• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki Tüyler

limmonum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
53
1
6
İstanbul
yüzümde çok fazla tüy var yanaklarımda, favori kısmında, çeneme doğru. çok şükür siyah değiller. biraz koyular sadece. inceler ama belli oluyorlar özellikle gün ışığında. doktora gittim hormon testi falan yaptırdım bir sorun çıkmadı her şey normal. çok takıyorum bunlardan kurtulmak istiyorum. hatta çok üzülüyorum artık. birisiyle konuşurken oraya bakıyor gibi geliyor. saçlarımla kapatmaya çalışıyorum sürekli. kendime güvenim kalmadı. bana ne önerirsiniz ? ne şekilde almalıyım ? iple alsam sertleşir veya çoğalır mı ? bununla ilgili tüm konuları okudum ama emin olamıyorum yinede
şimdiden teşekkürler :42:

Son düzenleme:
yüzümde çok fazla tüy var yanaklarımda, favori kısmında, çeneme doğru. çok şükür siyah değiller. biraz koyular sadece. inceler ama belli oluyorlar özellikle gün ışığında. doktora gittim hormon testi falan yaptırdım bir sorun çıkmadı her şey normal. çok takıyorum bunlardan kurtulmak istiyorum. hatta çok üzülüyorum artık. birisiyle konuşurken oraya bakıyor gibi geliyor. saçlarımla kapatmaya çalışıyorum sürekli. kendime güvenim kalmadı. bana ne önerirsiniz ? ne şekilde almalıyım ? iple alsam sertleşir veya çoğalır mı ? bununla ilgili tüm konuları okudum ama emin olamıyorum yinede

Tatlim ayni dert bende de vardi gozum karardi gittim kuafore sir agda ile iki dk da biyik alir gibi aldi iki ay filanda cikmadi pisman degilim kalinlasmadida. Tavsiye ederim

aynı dert bende de var ama aldırmayın alırsanız daha koyu renk çıkıyor diyor herkes o yüzden gidemiyorum kuaföre :/

benim de vardı siyah siyah heele favorileer elviis maşallah :1:
gittim aldırdım tüm yüzümü çok rahat oldu hem de siyah noktaları çıkardı.
parladı yüzüm resmen. rahatça topuz yaptım. renkli nemlendiriciler falan daha iyi durdu.
sonra da eczaneden tüy azaltıcı serum aldımm. neredyse 4 aydır almıyorum yüzümü ve baya etkili oldu serum. sadece favorilerde var onları da cımbızla alıyorum.
:nazar:

elvisss:DDD çok güldümm:DDD bence agdayla aldırmayın ilerde cilt çok sarkıyormuş buldog köpegi gibi olur yüzünüz.iple alın daha mantıklı cımbız iyi degilmis sert çıkarıyormuş.serum denilen sey ne ben hiç duymadım da

bence ağda,ip ve cımbızla uğraşcağına iğneli epilasyona git canım.senin ki hiç işlem görmediği için çabuk biter zaten.

kış daha iyiymiş çünkü yazın güneş ışınları vsvs.

ip kökten almıyo ki yoluyoo. krem falan erken başladığım için çok sarkmaz inşallah ya güzellik uğruna yaşlı nine olmayalım :27:

yok ip sarkıtmaz da agda fena sarkıtıyormuş bide bu bıyık tarafı böyle büzük büzük oluyor ya yaşlıların aynı öyle oluyormuş

