ayıptır söylemesi bende biraz kıllıgillerdendimkardeşimin tavsiyesiyle karınca yağı kullandım.birkaç ayda sonuç aldım şu anda onbire onbir maç yapıyor tüylerim.o kadar iyi geldi yani.ama birşey dikkatimi çekti mantar kokusu olan yağ çok daha etkili.bunlara da mı birşey karıştırıyorlar ne?her şişe farklı kokuyor.neyse ben memnunum tavsiye ederim yani
kızlar tek çözüm sir ağdaaaaaa
karınca yagını bende duydum ama henüz denemedim . deneyenler varsa ltf bilgi verirmisiniz
minikız bende aynı dertten muzdaribimbenneyaptımki
profilinde bursada yaşadığın görünüyor bu etkili olanını nerden aldığını banada söylermisin?
ne zamandır forumları takip ediyorum kararsızdım doğru ürünle hızlı sonuca ulaşmak istiyorum.
umarım en kısa zamanda cevaplarsına.s.
ben dudak üstlerini ağdayla alıyordum ama şimdi pişanım çok az tüylenme olsun hemen gölgeli duruyor yani suratıma göre dudak üstü daha kara imkanınız varsa laser yaptırın tamamen kurtulun ama ağda ile almayın gerçekten karartıyor
Karınca yumurtası yagını ben kullanıyorum yeni başladım ben bu stede görmeden önce duydum ve araştırdım herkes iyi geldiğini söylüyor.Aktardan aldım ben ilk denemem herhangi bi yöntemle tüyleri aldıktan sonra üç akşam sürüyorsun.Azaltıyormuş vücüdumda kullanıyorum yüzüme denekten korktum diğer bölgelerde etkili olursa yüzüme deniyeceğim bazı arkadaşların yüzüne alerji yapıyormuş öyle yazıyorlar bakalım deneyip görücez.Buarada ben yüz bölgeme sadece sirağda kullanıyorum ve azalıyo ama sivilce biraz sorun yaşartıyo ama ben nemlendirici krem ve aktardan aldıgım bir krem kullanıyorum biraz azaltıyo onlar.Kızlar içime Bir kurt düştü valla karınca yagı diyorsunz tamam ama sitedede reklamı var ve ben ilkkez duydum satış amaclı ürünü tanıtmak maksatıyla olmasın gercekten Kullanan varmı ve yan etkisi varmı sonucta ten bu yan etkiside olabilir busefer hepten can sıkıntısı yaşamayalım
çok haklısın sir ağda yüzde lekelenme yapıyor.ama yaptıysanız ve koyu renkli duruyorsa yoğurt ve karbonatı karıştırıp sürün ben deniyorum fark etti sanki.bu arada tarif suna dumankayanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?