıralı ve aldırdıktan sonra psikolojik olarak o kadar çok rahatlıyorum ki yüzüm sanki bebek gibi tüy sarartıcı falan hiç bişey yapmadan yüzünüze gidip direkt kuaförde sir ağdayla aldırın bence kızlar ip çok acıtıyor ve kalınlaştırıyor aldırdıktan sonrada bepanthen sürün ve daha sonrada haftalık yaptıgınız maskeleriniz varsa yapabilirsiniz ben bal ve limonlu maske yapıyorum cildim ışıl ışıl oluyor

canım benimde ufak tefek oluyor evde sir ağda yapıyorum hem cok azalttı arkasındanda bepanten süper oluyor...kuaförlere güvenmiyorum artık ya kremlerin içine bi kaç sey koyuyorlarmıki tüyler cabuk cıksın neleri var...

bende kendim evde yapmak istiyorumda kendime güvenemiyorum:)en basiti kollarıma bile ağda yaparken en ufak bi dikkatsizlikte morartıyorum ondan dolayı hep kuaförde aldırıyorum haklısın her kuaföre güvenilmiyor benim kuaförüm çok iyi özenle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…