ayy canim benim çok sagol.kantron yağı iyi dediler damarlari buzusturdugu icin. bazen suruyorum.kullanimi nasil olmali bilmiyirum hergun mu yoksa hafta bir cildi yormadan miCanım neyse olan olmuş üzülme artık..
Umarım güzel Çözümler buluruz..
Çocuklardan yüzüme bakmaya fırsatım kalmıyor genelde.. Düzenli yapamıyorum hiçbişeyi bende.. Bir gelişme olursa haber vericem sizede
ayy canim benim çok sagol.kantron yağı iyi dediler damarlari buzusturdugu icin. bazen suruyorum.kullanimi nasil olmali bilmiyirum hergun mu yoksa hafta bir cildi yormadan mi
Merhabaa 2014de yazmissiniz ama inşallah görür cevap verirsiniz çok zor durumdayim hangi doktordan randevu aldiniz? Yanaklarimda burnumda bolca var malesef bu kilcal damarlar cevap verirseniz bi hayir duasi alirsiniz vallanerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama eğer istanbuldaysanız haydarpaşa numune hastanesinde cildiyeye randevu alırsan gittiğinde kılcal damarı sorunum için geldim dersin onlar sana hemen lazer günü veriyorlar zaten benimkini galiba 1 ay sonrasına vermişlerdi. gittim yaptırdım tek seans yaptırmama rağmen şu an hiç bir şey yok ikinci seans günüde verdiler ama gitmesem mi diye bile düşünüyorum çünkü çok şükür hiç bişey kalmadı damardan falan
Merhabaa 2014de yazmissiniz ama inşallah görür cevap verirsiniz çok zor durumdayim hangi doktordan randevu aldiniz? Yanaklarimda burnumda bolca var malesef bu kilcal damarlar cevap verirseniz bi hayir duasi alirsiniz valla
9497derin yazmista numune hastanesinde yaptirdim geçti diye ondan cevap alsak bir şeyler olabilir belki benimkilerde duruyor suan ayni malesef eger bi tedavi uygularsam yazarim tabi burayaHayır duasını görünce hemen yazayım dedim:))
Ciddiye Bölümü'ne gittim.. Bayaa bir krem listesi verdi ama bütçeme uymadı alamadım.. Düzenli bir uygulamada yapamadım.. Bir değişiklik yok canım bende.. Sende bilgilerini deneyimlerini paylaşırsın burdan bana... Bende sana dua ederim:))
Lütfen cevaplayın. Benim de kılcal damar problemim var siz kurtuldunuz mukızlar merhaba.. Yüzümde sol yanağımda bir kılcal damar çatlaması var.. Yanaklarımda çenemde yanma kızarıklık var bayadır.. İnternetten araştırdım akne rozasea diye bir hastalık var.. O sandım bendekini.. Cildiyeye gittim.. Doktor baktı.. Senin cildin hassas kılcal damarlar belirgin bazı yerlerde.. Akne rozasea değil dedi.. Babe nin ürünlerini verdi. Fiyatları eczanede 239 yapıyordu.. Bende almadım.. Kılcal damar çatlamasına kılcal yumağı dedi.. Tek çözüm lazer dedi. Bende okuduğum yorumlardan dolayı korkuyorum yüzü yanan bin pişman olan var.. Yine Sağolsun internet bişeyler okudum yapıyorum..
Aktardan at kestanesi yağı aldım
sarı kantaron aldım
Aynısefa kremi aldım
kozmetikçide lirenenin kılcal Önleyici krem önerdi aldım..
cuma günü başladım hepsine.
sonuçları yazıcam inş ama benim soracağım şey sizde varsa ne yaptınız ne önerirsiniz?
Merhaba, bende aynı dertten muzdariptim yüzümün her yerinde vardı neredeyse at kestanesi yağını kullandım uzun süre baya azaldı şimdi yok denecek kadar az tavsiye ederim sizede ama uzun süre kullanmak gerekiyor etki edebilmesi için..