Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özellikle yüz bölgesindeki tüyleri kesinlikle iple almayınnnnyasakkelime benim çenemde iki üç tel sarı tüy vardı
elime gelio die sir ağdayla aldırıyodum bigün başka bi kuaföre gittim kız iple aldı ve şimdi
resmen simsiyah çenem tamamen kıl doldu
karınca yağı falan yalan tek çözüm iğneli yada
laser epilasyon!!! onuda heryerde yaptırmayın kızlar iyice
araştırına.s.
tatlılar ben estetisyenim
yüzde oluşan tüğlenme nekadar sinir bozucu biliyorum
sir azaltmaz sadece daha çoğalmasını engeller ancak sir aynı zamanda cildide yerinden söküyor
ağda şekerli oduğu için arttırıyo kıl köklerini besliyo
sir ve ağda sert çekme işleminden dolayı kolajenleri tarip ediyo cidi sarkıtır sürekli uygulama
karınca yağı azaltıyo ancak yok etmiyor
en başarılı teknik lazer ancak sıcak iklimde yaşıyorsanız sürekli en yüksek koruma ile gün ışığına çıkmanız gerekiyor kendinize bu konuda güvenebiliyorsanız eğer çok iyi bakabilirim diyorsanız lazer kesin çözüm oluyor üstelik okadar rahatki iki seans arasında 1 ay var günb geçtikçe yok oluyor
ama eğer koruyamazsanız keşke bu lekeler yerine tüğlerim olsa dersiniz
kızlar yüze lazer yaptırmayın ya =( leke kalma ihtimali çok çok...korumanız lazım zaten..
iğneli epilasonda leke kalmıyor..ben yaptırdığımda kalmadı zamanında...yüze iğneli yeter lazer çok ağır gelir bence...yarım saat bile sürmüyor...
benim yüzümde de tüyle vardı çok rahatsız ediciydi biriyle konuştuğun zaman tüylerime bakıyodu şimdi yüzümde hiç tüy yok karınca yumurtası yağı kullandım 2 ay da kesin çözüm hem ucuz da bi şişesini 12 ytl ye aldım. ayda 4 gün üst üste yüzüne süreceksin yüzünde 3 saat bekleteceksin (tabi yüz alınacak) 1 ay sonra çıkan tüylerini zaten cansız çıkar tekrar al hiç bi şey kalmaz... tavsiye ederim yan etkisi de yok
ya bende hormon bozuklugu cıktı bır kac ay once ondan once hıc tuy yoktu sımdı tam bır kurt adam olmaya yol tuttum hormon bozuklugu ıle tuylenenlere bı cozum onerınız var mı