• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki lekeler

liiimon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
22
10
88
34
İstanbul
Merhaba kizlar güneşten dolayi yüzümde yer yer lekeler var bunlardan nasil kurtulurum kullandiğiniz bi ürün varsa memnun kaldiğiniz yazin lütfen

Merhaba benimde yüzümde çiller çok yoğun vardı onlardan kurtulmak istiyordum dr gittim ve bana bu kremleri eczacının karıştırmasını istedi geceleri yüzünü temizledikten sonra ince bir tabaka halinde yüzüme yedirmeden sürdüm ve sabaha kadar emdi güneş görmemesi gerekiyor yüzün kremliyken bu kremi kullanırken dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullanmanı tavsiye ediyorum 10 günden fazla kullanmamak gerekiyor deyse yüzü yakabilir çünkü yüzünü soyuyor ölü derileri götürüyor bu kremler ve beyazlatıyor göz altına sakın sürme 10 günden fazla kullanma derin inceldiği için yakar bunları kullanırken kesinlikle makyaj yapmamalısın

Eklentiler

• IMG-20200309-WA0009.jpg
    IMG-20200309-WA0009.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba benimde yüzümde çiller çok yoğun vardı onlardan kurtulmak istiyordum dr gittim ve bana bu kremleri eczacının karıştırmasını istedi geceleri yüzünü temizledikten sonra ince bir tabaka halinde yüzüme yedirmeden sürdüm ve sabaha kadar emdi güneş görmemesi gerekiyor yüzün kremliyken bu kremi kullanırken dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullanmanı tavsiye ediyorum 10 günden fazla kullanmamak gerekiyor deyse yüzü yakabilir çünkü yüzünü soyuyor ölü derileri götürüyor bu kremler ve beyazlatıyor göz altına sakın sürme 10 günden fazla kullanma derin inceldiği için yakar bunları kullanırken kesinlikle makyaj yapmamalısın
Cok tesekkur ederim

Ama bu önerdiğiniz çil kremi.
Fakat konu sahibinin güneş lekesi.
Bu krem güneş lekesi için de kullanılabiliyor mu?

Ama bu önerdiğiniz çil kremi.
Fakat konu sahibinin güneş lekesi.
Bu krem güneş lekesi için de kullanılabiliyor mu?
Teyzeminde çilleri ve o geçmek bilmeyen doğum lekelerini bile geçirdi tabi bunu cildiye doktoruna danışıp kullanın cildinizin bu kremleri kaldırıp kaldıramayacağınıda öğrenmeniz lazım

Back