benim ev arkadaşım ağda yaptırıyor ve ağdadan sonra daha ince çıkıyor onunkiler,üstelik derler ya kara kız diye cilt tonu koyu saçlar siyah öyle birşey yani... ben buğday tenliyim benimkilerde ince çıkcaksa üşenmeden gider ağda yaptırırım
ya arkadaşlar acayip moralim bozuluyoo depresyona gircem galibaa yardım edin plssss
ben yarın gidip hürrem hamam otu yağından almayı düşünüyorum sorup buldum ama orijinaldir inşallah.:/ sonucları söylerim.:)
o yüzde bir işe yaramıyor canım bende bu durumdan şikayetçiyim iğneli epilsayona gidiyorum ağda falan hikaye kalıcı bir yöntem denemeni tavsiye ederim
kızlar benim bir süre öncesine kadar yüzüm dekiler erkek sakalıydı aynı hani bacaklarınızı jiletle alırsınız sonra sert sert çıkar ya öyleydi yüzüm, ben ip ağda, bioder epilixir vs. denememe rağmmen olmadı 3 seans iğneli yaptırdım çok şükür inceldi yüzümdekiler bayağı görünürlüğü azaldı bir kaç seansa bitmesini bkliyorum tavsiye ederim.
yüzde tüylenme oluyosa hormon bozukluğu vardır. önce her gün düzenli olarak nane çayı için. ama 1 hafta filan için çünkü fazlası zararlı olabilir.
hormonlar biraz düzene girdikten sonra tüylerinizi alın ve limon tuz karışımı uygulayın azalır.
bide tüyleri kökünden almak lazım. yarıdan koparıyosanız sakal gibi çıkar tabi.
ya benim de yüzümde tüyler siyah bazı yerlerde belirgin iğneli epilasyon için handan hanıma gittim abarttığımı söyledi bi şey olmadığını söyledi iple aldığım 2 hafta falan olmuştu ondan mı tam göremedi acba diye düşündüm yapmadı iğneli çok rahatsız oluyosan sarart dedi
diode lazer ve nd yağ lazer başlıklarına bakın kızlar isterseniz orda yüzüne yaptırıp memnun olanlar var ben de gitcektim de şimdi okul başlicak lazerden sonra tüyler duruyosa öyle okula gidemem seneye yaz tatiline kadar tüylerimi iple alıp yaz tatili başlayınca lazer yaptırmayı düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?