- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 27
-
- Konu Sahibi withoutyou
Onları da aldirabilirsin. .Adminlerim özür diliyorum sizden. :) Ama bir tek burada açınca cevap geliyorBirkaç cevap gelse en azından öyle taşırsanız süper olur
Hanımlar, yüzdeki siyah benler için nasıl bir çözüm uygulayabiliriz? Yani et beni değil. Normal yüzeysel, leke gibi olan kahverengi benlerden bahsediyorum. Bunlardan kurtulmamızın bir yolu var mı? Et benlerini aldırabiliyorlar onu biliyorum ama ben de et beni yok. Sadece bu yüzeysel benlerden var. Yani kabarık olmayanlardan, leke gibi duruyor. Ben rahatsız oluyorum görüntüsünden. Ne yapılabilir, bilen var mı?
Onları da aldirabilirsin. .
Kardeşimde çok ben vardı ..doktor ,18yasina girince gel ,temizleyeyim hepsini demişti .Onlar alınabiliyor mu? Nasıl oluyor? Araştırıyorum ama hep et benlerinden bahsediliyor
Kardeşimde çok ben vardı ..doktor ,18yasina girince gel ,temizleyeyim hepsini demişti .
Tamamını temizleyebileceğinı söylemişti doktor ama şuan net bir bilgim yok .fiyatlarını da bilmiyorum .hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin.Peki devlette nasıl oluyor bir bilginiz var mı? Yani belirli sayıda mı alıyorlar yoksa mesela yüzümüzde kaç tane varsa alınmasını isteyebiliyor muyuz? Bir de ücretini biliyor musunuz? :)
Vayyy gerçekten böyle bişey var mıMerhaba devlette bildigim ucretsiz eşim aldirdi seanslar halinde gidiyorsun cildiyeye sıra al doktorun seni yönlendirir
Evet güneş lekesi renkleri köyü değil hafif ama rahatsız ediciBizimki normal bendi yaktılar zamanla olduğu yerde kurudu ve düştü sizinkini pek anlamadım acaba güneş lekesi gibi birseymi