Lekeler, Çiller Yüzdeki Lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
27
Adminlerim özür diliyorum sizden. :) Ama bir tek burada açınca cevap geliyor :KK49: Birkaç cevap gelse en azından öyle taşırsanız süper olur :KK200:

Hanımlar, yüzdeki siyah benler için nasıl bir çözüm uygulayabiliriz? Yani et beni değil. Normal yüzeysel, leke gibi olan kahverengi benlerden bahsediyorum. Bunlardan kurtulmamızın bir yolu var mı? Et benlerini aldırabiliyorlar onu biliyorum ama ben de et beni yok. Sadece bu yüzeysel benlerden var. Yani kabarık olmayanlardan, leke gibi duruyor. Ben rahatsız oluyorum görüntüsünden. Ne yapılabilir, bilen var mı?

Adminlerim özür diliyorum sizden. :) Ama bir tek burada açınca cevap geliyor :KK49: Birkaç cevap gelse en azından öyle taşırsanız süper olur :KK200:

Hanımlar, yüzdeki siyah benler için nasıl bir çözüm uygulayabiliriz? Yani et beni değil. Normal yüzeysel, leke gibi olan kahverengi benlerden bahsediyorum. Bunlardan kurtulmamızın bir yolu var mı? Et benlerini aldırabiliyorlar onu biliyorum ama ben de et beni yok. Sadece bu yüzeysel benlerden var. Yani kabarık olmayanlardan, leke gibi duruyor. Ben rahatsız oluyorum görüntüsünden. Ne yapılabilir, bilen var mı?
Onları da aldirabilirsin. .

Peki devlette nasıl oluyor bir bilginiz var mı? Yani belirli sayıda mı alıyorlar yoksa mesela yüzümüzde kaç tane varsa alınmasını isteyebiliyor muyuz? Bir de ücretini biliyor musunuz? :)
Tamamını temizleyebileceğinı söylemişti doktor ama şuan net bir bilgim yok .fiyatlarını da bilmiyorum .hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin.

Merhaba devlette bildigim ucretsiz eşim aldirdi seanslar halinde gidiyorsun cildiyeye sıra al doktorun seni yönlendirir

Bizimki normal bendi yaktılar zamanla olduğu yerde kurudu ve düştü sizinkini pek anlamadım acaba güneş lekesi gibi birseymi

Merhaba aynı dert bende de var malesef yüzeysel kahverengi benlerden ancak cildim de çok ince olduğu için dr almadı iz kalır diye et beni olsa daha kolay alıyorlar ben de dr arıyorum
Bu şekilde benleri olup iz kalmadan kurtulan biri var mi acaba?

X