benim de yüzüm çok tüylüydü bi de esmerim siyah siyah düşün artık ne kadar rahatsız oluyodum :ssz: ocak ayında kuaförde aldırdım iple ama ertesi gün çıkmaya başladı çünkü kuaförler kırıyo tüyleri çabuk çıksın da bi daha gelsin diye :19: bi de temiz olmayabiliyolar tabi uzun zaman sivilcelerle uğraştım, sivilce geçti izleriyle uğraşıyorum şu an :ssz:
düzgün almadıkları için kuaföre gitmek istemedim epilatörle aldım bi kaç kez ama o da kırdığı için kalınlaştı biraz :30: sonra iple kendim alabilcek miyim diye denedim bıyık, kaş üstü, yanakların ön tarafını gayet güzel aldım, ilk seferim olmasına rağmen 1 tanesini bile kırmadım kuaförler özel uğraşıyomuş kırmak için :19: sivilce falan da olmadı ipim temizdi çünkü :emir_bebek: ama yan taraflar tersime geldi bi türlü alamadım internetten araştırırken de ipli epilatör çıktı karşıma biraz araştırdıktan sonra aldım ama keşke daha önce alsaymışım :128: şu an alışma dönemindeyim tabi tam verimli kullanamadım makineyi ama zaman geçtikçe daha rahat kullanırım :128: tavsiye ediyorum kızlar burda topikleri de var girip okuyun gayet ucuz ve işe yarar bi alet, kuaförde 2 kere aldırmaya vereceğiniz parayı ona verin yıllarca kullanın :34:
yalnız bişeye dikkat etmeniz gerekiyo aldığınız bölge temiz olcak ve aldıktan sonra kesinlikle terlemeyin küçük küçük sivilceler çıkıyo o zaman :30: hepinize bebek poposu gibi günler dilerim canlarım :27:

Son düzenleme:
benim de yüzüm çok tüylüydü bi de esmerim siyah siyah düşün artık ne kadar rahatsız oluyodum :ssz: ocak ayında kuaförde aldırdım iple ama ertesi gün çıkmaya başladı çünkü kuaförler kırıyo tüyleri çabuk çıksın da bi daha gelsin diye :19: bi de temiz olmayabiliyolar tabi uzun zaman sivilcelerle uğraştım, sivilce geçti izleriyle uğraşıyorum şu an :ssz:
düzgün almadıkları için kuaföre gitmek istemedim epilatörle aldım bi kaç kez ama o da kırdığı için kalınlaştı biraz :30: sonra iple kendim alabilcek miyim diye denedim bıyık, kaş üstü, yanakların ön tarafını gayet güzel aldım, ilk seferim olmasına rağmen 1 tanesini bile kırmadım kuaförler özel uğraşıyomuş kırmak için :19: sivilce falan da olmadı ipim temizdi çünkü :emir_bebek: ama yan taraflar tersime geldi bi türlü alamadım internetten araştırırken de ipli epilatör çıktı karşıma biraz araştırdıktan sonra aldım ama keşke daha önce alsaymışım :128: şu an alışma dönemindeyim tabi tam verimli kullanamadım makineyi ama zaman geçtikçe daha rahat kullanırım :128: tavsiye ediyorum kızlar burda topikleri de var girip okuyun gayet ucuz ve işe yarar bi alet, kuaförde 2 kere aldırmaya vereceğiniz parayı ona verin yıllarca kullanın :34:
yalnız bişeye dikkat etmeniz gerekiyo aldığınız bölge temiz olcak ve aldıktan sonra kesinlikle terlemeyin küçük küçük sivilceler çıkıyo o zaman :30: hepinize bebek poposu gibi günler dilerim canlarım :27:

tam yüz alman kaç dakika sürüyoo :18: kaşlarını alabiliyo musun

ama onada cesaret edemiyorum yaşım küçük hemde koyuların yanında sarı gözükmeyen tüylerde var iğneliden sonra çoğalma olmaz değil mi

iğneliden sonra çoğalması imkansız.çünkü tek tek işlem yapılıyo tüylere.lazer gibi diil.
cnm bu epilasyonun bir mevsimi var mı ya kışın yaptırmak daha mı iyi ben tüm vücut düsünüyorumda

bi mevsimi yok ama daha rahat olsun istiyosan(yazın sıcakta çekilmez diyosan) sonbaharda başlamalısın.ben yüzüm için yaptırıyorum aralıktan beri devam ediyorum.çooook memnunum.benimkiler lazer yüzüne baya dağılmıştı ve sertleşmişti.şimdi bitti sayılır.

lazeri bende düşünüyorum artık eskisi gibi değil yüz için de özel aletler var bu sayede yazın yapılsa da cildi yakmıyor bildiğim kadarıyla :) tabi yapan yeri iyi seçmemiz lazım

Back